PriZm
Üye
evet bende açamadım bir türlü yatay tuş kilidini ama o kadarda önemli birşey değil bencefw yi yükledim mega tekrar tşeşekkürler. bütün emeklerin için
gerçekten süper olmuş ha bide gözüme bişey çarptı
yatay slide tuş aç çalışmıyormu acaba yani bende çalışmadı
gerçi tlf nun şarzı bitmek üzere henüz hard format atamadım o yüzdenmi acaba
anladım kardeşim teşekkürler cevap içinevet bende açamadım bir türlü yatay tuş kilidini ama o kadarda önemli birşey değil bence
aslında çok kolay biraz alışmak gerek istersen:Verdiğiniz cevaplar için sagolun ama keşke ben ve benim gibi acemiler için resimli anlatımda koysa idin ama olsun bu sekildede yapmaya calışacagim kör topal hesabı
hangisini yükledin 4*3-5*4-orjinal?kardeş çok soru soruyorum ama ben normal mod daki işareti kaldırmadan yükledim sorun olmadı tlf açıldı
1)medya tusu çalışıyormu?4 x 4 dü yükledim
python var yüklenmesi lazım ne hatası veriyor?kardeş birde ndrivı yükleyemiyorum 4x5
medya tuşu çalışıyor ama tlf yönetimi harbi çalışmıyor ya1)medya tusu çalışıyormu?
2)ayarlardan telefon yönetimi açılıyormu?
3)telefonda başka anormallik varmı
yüklenemiyor bu dahili bir bileşenpython var yüklenmesi lazım ne hatası veriyor?
hangi temayi kullanıyorsun nokia theme white mi?medya tuşu çalışıyor ama tlf yönetimi harbi çalışmıyor ya
yenidenmi atıcaz şimdi
garip o zaman fw desteklemiyordur yani ndriveyi calıstıracak (dll ler dosyalar vsvs)yokyüklenemiyor bu dahili bir bileşen
garip o zaman fw desteklemiyordur yani ndriveyi calıstıracak (dll ler dosyalar vsvs)yok
yanlış yüklemişsin 1 sayfadakileri teker teker yap olur normal mode ve crt308 in tik lerini kaldırmayı unutmanokia black kardeş fw nin kendi teması
'Sunucular iflas edince, uygulama sahibi, uygulamasını satıştan çekti. Tükendi tabelasını çakmayı da ihmal etmedi.'
--------------- Ekleme ---------------
evet bende açamadım bir türlü yatay tuş kilidini ama o kadarda önemli birşey değil bence
Verdiğiniz cevaplar için sagolun ama keşke ben ve benim gibi acemiler için resimli anlatımda koysa idin ama olsun bu sekildede yapmaya calışacagim kör topal hesabı
kardeş çok soru soruyorum ama ben normal mod daki işareti kaldırmadan yükledim sorun olmadı tlf açıldı
kardeş ben 4x5 menüyü kurdum 5800 sound wave temasını kurmaya çalışıyorum dahili bileşen hatası veriyor neyi yanlış yaptım acaba
kardeş birde ndrivı yükleyemiyorum 4x5
medya tuşu çalışıyor ama tlf yönetimi harbi çalışmıyor ya
yenidenmi atıcaz şimdi
Bence bu romu yüklemeyin .problem cıkıyor. Bazı uyumsuzluklar var
tekrar attım local modda kaldı telyanlış yüklemişsin 1 sayfadakileri teker teker yap olur normal mode ve crt308 in tik lerini kaldırmayı unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?