Slm MegaloManiaX Bi Kaç sorum Olucak Ben Senin Fw ni Kullanıyorum Çok Güzel Fw Gerçekten Hem Hız Yönünden Hemde Görsellik Yönünden Tam İstediğim Fw Eline Sağlık.Teşekkür Ediyorum....
Yanlız Bi kaç Sorum Olucak...
1:Telefonun Kapatma Tuşuna Basılınca Restart Atılıyo Onu Nasıl İptal Ederiz
2:Telefon Tuş Kilitliyken Ortadaki Tuş Menü Tuşu Yanınp Sönüyo OnuNerdenAyarlıyosunuz...
Şimdiden Teşekürler...

Slm MegaloManiaX Bi Kaç sorum Olucak Ben Senin Fw ni Kullanıyorum Çok Güzel Fw Gerçekten Hem Hız Yönünden Hemde Görsellik Yönünden Tam İstediğim Fw Eline Sağlık.Teşekkür Ediyorum....
Yanlız Bi kaç Sorum Olucak...
1:Telefonun Kapatma Tuşuna Basılınca Restart Atılıyo Onu Nasıl İptal Ederiz
2:Telefon Tuş Kilitliyken Ortadaki Tuş Menü Tuşu Yanınp Sönüyo OnuNerdenAyarlıyosunuz...
Şimdiden Teşekürler...
Telefonun power tuşunun özelliğini değiştiremezsiniz . Çünkü MegaloManiaX Arkadaşımız Z ' ye entegre etmiş ki kendiside dediki bunu değiştirmeyiz . Mod falanlada düzelmez . Telefonun özelliği yani artık öyle . Eğer değiştirilmesi gerekiyorya FW nin tekrar yapılması gerekiyor4x4ü kurdum ama bazı temalarda telefon yönetimine girmiyor. + medya tuşu da çalışmıyordu dün akşam kurdum ama bu sabah çalıştığını farkettim. Patches klasöründe bazı değişiklikler yaptım acaba ondan mı oldu ki.Tuş ışıkları modlaması yaptım ama olmadı sanırım bazı rmp dosyaları eksik bende 3tane rmp dosyası geldi.acaba ben mi yanlış flaşladım? hard format da attım ama
--------------- Ekleme ---------------
2.sorunun cevabı: dostum Ayarlar/Telefon/Bildirim ışıkları menüsübde beklemede ışığını kapalı konuma getir. 1.soruna gelirsek onun için modlama gerekebilir ama bir mod dosyası varmı bilmiyorum forumda vardır belki bulabilirsin. bana kalırsa sakıncası yok restart atması daha güzel ama tabi herkesin tercihi farklı![]()

Telefonun power tuşunun özelliğini değiştiremezsiniz . Çünkü MegaloManiaX Arkadaşımız Z ' ye entegre etmiş ki kendiside dediki bunu değiştirmeyiz . Mod falanlada düzelmez . Telefonun özelliği yani artık öyle . Eğer değiştirilmesi gerekiyorya FW nin tekrar yapılması gerekiyor![]()
Teşekkürler...
Tmm arkadaşımda ben MegaloManiaX dan FW yi Komple Değiştirsin İstemiyorum Sadece Nasıl Eskı Halıne Gelıceğini Sölesin Ben Kendim Fw yi Modlucam Teşekkürler...

merhaba kardeşim sağol öncelikle ilk paylaşmış olduğun c6 v11 yazılımını kurdum ancak şimdi v3 yazılımını kurmak istiyorum şimdi kafamın karıştığı konu ilk yazılımda 6 adet dosya vardı ancak şimdi orjinal menülü olanı indirdiğimde sadece 3 adet dosya var rar ın içerisinde v01,fpsx ve cOr dosyaları mevcut bu 3 adet dosya flash için yeterlimi ? diğer eski versiyondaki 3 adet fazla dosyayıda kullanmam gereklimi ?
anladım arkadaşım yardımların için sağol tamam o yüzden kafam karışmıştı sadece iyi gecelerhayır o eski fwdeki dosyalarla alâkası yok. Ilk sayfadaki anlatıma bak jaf kullanımı başlığı altındaki 4. 5. ve 6. Maddelerde kullanacaksın o 3dosyayı. Yani ekstra başka dosya kullanmayacaksın.
Hayır arkadaşım zorunlu değil, sadece FLASH atmadan önce hafıza kartının yedeğini al ve hafıza kartını biçimlendir. Ben FLASH atarken ne sim kartı nede hafıza kartını çıkarmıyorum. Hiçbir sorun yada sıkıntıyla karşılaşmadım henüz.bu flash islemini yaparken hafiza kartini cikarmayi ilk defa duydum zorunlumu butun fw lerde![]()
güzel fw eline sağlık yalnız bi sorunum var fw yüklemeden önce haritalara girdiğimde 1dk geçmeden konumumu kendi GPS alıcısından buluyordu şimdi 1 saat beklememe rağmen olduğum konumu bir türlü kendi gps alıcısıyla bulamıyor bunun için bi çözüm var mı