(YENI:24.11.2010) Nokia 5800XM v51 - v52 İçin C6 MegaloManiaX v3 (Orjinal-4x4-4x5)(En Stabil FW)

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
Evet kardeş Orjinal menülüde bi sorun var
Bi hallediverirsen sevinirim

coskuncay19

coskuncay19

Üye
megoloman haritalar yüklü demişin fakat haritalra girince türkiye haritası falan çıkmıo :S

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
Kardeşim ellerine sağlık mükemmel bi fw olmuş :oke: orjinal menü yükledim ben de sorun var mı diye bakıcağım şimdi

--------------- Ekleme ---------------

bende hiçbir sorun yok sadece xpress tuşu çalışmıyor

PriZm

PriZm

Üye
Kardeşim ellerine sağlık mükemmel bi fw olmuş :oke: orjinal menü yükledim ben de sorun var mı diye bakıcağım şimdi

--------------- Ekleme ---------------

bende hiçbir sorun yok sadece xpress tuşu çalışmıyor
kardeş ayarlarda telefon yönetimi açılıyormu?

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
açılıyor

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
ben 2.upload ettiğini yükledim ondan olabilir belki

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
Artık tam oldu hard formattan sonra bir de soft format attım xpress tuşu da çalışıyor :d: Allah senden razı olsun kardeşim :naughty:

PriZm

PriZm

Üye
Tekrar Fw atıcam düzelene kadar:vur

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Artık tam oldu hard formattan sonra bir de soft format attım xpress tuşu da çalışıyor :d: Allah senden razı olsun kardeşim :naughty:

Burdanda anladığımız gibi ilk sayfadaki yükleme talimatlarını aynen uygulamamışsınız. Eğer JAF'ta Factory Reset'i seçmiş olsaydınız fwnin hatalı olmadığını görürdünüz.

Buyrun Video Çektim iphonedan

PriZm

PriZm

Üye
Tmm kardeşim Ellerine sağlık 2 ci Fw attık tan sonra düzeldi medya tuşu ve telefon yönetimi açılıyor yanlış Alarm verdiğim için Özür :oke:

efsanekralx1

Üye
hala crc hatası veriyor 4x5

PriZm

PriZm

Üye
KARDEŞ TELEFON YÖNETİMİ SADECE NOKİA THEME BLACK DA AÇILMIYOR ÖTEKİLERİNDE AÇILIYOR PEK ÖNEMLİ DEĞİL GERÇİ TEMAYI KULLANMAYIZ OLUR BİTER:oke:

baho038

Üye
Beyler ben anlamadım hangi programları indircem birileri ya bu konuya mesaj atsın yada ö.m atsın yardım edin lütfen.

yldzyalcin

yldzyalcin

Üye
Klavyene farene sağlık megaloman şimdi indiriyorum 4x5 menülüyü

caglet

caglet

Üye
Bunu yükledikten sonra silmek için napıcaz

Üst Alt