Buğra
Admin
@OzanTapatalk'ta Gereksiz Mesajlar ve Deneme Mesajları gözükmüyor? Abone olunan yerde de gözükmüyor.
Sitenin akıbeti,elestiriler ve üyeleri bir yana Tasarım konusuna yazılan bu mesaj oldukça yanlis ve hatali. İçeriği de oldukca yanlis. Baska konuda tartisilabilir ama maalesef yönetim ekibi sizin dusundugunuz ve izlediginiz gibi izdivaç programlarindaki gibi ifşa lar ve gruplasma, kin, nefret, sevgi gibi aksiyonlara sahip degiller.Eskiden güzel bir siteydi ama Yönetimin edilen raporları üyelerle paylaşıp aralarının açılmasını sağlamasıyla benim gözümde bitmişti.Sanırım böyle bir şeyin yasak olması gerekiyordu ama anlaşılan edilen şikayet gizli kalmıyor, üyeye kimin bildirdiğine kadar gönderiliyor Böyle bir şey olmasaydı şahsen forumu bırakmazdım ama siz bilirsiniz zaten geriye kimse kalmamış. Zaten benim bıraktığım döneme yakın bu kadar üye kaybı yaşamışsınız. Anlaşılan bu yapılan saçmalıklar tek benim için değilmiş, herkese yapılmış. Üyeler yoksa bir hiçsiniz bunu anlamayıp 2 üye için tüm siteyi kaçıranda sizsiniz. @Serhan ve diğer kendini bilen kişiden bahsediyorum. Habire fake fake, ifşa ifşa diye konularla üyeleri kaçırdılar. Banlamak için baya geç kalmışsınız anlaşılan. Diğeri de forumu bırakmış zaten. Siteyi bitiren sizsiniz maalesef. @Ozan
Sağ üstten gece modunu açabiliyorsunuz "ampül" simgesine tıklayarak koyu tema devreye girecek.mobil sürümde sitenin arka plan rengi beyaz yerine başka bir renk olamaz mıydı?
nerede?Sağ üstten gece modunu açabiliyorsunuz "ampül" simgesine tıklayarak koyu tema devreye girecek.
doğru. Bu mobil sürüm değil. @Ozansağa üstte ampul simgesi pc'den girenler için siyah platform (şahsen ben begenmedim)
opera mini'den de oluyor sağa tıkla açılan çerçevede "forum seçenekleri" "site sürümü" "maxicep dark"
aşağıda seçenekleri kaydet tamamdır, onuda bagenmedim eskiye çevirene kadar akla karayı seçtim, çıkış dalgasıda yok siyahta telde
@Ozan abi, İnternet Tarayıcıları bölümüne alt kategori olarak Yandex'i de ekleyebilir misin?
Çok sık ve yoğun kullanılıyor ve Yandex Tarayıcı hakkında (güncelleme, yenilik, haber vb) bilgileri konu altında paylaşabiliriz.
Bu çok iyi oldu, elimden geldiği kadar burada herkese yardımcı olurum. Bilgilerim geniştir.Evet o alanı Diğer İnternet Tarayıcıları ismi yerine "Yandex" olarak düzenledim, başka aktif ve bilindik bir tarayıcı yok zaten.
Teşekkürler
Diğer forum içi bazı hata ve öneriler neydi bu arada hangi mesajda göremedim, yapılacaklar listemizi kontrol edelim.Bu çok iyi oldu, elimden geldiği kadar burada herkese yardımcı olurum. Bilgilerim geniştir.
Birazdan işe gideceğim, müsait olduğunda ben de mesaj alanları kısmına göz atarak bakayım.Diğer forum içi bazı hata ve öneriler neydi bu arada hangi mesajda göremedim, yapılacaklar listemizi kontrol edelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?