Duyuru Yeni 2016 Forum Tasarımı Tüm Detaylar ve Öneriler

MAERKEK

Admin
Opera mini teması kaldırıldı mı ? S40 cihazla opera miniden girince masaüstü versiyonunu açıyor

cyborg78

Üye
bende opera mini'den giremiyorum, siyah bir ekranla karşı karşıyayım giriş yeride yok

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Opera mini teması kaldırıldı, bir süre bu şekilde süreci izleyeceğiz.

MAERKEK

Admin
Opera mini den mobil siteyi kapatın öyle girin . Biraz eksikleri de olsa da kullanılır .

Morpheuz

Üye
Konuların altındaki reklamlar midemi bulandırıyor hocam bazen, iyileştirilmesi mümkün mü acaba

Tepkiler: ModX
Uzun süredir XF kullanıcısıyım. Temanızın gayet hoş olduğunu söyleyebilirim ama bir şey dışında. Mobil arayüzde bildirimler direk ikona tıklayıp açılabilirken masaüstü sürümde ille kullanıcı adı penceresini aç bildirimler sayfasına git şeklinde. Standart Xf temalarında da olduğu gibi user menü nün yanına bildirim penceresi eklerseniz gerçekten daha da hoş olacaktır. Benim fikrim bu yönde

ozan bey birşey dikkatimi çekti xenforo top10 istatistikleri ajax özelliğe sahip bunda göremedimmi yoksa benmi farketmedim?

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Çan simgesine geldiğinizde bildirimleriniz direkt görünüyor olmalı ?

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Çan simgesine geldiğinizde bildirimleriniz direkt görünüyor olmalı ?

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Light temada denemedim ama karanlık olan ( dark ) temada bu özellik yok ben karanlık temayı kullanıyorum o yüzden olabilir

edit: ekranın zoom oranını %67 ye düşürünce pencereler çıkıyor. normal %100 görünümde iki temada da çıkmıyor

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Icon lar 100% iken görünmüyor yani sizde?

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Özelden bu konu üzerinde duralım yardımlarınla çözebiliriz @-Andromeda-

Tepkiler: -Andromeda-

cyborg78

Üye
google chrome göstermesi lazım ikonları, windows sürümün'den kaynaklanıyo belkide

Morpheuz

Üye
Hocam tasarımla alakası yok ama şu reklamlar çıkmaya başladı biri ekrana rastgele baksa sen nelere bakıyon diye şey yaparlar biraz daha iyileştirilmesi mümkün mü reklamların ?

@Ozan abi foruma yeni emojiler smileyler falan eklesen hep aynı smileyler var ya biraz daha smileyleri çoğaltsan birde smileyleri özelleştirse her üye daha iyi olur bence

cyborg78

Üye
sms doğrulama kodu almak için tel no girmemişsiniz yazıyo üstte yeşil bantta, zorunlumu
e-mail kayıtlı zaten ordan hop geliverir

sms doğrulama kodu almak için tel no girmemişsiniz yazıyo üstte yeşil bantta, zorunlumu
e-mail kayıtlı zaten ordan hop geliverir
fake üyeliklere ek enlem olarak zorunlu hale getirildi sanırım artık

Tepkiler: cyborg78 ve Buğra