İkinci neden ise c6v20deki 60a yakın problem. Şuan bütün modderlar bu problemler üzerinde çalışıyorlar. Bu yüzden sorunlu fw çıkarmak istemiyorum. Forumda görmüşsünüzdür. Bir fwnin 7 -8 sürümü çıktı. Her hatanın fixinden sonra fw yapmak yerine hepsinin halledilmiş olduğu bir fw yapmak daha iyi. Şuan benim fwmde 1 hata kaldı. Kullanımı etkilemiyor ancak yazılımda yavaşlamaya neden oluyor. Bu sorunda 2 güne hallolcak. Sonrası ise internetimin taşınmasına kalmış..
FW'mi bekleyen arkadaşlardan birkaç gün daha sabır istiyorum. MegaloManiaX v4 sorunsuz olarak çıkacaktır.
Çok iyi fw.Ama alışık olduğum için kapama tuşuna basılı tutmaya şimdi öyle yapınca restart etmesi sinir edio Güzel fw.Ovi içine gömülü olsa daha da güzel olucakmış
Dostum
V51 olan FW nı kullanıyom cok memnunum Allah razı olsun bu V4 ude merakla beklıyom gunde enaz 2 defa bakıyom haftalardır artık cıkartcaksan cıkart sevgili bekler gibi yolunu gozlemeye başladık ))
üstadım yeni versiyon için sabırsızlanıyoruz emeğine ellerine ve zamanına sağlık şimdiden çok teşekkürler her zaman emeğin yanındayız taklitlerine aldanmayın lütfen
kardeşim yükledim güzel ama nasıl desem orjinal sesini değiştirmesydin keşke .bir diğerdi sanki telefon yorulmuşta ölecekmiş gibi başlıyor .ve açılırken MegaloManiaX yazıyor BUNLAR TABİ BENİM görüşüm ve hoşuma gitmedi .beğenen arkadaşlara da güle güle kullansınlar derim