(YENI:24.11.2010) Nokia 5800XM v51 - v52 İçin C6 MegaloManiaX v3 (Orjinal-4x4-4x5)(En Stabil FW)

Sponsorlu Bağlantılar

jayjay16

jayjay16

Üye
dostum gercekten guzel bi fw bi aydir kullaniyorum fakat tek sorun x-plore nin yuklenmemesi bunun icin bi cozumun var mi ?
tamam dostum sorun çözüldü fw için tekrar teşekkürler :)

emre40

Üye
Slm MegaloManiaX Bi Kaç sorum Olucak Ben Senin Fw ni Kullanıyorum Çok Güzel Fw Gerçekten Hem Hız Yönünden Hemde Görsellik Yönünden Tam İstediğim Fw Eline Sağlık.Teşekkür Ediyorum....

Yanlız Bi kaç Sorum Olucak...
1:Telefonun Kapatma Tuşuna Basılınca Restart Atılıyo Onu Nasıl İptal Ederiz

2:Telefon Tuş Kilitliyken Ortadaki Tuş Menü Tuşu Yanınp Sönüyo OnuNerdenAyarlıyosunuz...

Şimdiden Teşekürler...

nereharme

nereharme

Üye
4x4ü kurdum ama bazı temalarda telefon yönetimine girmiyor. + medya tuşu da çalışmıyordu dün akşam kurdum ama bu sabah çalıştığını farkettim. Patches klasöründe bazı değişiklikler yaptım acaba ondan mı oldu ki.Tuş ışıkları modlaması yaptım ama olmadı sanırım bazı rmp dosyaları eksik bende 3tane rmp dosyası geldi.acaba ben mi yanlış flaşladım? hard format da attım ama :hmmm

--------------- Ekleme ---------------

Slm MegaloManiaX Bi Kaç sorum Olucak Ben Senin Fw ni Kullanıyorum Çok Güzel Fw Gerçekten Hem Hız Yönünden Hemde Görsellik Yönünden Tam İstediğim Fw Eline Sağlık.Teşekkür Ediyorum....

2:Telefon Tuş Kilitliyken Ortadaki Tuş Menü Tuşu Yanınp Sönüyo OnuNerdenAyarlıyosunuz...

Şimdiden Teşekürler...

2.sorunun cevabı: dostum Ayarlar/Telefon/Bildirim ışıkları menüsübde beklemede ışığını kapalı konuma getir. 1.soruna gelirsek onun için modlama gerekebilir ama bir mod dosyası varmı bilmiyorum forumda vardır belki bulabilirsin. bana kalırsa sakıncası yok restart atması daha güzel ama tabi herkesin tercihi farklı :oke:

Rich4arD

Rich4arD

Üye

Şimdiden Teşekürler...

4x4ü kurdum ama bazı temalarda telefon yönetimine girmiyor. + medya tuşu da çalışmıyordu dün akşam kurdum ama bu sabah çalıştığını farkettim. Patches klasöründe bazı değişiklikler yaptım acaba ondan mı oldu ki.Tuş ışıkları modlaması yaptım ama olmadı sanırım bazı rmp dosyaları eksik bende 3tane rmp dosyası geldi.acaba ben mi yanlış flaşladım? hard format da attım ama :hmmm

--------------- Ekleme ---------------

2.sorunun cevabı: dostum Ayarlar/Telefon/Bildirim ışıkları menüsübde beklemede ışığını kapalı konuma getir. 1.soruna gelirsek onun için modlama gerekebilir ama bir mod dosyası varmı bilmiyorum forumda vardır belki bulabilirsin. bana kalırsa sakıncası yok restart atması daha güzel ama tabi herkesin tercihi farklı :oke:
Telefonun power tuşunun özelliğini değiştiremezsiniz . Çünkü MegaloManiaX Arkadaşımız Z ' ye entegre etmiş ki kendiside dediki bunu değiştirmeyiz . Mod falanlada düzelmez . Telefonun özelliği yani artık öyle . Eğer değiştirilmesi gerekiyorya FW nin tekrar yapılması gerekiyor :oke:

emre40

Üye
Telefonun power tuşunun özelliğini değiştiremezsiniz . Çünkü MegaloManiaX Arkadaşımız Z ' ye entegre etmiş ki kendiside dediki bunu değiştirmeyiz . Mod falanlada düzelmez . Telefonun özelliği yani artık öyle . Eğer değiştirilmesi gerekiyorya FW nin tekrar yapılması gerekiyor :oke:

Teşekkürler...

Tmm arkadaşımda ben MegaloManiaX dan FW yi Komple Değiştirsin İstemiyorum Sadece Nasıl Eskı Halıne Gelıceğini Sölesin Ben Kendim Fw yi Modlucam Teşekkürler...

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Teşekkürler...

Tmm arkadaşımda ben MegaloManiaX dan FW yi Komple Değiştirsin İstemiyorum Sadece Nasıl Eskı Halıne Gelıceğini Sölesin Ben Kendim Fw yi Modlucam Teşekkürler...
:oke::oke:

TeksasStyLe

TeksasStyLe

Üye
merhaba kardeşim sağol öncelikle ilk paylaşmış olduğun c6 v11 yazılımını kurdum ancak şimdi v3 yazılımını kurmak istiyorum şimdi kafamın karıştığı konu ilk yazılımda 6 adet dosya vardı ancak şimdi orjinal menülü olanı indirdiğimde sadece 3 adet dosya var rar ın içerisinde v01,fpsx ve cOr dosyaları mevcut bu 3 adet dosya flash için yeterlimi ? diğer eski versiyondaki 3 adet fazla dosyayıda kullanmam gereklimi ?

nereharme

nereharme

Üye
merhaba kardeşim sağol öncelikle ilk paylaşmış olduğun c6 v11 yazılımını kurdum ancak şimdi v3 yazılımını kurmak istiyorum şimdi kafamın karıştığı konu ilk yazılımda 6 adet dosya vardı ancak şimdi orjinal menülü olanı indirdiğimde sadece 3 adet dosya var rar ın içerisinde v01,fpsx ve cOr dosyaları mevcut bu 3 adet dosya flash için yeterlimi ? diğer eski versiyondaki 3 adet fazla dosyayıda kullanmam gereklimi ?

hayır o eski fwdeki dosyalarla alâkası yok. Ilk sayfadaki anlatıma bak jaf kullanımı başlığı altındaki 4. 5. ve 6. Maddelerde kullanacaksın o 3dosyayı. Yani ekstra başka dosya kullanmayacaksın.

TeksasStyLe

TeksasStyLe

Üye
hayır o eski fwdeki dosyalarla alâkası yok. Ilk sayfadaki anlatıma bak jaf kullanımı başlığı altındaki 4. 5. ve 6. Maddelerde kullanacaksın o 3dosyayı. Yani ekstra başka dosya kullanmayacaksın.
anladım arkadaşım yardımların için sağol tamam o yüzden kafam karışmıştı sadece iyi geceler

rambo2590

Üye
güzel fw eline sağlık yalnız bi sorunum var fw yüklemeden önce haritalara girdiğimde 1dk geçmeden konumumu kendi GPS alıcısından buluyordu şimdi 1 saat beklememe rağmen olduğum konumu bir türlü kendi gps alıcısıyla bulamıyor bunun için bi çözüm var mı

uzmburak

uzmburak

Üye
bu flash islemini yaparken hafiza kartini cikarmayi ilk defa duydum zorunlumu butun fw lerde:s

mkryvz

mkryvz

Üye
bu flash islemini yaparken hafiza kartini cikarmayi ilk defa duydum zorunlumu butun fw lerde:s
Hayır arkadaşım zorunlu değil, sadece FLASH atmadan önce hafıza kartının yedeğini al ve hafıza kartını biçimlendir. Ben FLASH atarken ne sim kartı nede hafıza kartını çıkarmıyorum. Hiçbir sorun yada sıkıntıyla karşılaşmadım henüz.

rambo2590

Üye
güzel fw eline sağlık yalnız bi sorunum var fw yüklemeden önce haritalara girdiğimde 1dk geçmeden konumumu kendi GPS alıcısından buluyordu şimdi 1 saat beklememe rağmen olduğum konumu bir türlü kendi gps alıcısıyla bulamıyor bunun için bi çözüm var mı

Bu konuda benden başka sorun yaşayan yok mu NDrive la da denedim sanki gps bağlantı kuramıyor gibi geldi bana

frankendream

Üye
aynen benimde bulamadı :S

agsalman

Üye
yaw kardeş artık şunun v52 olanını da yapsanda biz de rahat etsek
sitede diğer bütün v52 leri denedim tırt yane
senin c6 ların yerini tutan yok
tabi diğer arkadaşlar gücenmesinde
herkes işinde hemen usta olamıo :P
en kısa zamanda yeni fw ni bekliyoruz
hadi kolay gelsin

RaistLin35

Üye
v3 de gelmiş ama maalesef ki v52'ye uygun değil. Bir an önce v52'ye portlasan da rahat etsek. Başarılarının devamını dilerim.

realdjferdy

realdjferdy

Üye
arkadaşlar önce bu fw attım sonra yenileri denerken v52 ye geçtim fakat, hangi forumda hatırlamadığım bi fw indirdim açıklamada bu fw düzenlenerek yapmışlar bende dalgınlıkla v51 i v52 ye yükledim demin cihaza uyarı geldi güncelleme mevcut diye bende allah allah v53 mü çıktı derken baktımki ben yeniden v51 e geçmişim:S böyle bir durum varmı. ben cihaz pert oluyor diye biliyordum:D

letaldose

Üye
megalomaniax ben ağustosta çıkardığın bi fw yi kullanıyordum...v3 fw sini yükledim ve kuruldu local mode test modunda kaldı...bataryayı söktüm taktım açıldı telefon ve v3 fw si kuruluydu...fakat sorunum telefon restart atıyor sürekli...Bende 51.0.06 orjinal fw ye dönmek zorunda kaldım ve ondada aynı sorun oluştu telefon kapanıp açılıyor...acaba benim sorunun bi çözümü var mıdır...

dert91

Üye
V52 ile uyumlu olanı nezaman cıkar ya cok harika bi fw ama v52 uyumlu degil :(

estomb

Üye
teşekkürler...

Üst Alt