(YENI:24.11.2010) Nokia 5800XM v51 - v52 İçin C6 MegaloManiaX v3 (Orjinal-4x4-4x5)(En Stabil FW)

Sponsorlu Bağlantılar

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
bu fw süper olmuş tşkkr senin dediklerini aynen uyguladım ama hafıza kartımdaki müzikleri görmüyor bunu nasıl haledecem

E:/Sounds klasöründekileri okuyor. Müziklerini oraya at

--------------- Ekleme ---------------

Bu Arada 4x5 Menu Linki Firefoxun Kendi indirme Programıyla İndirilmiştir. CRC hatası felan vermedi. Hotfile Premiumunuz yoksa ndirme programlarını kullanmayın.

osmanpasa

osmanpasa

Üye
Bu cfw c6 v20 mi v11 mi

SEKOLELE

E:/thinkchange/c/
E:/thinkchange/e/

E'ye bu klasörleri oluşturun. c'ye yüklenmesini istediğin programları E:/thinkchange/c/, e'ye yüklenmesini istediğiniz programları da E:/thinkchange/e/'ye atın. Start install'e tıklayın.

MegaloManiaX KARDEŞ SAĞOL YAPTIM :D

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
E:/thinkchange/c/
E:/thinkchange/e/

E'ye bu klasörleri oluşturun. c'ye yüklenmesini istediğin programları E:/thinkchange/c/, e'ye yüklenmesini istediğiniz programları da E:/thinkchange/e/'ye atın. Start install'e tıklayın.

MegaloManiaX KARDEŞ SAĞOL YAPTIM :D

Güle güle kullan kardeşim ::oke:

SEKOLELE

sağol emeğine sağlık :D

essenyel

essenyel

Üye
bi sorun daha var tlf power dügmesinden kapattımda tlf kapanıp kendiliginden açılıyor

PriZm

PriZm

Üye
bi sorun daha var tlf power dügmesinden kapattımda tlf kapanıp kendiliginden açılıyor
Kardeş o sorun değil MegaloManiaX onu özellikle öyle yapmış kapatman için power tusuna basıp kapat! ı tıklaman gerekiyor...

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş o sorun değil MegaloManiaX onu özellikle öyle yapmış kapatman için power tusuna basıp kapat! ı tıklaman gerekiyor...

Evet onu madde olarak ilk sayfaya da ekledim. Powera basılı tutarsanız hızlı restart atar. Telefonunuz çok kastığında yararlı olabilecek birşey bu. Normal kapatmak için bir kere basın. Menüden kapatı seçin.

ali0690

Üye
bu telefonu pc suite ile mi bağlıcaz

bu telefeonu pc süite lemi bağlıcaz

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi

ali0690

Üye
jaf acacam bişi yapmıcam o açıkken telefonu pc süitle bağlayıp destek yazılımınımı yüklicem

JAF version 1.98.62
Detected PKEY: 9000AC9E
Card life counter: 99.99%
P- nokia module version 01.02
FBUS INTERFACE NOT CONNECTED!!!
USB Cable Driver version: 7.1.29.0
Changing mode...Done!
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: NONE
PPM Flash file: NONE
CNT Flash file: NONE
APE Variant file: NONE
Changing mode...
Detected P-: 9000AC9E
Init usb communication...
Done!
Phone Type:
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: C:\Users\Emre Güngör\Desktop\MegaloManiaX C6 v3 (4x4 Menu)\MegaloManiaX C6 v3 (4x4 Menu)\RM-356_51.0.006_prd.core.C0r
Phone Type:
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: C:\Users\Emre Güngör\Desktop\MegaloManiaX C6 v3 (4x4 Menu)\MegaloManiaX C6 v3 (4x4 Menu)\RM-356_51.0.006_prd.core.C0r
PPM Flash file: C:\Users\Emre Güngör\Desktop\MegaloManiaX C6 v3 (4x4 Menu)\MegaloManiaX C6 v3 (4x4 Menu)\5800_C6_MegaloManiaX_v3.V01
Phone Type:
FILES SET FOR FLASHING:
PPM Flash file: C:\Users\Emre Güngör\Desktop\MegaloManiaX C6 v3 (4x4 Menu)\MegaloManiaX C6 v3 (4x4 Menu)\5800_C6_MegaloManiaX_v3.V01
APE Variant file: C:\Users\Emre Güngör\Desktop\MegaloManiaX C6 v3 (4x4 Menu)\MegaloManiaX C6 v3 (4x4 Menu)\5800-C6_MegaloManiaX.uda.fpsx
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Error reading phone init data...

neden böyle diyo

PriZm

PriZm

Üye
jaf acacam bişi yapmıcam o açıkken telefonu pc süitle bağlayıp destek yazılımınımı yüklicem

JAF version 1.98.62
Detected PKEY: 9000AC9E
Card life counter: 99.99%
FBUS INTERFACE NOT CONNECTED!!!
USB Cable Driver version: 7.1.29.0
Changing mode...Done!
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: NONE
Changing mode...
Done!
Phone Type:
FILES SET FOR FLASHING:
Phone Type:
FILES SET FOR FLASHING:
Phone Type:
FILES SET FOR FLASHING:
APE Variant file: C:\Users\Emre Güngör\Desktop\MegaloManiaX C6 v3 (4x4 Menu)\MegaloManiaX C6 v3 (4x4 Menu)\5800-C6_MegaloManiaX.uda.fpsx
PRESS POWER ON NOW!

neden böyle diyo
kardeş tekrar yap olur bendede oluo ilk denemende driverleri yeni yüklüyor tekrar dene

ali0690

Üye
kardeş tekrar yap olur bendede oluo ilk denemende driverleri yeni yüklüyor tekrar dene
kardeş 5-6 kezdir deniyorumda yine aynı bu telefenu bağlama işini anlamadım arkadas ilk kez bağlıyosan destek yazılım yüklü falan dedi de çıkmıyo hiç öyle bişi biz bi yerden falan mı yüklicez

PriZm

PriZm

Üye
kardeş 5-6 kezdir deniyorumda yine aynı bu telefenu bağlama işini anlamadım arkadas ilk kez bağlıyosan destek yazılım yüklü falan dedi de çıkmıyo hiç öyle bişi biz bi yerden falan mı yüklicez
Kardeş İşletim sistemin ne windows 7 ise bazen olabiliyor öyle
bide atmaya çalışırken telefon kapalı konumda değilmi?

ali0690

Üye
yok açıktı :D ya ben ilk kez yaptığım için bilmiyorum kapalımı açıkmı olacağı şimdi yapıyorum saol sende yardım ettiğin için

efsanekralx1

Üye
E:/Sounds klasöründekileri okuyor. Müziklerini oraya at

Bu Arada 4x5 Menu Linki Firefoxun Kendi indirme Programıyla İndirilmiştir. CRC hatası felan vermedi. Hotfile Premiumunuz yoksa ndirme programlarını kullanmayın.
premium var. idmanla indirmiştim. firefox la deniyorum şimdi.

coskuncay19

coskuncay19

Üye
arkadaşlar elinde son harita olan cities klasörünü rarlayıp bana link verebilir misiniz çünkü bu fw benim cties eski silinsin mi dedi bende evet dedim ctiese yeni bişiler yüklemeye çalıştı sanırım ondan sonra maps falan kalmadı :(
bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Üst Alt