mkryvz
Üye
Daha önce JAF kullandıysan anlayacaksın, 3 adet dosyayı flaslıyorduk. Bunlardan V52 nin *.C0r ve *fpsx dosyalarını, Magalomaniax ın da V51 ROFS2 dosyasını kullanacaksın.Beraber derken ? Dediğin dosyaları ve orjinal v52 dosyalarını aynı anda kullanarak mı ?
Defalarca kullandım .Daha önce JAF kullandıysan anlayacaksın, 3 adet dosyayı flaslıyorduk. Bunlardan V52 nin *.C0r ve *fpsx dosyalarını, Magalomaniax ın da V51 ROFS2 dosyasını kullanacaksın.
Kesin olarak oluyor ve sorunsuzmu ?
Yani bu fw yi 5800 v52 versiyonuma yükleyebilecem ?
Yaklaşık 4 gündür kullanıyorum, bir sorunla karşılaşmadım. Sadece *#0000# tuşlayınca version V51 görünüyor. Onuda nokia firmware editor ile istediğin gibi düzenleyebilirsin.Defalarca kullandım .
Kesin olarak oluyor ve sorunsuzmu ?
Yani bu fw yi 5800 v52 versiyonuma yükleyebilecem ?
Şimdi yapacam eğer olursa ne yapacağımı bilmiyorum inan nasıl teşekkür ederim .Megalomaniax'ın 5800_C6_MegaloManiaX_v3.V01 dosyasını kullandım. Bu dosya ROFS dosyasıdır.
V52'nin RM-356_52.0.007_026_000_U01.uda.fpsx ve RM-356_52.0.007_prd.core.C01 dosyalarını kullandım.
Sonuç gayet başarılı.
Eğer JAF kullanmayı biliyorsan bir sorun yok.Şimdi yapacam eğer olursa ne yapacağımı bilmiyorum inan nasıl teşekkür ederim .
Beni yanlış yönlendirmiyorsundur umarım diye dua ediyorum şu anda .
Referans linkinede baktım aynen dediğin gibi . Şu anda flash atıyor . Hadi bakalım .Eğer JAF kullanmayı biliyorsan bir sorun yok.
Ben ilk olarak ingilizce sürümü yükledim, daha sonra meraktan Megalomaniax'ın rofs dosyasını denedim. Bende hiçbir sorun çıkmadı. Ama dediğim gibi *#0000# tuşladığında V51 görünüyor, onuda NFE ile editleyebilirsin. Eğer seni yanlış yönlendirdiğim konusunda şüphen varsa veya bunu kasıtlı yaptığıma inanıyorsan, beni adminlere şikayet edebilirsin.
Bunu denemek için yerli yabancı bir sürü forumu alt üst ettim. Sana referans sitenin linkini veriyorum, beni aynı nikle orada da görebilirsinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Eğer daha önce bu CFW 'yi beğendiysen aynı özellikler V52 içinde gelmiş olacak. Başarırsan veya bir sorun çıkarsa haberdar et. Kolay gelsin.Referans linkinede baktım aynen dediğin gibi . Şu anda flash atıyor . Hadi bakalım .
Bende de bir tane done gelmişti.Eğer daha önce bu CFW 'yi beğendiysen aynı özellikler V52 içinde gelmiş olacak. Başarırsan veya bir sorun çıkarsa haberdar et. Kolay gelsin.
--------------- Ekleme ---------------
Hafıza kartını çıkarıp takmadan açmayı dene.
Zaten hafıza kartı ve sim kart takılı değildi ben flash atarken . Halada takılı deilHafıza kartını çıkarıp takmadan açmayı dene.
Hard format atmayı da denedim titredi ancak açılmadı .Telefon kapalı iken hard format atmayı dene.
Ben ne sim kartını nede hafıza kartını çıkarmıyorum. Sadece hafıza kartını yedekleyip biçimlendiriyorum.
1- JAF Emulator İle AçınJAF KULLANIMI
2- BB5 Tıklayın ve OFFLiNE Seçin.
3- Dead Usb - Manual Flash - Factory Set Seçin (Bunlar işaretli olsun.) Normal Mode ve CRT308 işaretli ise işaretlerini kaldırın.
4- MCU Tıklayın. Pencere Açılacak Adını C0r Dosyasını Seçin.
RM-356_51.0.006_prd.core.C0r Seçin.
5- PPM Tıklayıp
5800_C6_MegaloManiaX_v3.V01 Seçin.
6- Ape Variant Tıklayıp
5800-C6_MegaloManiaX.uda.fpsx Seçin.
7- Şimdi FLASH'a Basın
8- Çıkan Uyarıya Evet Deyin. Searching for Phone Çıkar Çıkmaz Telefonun Power Tuşuna Bir Kere Basın.(Hızlı Olmanızda Yarar Var)
9- İki Kere Done Yazısı Alt Alta Yazdıktan Sonra USB Bağlantısını Kesebilirsiniz. Bazı durumlarda telefon Local Mode'da kalabilir. Böyle bir durumda Done yazısı çıktıktan sonra bataryayı çıkarıp geri takın ve power tuşuna basarak telefonunuzu açın.
.C00 yeniden adlandırıp .C0r haline getirBenimki RM-356_51.0.006_prd.core.C0r deil
RM-356_52.0.007_prd.core.C00
Tmm 52.0.007 yazması normal de .C0r deil C00 ? ? ?
Dediğin gibi yaptım şimdi tekrar deniyorum ..C00 yeniden adlandırıp .C0r haline getir
Eğer yine sorun çıkarsa sana kullandığım 2 dosyayı göndereceğim, ki bu dosyaları yabancı bir forumdan indirmiştim.Dediğin gibi yaptım şimdi tekrar deniyorum .
Yine olmadı . Açılmadı telefon . Rica etsem kullandığın 3 dosyanın 3 ününde linkini atar mısın ? Yada upload lar mısın ?Eğer yine sorun çıkarsa sana kullandığım 2 dosyayı göndereceğim, ki bu dosyaları yabancı bir forumdan indirmiştim.
Dostum senin sorununu çözdüm, sen orjinal V52 dosyalarını kullanıyorsun, oysa kullanman gereken C6 V20 nin V52 için port edilmiş olanı olmalıydı. Benim hatam sende V52 C6 V20 var sanmam oldu. Özür dilerim.Yine olmadı . Açılmadı telefon . Rica etsem kullandığın 3 dosyanın 3 ününde linkini atar mısın ? Yada upload lar mısın ?
Belkide ben v52 dosyalarını Navifirmden indirdiğim için farklıdır olmuyordu ? Euro 2 Black 0573740 olanı indirdim benimkide öyleydi .
Ancak navifirmden v52 olanı indirip telefona kurduğum zaman İngilizce olarak açılıyordu herşeyiyle . Sonradan türkçeyi seçiyordum .
Bu bana garip gelmişti .
Rica etsem ya 3 dosyayı yada sadece v52 nin gerekli olan dosyasını upload eder misin ? Yada linkini verir misin ?
Ayrıca senin verdiğin referans linkini inceliyorum şu anda yorumlarını falan gördüm fakat orası v20 için ? Bu v11 C6 fw v11 bu ?
Dostum senin sorununu çözdüm, sen orjinal V52 dosyalarını kullanıyorsun, oysa kullanman gereken C6 V20 nin V52 için port edilmiş olanı olmalıydı. Benim hatam sende V52 C6 V20 var sanmam oldu. Özür dilerim.
Bendeki dosyaları sunucuya yükledim, Core ve UDA dosyalarınıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızindirip, Megalomaniax'ın 5800_C6_MegaloManiaX_v3.V01 isimli dosyası ile tekrar flashla, bu sefer kesin olacaktır.
V52 orjinal dosyaları değil, V52 C6 olanları kullanılacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?