anilvasif
Üye
geriye dönüş yoksa sıkıntı yaratabilir
--------------- Ekleme ---------------
ya ben yukledim ama bi turlu yazılım güncellemelerinde ovi magazayı bulamıyorum yaa :S
ADam yukarda yazmış V52 olayını siz hala nerdesiniz. Komedi ya. ALlah sabır versin Mega.Bu arada Bu T9 nasıl şimdi? Türkçe port edilmiş C6 T9 umu yoksa V51 T9u mu? Kuruyorum gerçi şu anda Fw yi ama merak ettim çok fena.
Bu arada Megalomaniax; Ben şarj olurken yeşil ışık yansın diyenlerdenim, nasıl yakıcaz bunu?
--------------- Ekleme ---------------
Bu arada anlatımda, normal mode'un tikini kaldırtmışsın, telefon test modda kalıyor. Bataryayı çıkarıp takmak gerekiyor iki done yazısını gördükten ve USB bağlantısını kestikten sonra. Bu normal modun tikini neden kaldırtıyorsun merak ettim açıklayabilir misin?
Dedin gibi imzayı kaldırdım denedim olmadı kendim imzaladım yine olmadı oyunlar kuruluyor ama başlatmak için bastığımda hiçbir işlem yapmıyor
Hafıza kartını çıkart, telefonunu aç. Telefon açılınca hafıza kartını tekrar tak.
Telefonun açılacaktır. Ara sıra benim de oluyor bu şekilde anlam veremiyorum.
teşekkürler kardeş emeğine sağlık çok güzel olmuş yanlız ben bir sorun yaşadım rehbere girince favorilere ekle diye bi kısım warya oraya bir iki kişi ekledim we onlar artık rehberde görünmüyo çıkartmak istiyorum çıkaramıyorum da kayboldu kartvizitleryardımcı olabilirsen şimdiden teşekkürler
Pil çok çabuk bitiyor 1-1,5 gün gibi bir zamanda bitti.
Ayrıca orjinal iconlar kullanılabilir mi acaba? ben bu iconlara alışamadım. v52 yükledim. ama geri adım atmak istemiyorum açıkçası.
İlk sayfada favori kartvizitler yazıyor. Okumadığınız için bugda kaldı favori kartvizitleriniz.
arkadaşım telefonuma bunu kurdum fakat kapattım mı tekrar kendi kendiliğinden açılıyor ne yapmam gerekiyor söylermisin ? teşekkürler...
bu cfw de yeni bir özellik var kardeş off tuşuna basılı tuttuğunda restart yapıyor.Off tuşuna bir kez basıp çek ekrana kayıp açılan menüden "kapat" ı tıklabende kafayı yemiştim ilk başta sonradan öğrendim
Media tuşu çalışmıyor ve müzik çalarken yeşil tuş kırmızı tuş ileri geri şarkıyı değiştiriyor demişsiniz fakat bende o da çalışmıyor. Yüklenen müzik programına bastığımda hiç bir işlem olmuyor..
bu iki sorunuma yardımcı olursanız sevinirim.
ilk sorunun cevabı farklı temaları denermısın 1tanesınde medıa tusu calısmıyordu dıgerlerınde calısıyor
muzık calarkende tusların calısması ıcın tus kılıdının aktıf olması lzm yanı telefonun tus kılıdınde olması sart
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunu indir ve yukle dostum calısacaktır...
4 tane tema var 4'ünde de çalışmıyor media tuşu.. FW yüklemeden önce çalışıyordu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?