Verilen CFW'nin sadece ROFS2 dosyası ile V52 için modlamış C6 *.Cor *.fpsx dosyalarını kullanarak aynı yazılımı yükleyebilirsiniz. Tek fark *#0000# tuşlayınca V51 gibi görünmesidir ki buda sorun değil. NSU ile kontrol ettiğinizde V52 olduğunu göreceksiniz
Ben öyle yaptım, gayet başarılı bir şekilde çalışıyor.
arkadaslar yazılım cok hos kullanmaya baslıyalı en az 2 hafta filan oldu tek sorunum mesajlar normal saatınde gelıyorsa 5 mesaj sonra saat 1 saat erken olarak gosterıo ornegın 15:30da gelen mesaj 2-3 kere mesajlastıktan sonra yenı msjın saatı 14:32 oluyo ornegın ama mesajın gercek saatı 15:32 bunun ıcın mesaj 1 saat once gelmıs gozukuo ve gelen kutusunda asagılarda bıyerde kalıo tek tek arıyorum mesajı.saat ayarını 2 defa yaptım otomatık saat guncellemeyıde actım ama sorun aynı bı yardım..
yaw mega hadi artık şunun v52 için olanını yapta adam gibi bi fw kullanalım
v52 c6 bi fw ye gayri ihtiyari geçtim pişmanım
senin v3 ün üstüne fw bulamadım v52 de
hadi şimdiden başarılar
Arkadaşlar bu cfw ile Pc Suite ile destek yazılımını telefona yüklemeyi başaran var mı ?
Ne kadar uğraşırsam uğraşayım yükleme başarısız diyor. Dili ingilizce yapıp deneynce kesin çözülüyormuş ama bizde de ingilizce dili yok telefonun malesef.
Siz Pc Suite ile telefonun yedeğini almayı ya da mesajlara girebilmeyi başardıysanız lütfen yardımcı olabilir misiniz? C6 olarak görüyor ve hiçbir destek çalışmıyor.
Arkadaşlar bu cfw ile Pc Suite ile destek yazılımını telefona yüklemeyi başaran var mı ?
Ne kadar uğraşırsam uğraşayım yükleme başarısız diyor. Dili ingilizce yapıp deneynce kesin çözülüyormuş ama bizde de ingilizce dili yok telefonun malesef.
Siz Pc Suite ile telefonun yedeğini almayı ya da mesajlara girebilmeyi başardıysanız lütfen yardımcı olabilir misiniz? C6 olarak görüyor ve hiçbir destek çalışmıyor.
eline sağlık teşekkürler güzel paylaşım olmuş. ben kurar bakarım güzelse kullanırım değilse de değişirim. yorum yada sorun yazmam varsa bi sorun hiç uğraşmam yane..
vallah arkadaşım senin kadar bir bilgim yok açıkcası ama yapmak istersen eğer çok iyi olur ve 4x4 yapıp şu restart ı kaldırıp yerine tam ekran menüyü koysan çok iyi olur allah razı olsun bekliyorum valllah
hala daha bu cfw yi kullanıyorum çokta beğeniyorum
batarya abartısız 2 günü aşağı düşmüyor walla herzamanda elimde telefon yinede en az 2 gün dayanıyor
v4 ünü sabırsızlıkla bekliyorum MegaloManiaX umarım kısa zamanda çıkarabilirsin )
vallah arkadaşım senin kadar bir bilgim yok açıkcası ama yapmak istersen eğer çok iyi olur ve 4x4 yapıp şu restart ı kaldırıp yerine tam ekran menüyü koysan çok iyi olur allah razı olsun bekliyorum valllah
hala daha bu cfw yi kullanıyorum çokta beğeniyorum
batarya abartısız 2 günü aşağı düşmüyor walla herzamanda elimde telefon yinede en az 2 gün dayanıyor
v4 ünü sabırsızlıkla bekliyorum MegaloManiaX umarım kısa zamanda çıkarabilirsin )