Yeni 14.03.2011 Güncellendi C6v20.0.043 5800 v52.0.007 Bileşen hatasız sorunsuz.. Ndirive Kur..

Sponsorlu Bağlantılar

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
Goggle maps şimdi denedim çalışıyor abi sende hangi fw yüklü bilmiyorum ama bende 13.03.2011 tarihli fw yüklü[/QUOTE]

kardeşim bende öyle bir şey oldu ki google maps hiç bir f w de çalışmaz oldu orjinal f w sini yükledim gene çalışmadı anlayamadım sende ki hangi google maps ise ver de bende de deneyeyim önceki leri de denedim google masp ın ngilizce dillisini düşük versiyonunu anlaytabildim mi hiç bir f w de hiç bir google maps çalışmaz oldu :(

--------------- Ekleme ---------------

haa bir de bende de son versiyonunda ne phyton ne e java ne de ovi güncellemeler hata veriyo hepsi sorunsuz yükleniyor

Açaba hafıza kartında çalısmasını engelleyen bir dosyamı var acaba tahminim öle bişi[/QUOTE]

hafıza kartını her f w de biçimlendiriyorum ben f w atmadan önce :) bence ondan bir sorun olmaz diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
13.03.2011 tarihli fw de sorun yok kardeşi pips yükleniyor

Goggle maps şimdi denedim çalışıyor abi sende hangi fw yüklü bilmiyorum ama bende 13.03.2011 tarihli fw yüklü

Açaba hafıza kartında çalısmasını engelleyen bir dosyamı var acaba tahminim öle bişi

sen sistem dosyalarını silmedin mi fwyi atmadan önce yada hafıza kartını biçimlendirmedin mi?

sakir05

Üye
Goggle maps şimdi denedim çalışıyor abi sende hangi fw yüklü bilmiyorum ama bende 13.03.2011 tarihli fw yüklü

kardeşim bende öyle bir şey oldu ki google maps hiç bir f w de çalışmaz oldu orjinal f w sini yükledim gene çalışmadı anlayamadım sende ki hangi google maps ise ver de bende de deneyeyim önceki leri de denedim google masp ın ngilizce dillisini düşük versiyonunu anlaytabildim mi hiç bir f w de hiç bir google maps çalışmaz oldu :(

haa bir de bende de son versiyonunda ne phyton ne e java ne de ovi güncellemeler hata veriyo hepsi sorunsuz yükleniyor

Açaba hafıza kartında çalısmasını engelleyen bir dosyamı var acaba tahminim öle bişi[/QUOTE]

hafıza kartını her f w de biçimlendiriyorum ben f w atmadan önce :) bence ondan bir sorun olmaz diye düşünüyorum[/QUOTE]

Buyur abi inşalla çalışır ve inş aynı googlemaptan bahsediyoruzdur

• Beğen
GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
bakalım şimdi dosyaları kopyalıyorum ama her şeyden önce şu google maps ı bir deneyeyim

• Beğen

sakir05

Üye
sen sistem dosyalarını silmedin mi fwyi atmadan önce yada hafıza kartını biçimlendirmedin mi?

Hafıza kartını biçimlendirmedim ama gerekli klasörleri sildim system , sys ,data... adını hatırlamadıgım iki klasör daha

• Beğen
GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
Hafıza kartını biçimlendirmedim ama gerekli klasörleri sildim system , sys ,data... adını hatırlamadıgım iki klasör daha

sen gene de biçimlendir kardeşim neden mi sen yeni f w atsan da hafıza kartının beyni eski f w de kalıyor o yüzden bak ben 14.03.2011 i yükledim auyo instakller le de her program sorunsuz kuruluyo valla bu arada sagoll oldu google maps teşekkürler herhalde bu versiyonunu gözden kaçırmışım :))

• Beğen
hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi

Açaba hafıza kartında çalısmasını engelleyen bir dosyamı var acaba tahminim öle bişi

hafıza kartını her f w de biçimlendiriyorum ben f w atmadan önce :) bence ondan bir sorun olmaz diye düşünüyorum[/QUOTE]

Buyur abi inşalla çalışır ve inş aynı googlemaptan bahsediyoruzdur
[/QUOTE]

Kardeşim madem sorun yok niye denemeden hafıza kartını biçimlendirmeden kötü kötü yorumlar yapıyorsun??? :s

sakir05

Üye
Kardeşim madem sorun yok niye denemeden hafıza kartını biçimlendirmeden kötü kötü yorumlar yapıyorsun??? :s

Kötü yorum yapmadım ki :s Acaba benmi yanlış yapıyorum diye sordum. Hem ben hiç bi fw de hafıza kartını biçimlendirmiyorum mesala 13.03 fw de sorun çıkarmadı pips yükleniyor dahili bileşen hatası vermiyor olsaydı bundada sorun çıkarırdı ve bunun için teşekkür ederim beni yanlış anlamıssın üzüldüm buna kötü yorum yapmadım yanii

• Beğen

kaan0666

Üye
telefon titreşimi çalışmıyor tercihlerden açık olduğu halde ??*

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
Benim eklediğim çalıstımı ?

çalıştı vçaluıştı kardeşim :) ama herhalde bira z düşük versiyonu :) teşekkürler işimi gördüğün için

bende çalışıyor sorun yok beyler sizde sorun var mı titreşimde???...

yok bende sorun yok aramalrda titriyor tireşim de sorun yok hatta gelen aramalardaki kasılma olayı da neredeyse kaybolmuşşş :) o hafif bir iki saniye kasılma oluyordu ya o da kaybolmuş :)

• Beğen

sakir05

Üye
Titerşim bendede çalışıyor. Telefon şarzdaysa çıkar bide öleyle dene

çalıştı vçaluıştı kardeşim :) ama herhalde bira z düşük versiyonu :) teşekkürler işimi gördüğün için

Olurmu abi senin verdigin likteki 2008 de çıkmış sürümü 2.03.9 Benim verdiğimin sürümü 4.01.1 2010 çıkmış :) senin eski kullandıgının versyonu düşükmüş belkide ondan çalımamış ola bilir :)

• Beğen
GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
şu an sorun yok yani hiçbirinizde değil mi?... :P:

yok kardeşim bas bas bağırıyorum ki yok yok yok :) bu arada auto installer e iki pahton atmışım karıştı sonra manuel yükledim phyton u az önce golden phyton u yani hiç sorun yok :) tek sorun var ama kusursuz olması bilmediğimizden öğrenmediğimizden ön yargılı olduğumuzdan kusur arıyoruz :) :naughty::ehe

yok bende sorun yok aramalrda titriyor tireşim de sorun yok hatta gelen aramalardaki kasılma olayı da neredeyse kaybolmuşşş :) o hafif bir iki saniye kasılma oluyordu ya o da kaybolmuş :)[/QUOTE]

ne bileyim kardeşim yav :) google ye yazdığımda ilk bu çıktı bi kaç da başka bir versiyonları bende dedim en son versiyonu bu herhalde :) yanılmışız kardeşim :) şunu unutmayın bir şeyde asla ön yargılı olmayın kaybenden siz olursunuz :) :yuru

• Beğen
hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeşim bas bas bağırıyorum ki yok yok yok :) bu arada auto installer e iki pahton atmışım karıştı sonra manuel yükledim phyton u az önce golden phyton u yani hiç sorun yok :) tek sorun var ama kusursuz olması bilmediğimizden öğrenmediğimizden ön yargılı olduğumuzdan kusur arıyoruz :) :naughty::ehe

yok bende sorun yok aramalrda titriyor tireşim de sorun yok hatta gelen aramalardaki kasılma olayı da neredeyse kaybolmuşşş :) o hafif bir iki saniye kasılma oluyordu ya o da kaybolmuş :)

ne bileyim kardeşim yav :) google ye yazdığımda ilk bu çıktı bi kaç da başka bir versiyonları bende dedim en son versiyonu bu herhalde :) yanılmışız kardeşim :) şunu unutmayın bir şeyde asla ön yargılı olmayın kaybenden siz olursunuz :) :yuru[/QUOTE]

o biraz zaman geçtikten sonra düzeliyor zaten abi... :ehe

sakir05

Üye
şu an sorun yok yani hiçbirinizde değil mi?... :P:

Sorun yok usta eline saglık benim için en önemlisi şu dahili bilesen hatasıydı çünkü bazı uygulamar yüklenmiyordu ve sen cözdün bu işi Allah razı olsun. Hakkını helal et :)

• Beğen
hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
Sorun yok usta eline saglık benim için en önemlisi şu dahili bilesen hatasıydı çünkü bazı uygulamar yüklenmiyordu ve sen cözdün bu işi Allah razı olsun. Hakkını helal et :)

Al bendende o kadar kardeşim pıpsı temizleyene kadar anlımın damarı çatladı zaten... helal olsun... Teşekkür butonuna basmanız benim böyle güzel paylaşımlara devam etmem demektir lütfen paylaşımları beğendiysek teşekkür butonuna basalım... :bye2:

• Beğen
Tepkiler: sakir05
GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
no sorn
no sıkıntı
no panik
no hata

yes mükemmellik
yes görsellik
yes efek