Freddy Krueger
Üye
ya dostum windows 7 kullanıyorum jaf yüklenmiyo uyumsuzluk var galiba daha yeni sürümü yok mu?
kardeş hangi sürümü ve nereden indirdiğini bilmiyorum ama bende win7 kullanıyorum.
İndirdiğin dosyaları önce tek tek sağ tıklayıp özelliklerden service pack 3 uyumlu yap öyle yükle.En sonunda da açacağın exe.nin üzerine sağ tıklayıp yönetici olarak açı tıkla.Bi dediğim gibi yap olmazsa yine yazarsın buraya.Ama forumda bununla ilgili bir konu olduğunu hatırlıyordum yanılmıyorsam
çok sağol abi oldu valla ama ben hiç fw yüklemediğim için şu anda da ne yapıcağımı bilmiyorum
kardeş bu fwyi yükleyeceksen bu konudaki jaf kullanımı konusundaki direktifleri uygula.Her cfw nin jaf yüklemesi farklılıklar gösterebiliyor.Zaten konunun ilk sayfasında görmüşssündür MegaManin ayrıntılı anlatımını.Bende senin gibiydim, çok korkmuştum hatta telefonu bozacam diyeama 1-2 kere yükleyince alışıyorsun.Bugün bu cfwyi yüklemem 3 dk.mı aldı hatta.Başarılar
edit:bu arada nasıl k..du belediyeye alex de souza
ellerine sağlık kardeşim ama benim telde olmadı tel kapandı
yalnız unuttuğum bi nokta var benim tel v51 değil v52 yüklemiştim ondan dolayı tırtlamış olabilir mi?
ne yapmam gerek yardımcı olabilirmisin?
kardeş geçmiş olsun diyorum sana konunun en başında en üstte yazılmış v52 olanlar yüklemesin diye çünkü bu cfw v51 üzerine kurulu, yani bi alt versiyona geçmeye çalıştın ve büyük bir ihtimal telefonun flashını yaktın.Servislik oldu telefonun yada oyuncaklık oldu diyebilirim sana.Keşke dikkatli okusaydın yazılanları be arkadaşım üzüldüm şimdi
sağol kardeşim okudum yazılanları ama v52ye 1 gün önce geçmiştim ve unutmuşum geçtiğimi flashlarken aklıma geldi ama yapacak bişe yok tabi. nereden anlarım flashın yanıp yanmadığını ? bide garanti dışı kalır mı sence?
valla garanti kapsamının dışında kalır mı orasını bilemem biraz düşündürücü bir konu.Telefonun servise gittiğinde telefon incelendiğinde custom firmware attığın farkedilirmi yada ne biliyim v52 den v51e geçtiğin farkedilirmi araştırmak lazım bence.
akılsız başın cezasını çekecez artık neyse teşekkürler cevapladığın için
cevap verecek kimse varmıArkadaşlar Fw çok güzel yalnız oyunları yükleyemiyorum Daha önce kullandığım Sunrise Fw sine yüklediğim oyunlardan aşağıda yazılı olanları bu fw ye yüklüyorum ama hiçbişey yapmıyor oyun açılmıyor yani. yardımcı olursanız sevinirim.
Asquadron
Raging Thunder
Toonwarz
Iron Sight
Bounce
Mega Man ellerine sağlık bugün yükleme fırsatı buldum 4x4ü. Çok süper editlemişssin her zaman ki gibi yine.Ellerin dert görmesin emi.Tek sorunum Xpress Media tuşu bir çalışıyor bir çalışmıyor.Önceki mesajlarda yazıldığı gibi farklı bir tema kullanıyorum ama çözemedim maalesef
edit:Tamamdır çalışıyor artık
edit 2: Kurcaladıkça çıldırıyorum resmen :-D Telefon uçuyor yav, bildiğin uçuyor aynı Olin reklamındaki gibi...1 saattir test ediyorum, girmedik menü, dosya bırakmadım.Arka planda 15 tane pro. açtım Rami denemek için bana mısın demedi telefon.Telefonun dili olsa bana " Yemezler koçum istersen 50 tane pro. aç " deyip dalga geçer resmen
edit:3 MegaMan bu cfwde yazdığın özelliklere, C6/N97 fwler için modlar konusundaki aynı özellikte ki modları tekrar yüklemeye gerek yok değil mi.Örneğin ses codecleri, video kayıt kalitesi artırma, ekran dönüş hızı gibi mesela
rompatcher yokkk((( kurulmuoda
rompatcher yokkk((( kurulmuoda
var araçlar klasörünün içinde ama açabilirmisin bilmiyorum çünkü ben açamadım =))
cevap verecek kimse varmı
Karderş Garmin v6 mı yoksa 5.50 mi tavsiye edersin.Tekrar kaldır kur olsun istemiyorum
Fw yi kurdum çok güzel olmuş eline sağlık ama ben telefonumu ingilizce kullanmak istiyorum ne yapmam gerek ?
18- Müzik Çalar Sadece E:/Sounds'u Tarar
başka klsörleri seçemezmiyiz? sadece soundsdaki müziklerimi seçer.. ,,, ve bu fwde müzikte arama varmı v50de kaldırmıstılarya..
dün geceden beri uğraşıyorum hacklemek için herşeyi adım adım da yapıyorum olmuyor daha önceden bir çok kez hackledeim ama şimdi olmuyo jaf ile bitürlü yapamadım flash a basıyorum evet e basar basmaz power tuşuna bastıktan sonra searcing phone yazıyo sonra not found :S
Öncelikle mod için teşekkür ederim. Orijinal sürümü unuttum diyebilirim. Bi kaç sorum olucak.
Daha önce hız için oyunlarda felan faydası olsun diye v1 kullanıyordum. Bu sürümde oyunlar için grafik hızlandırıcı mod var mı? Fps oranı nasıl v1'de 30 fps sanırım. gene aynımıdır?
bu yeni fw.yi yükledim, evet hız farkı var, daha henüz tam olarak test edemedim, ancak 1.sayfadaki ekran ayarlarını yapmak istedim, ekran bölümünü açınca ekran ayarları farklı geldi, yeni eklemeler var, ancak otomatik tuş kilit kapatmak için telefon yönetimine tıklayınca telefon ana ekrana dönüyor. telefon otomatik tuş kilit süresini değiştiremiyorum, bu sorunla karşılaşan veya çözümünü bilen varmı arkadaşlar.
Mega Man ellerine sağlık bugün yükleme fırsatı buldum 4x4ü. Çok süper editlemişssin her zaman ki gibi yine.Ellerin dert görmesin emi.Tek sorunum Xpress Media tuşu bir çalışıyor bir çalışmıyor.Önceki mesajlarda yazıldığı gibi farklı bir tema kullanıyorum ama çözemedim maalesef
edit:Tamamdır çalışıyor artık
edit 2: Kurcaladıkça çıldırıyorum resmen :-D Telefon uçuyor yav, bildiğin uçuyor aynı Olin reklamındaki gibi...1 saattir test ediyorum, girmedik menü, dosya bırakmadım.Arka planda 15 tane pro. açtım Rami denemek için bana mısın demedi telefon.Telefonun dili olsa bana " Yemezler koçum istersen 50 tane pro. aç " deyip dalga geçer resmen
edit:3 MegaMan bu cfwde yazdığın özelliklere, C6/N97 fwler için modlar konusundaki aynı özellikte ki modları tekrar yüklemeye gerek yok değil mi.Örneğin ses codecleri, video kayıt kalitesi artırma, ekran dönüş hızı gibi mesela
Bu fwyi kurduktan sonra telefonun güvenlik kodu sıfırlanıyormu?
v52 uyarlamayı düşünüyormusun Bu versiyonu ? Evet ise ne zaman eline sağlık bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?