Yeni 14.03.2011 Güncellendi C6v20.0.043 5800 v52.0.007 Bileşen hatasız sorunsuz.. Ndirive Kur..

Sponsorlu Bağlantılar

Kwmusti

Üye
Öncelikle bu güzel çalışma için seni kutlarım sevgili kardeşim hakkını vermişsin çalışmanın yeni bir kullanıcı olarakta gerçekten çok sevdim ve hoşuma gitti bu güzel çalışmalarının devamını dilerim..

Diğer bir konu,

Yardım ve destek meselesi ! bu güzel çalışmanı yardımın ile desteğin ile süslüyorsun kadir şinas ve olgun sabırlı davranışlarınla senden ziyadesi ile memnun kaldım iyiki varsı iyiki tanıdım seni yardımların ve desteğin için çok ama çok teşekkür ederim..

Örnek bir sunumcu böyle olur sunumuna konusuna sahip çıkarak daima destek olarak çalışmalarını takip eder. daha senden öğreneceğim çok şey var kardeşim her şey gönlünce olsun hxüxsxaxm kardeşim saygılarımla.. :)

• Beğen
Tepkiler: hxüxsxaxm
hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle bu güzel çalışma için seni kutlarım sevgili kardeşim hakkını vermişsin çalışmanın yeni bir kullanıcı olarakta gerçekten çok sevdim ve hoşuma gitti bu güzel çalışmalarının devamını dilerim..

Diğer bir konu,

Yardım ve destek meselesi ! bu güzel çalışmanı yardımın ile desteğin ile süslüyorsun kadir şinas ve olgun sabırlı davranışlarınla senden ziyadesi ile memnun kaldım iyiki varsı iyiki tanıdım seni yardımların ve desteğin için çok ama çok teşekkür ederim..

Örnek bir sunumcu böyle olur sunumuna konusuna sahip çıkarak daima destek olarak çalışmalarını takip eder. daha senden öğreneceğim çok şey var kardeşim her şey gönlünce olsun hxüxsxaxm kardeşim saygılarımla.. :)

bu güzel yorum için çok sağol abi elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum yardımcı olabildiysem ne mutlu bana... :oke:

kazimekinn

kazimekinn

Üye
DEJAVU Tema efekti varmı hüsamettin kardeşim??

• Beğen
kazimekinn

kazimekinn

Üye
husam kardes hersey guzl gercekden eline saglik ama tek bir sorun var messenger yukledikden sonra epostami girip kisileri karsidan yuklerkn hata veriyor ''gerekli bir ileti bilgiler ust bilgisi yok'' diye yaziyor bu neden kaylakniyor bir bilgin varmi? benm icin mesengr onemli bunu halledersen sevinirm .)

• Beğen
hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
husam kardes hersey guzl gercekden eline saglik ama tek bir sorun var messenger yukledikden sonra epostami girip kisileri karsidan yuklerkn hata veriyor ''gerekli bir ileti bilgiler ust bilgisi yok'' diye yaziyor bu neden kaylakniyor bir bilgin varmi? benm icin mesengr onemli bunu halledersen sevinirm .)

arkadaşlar lütfen verdiğim java güncellemesini kurun direk yazılıma gömünce sorun çıkıyor javayı güncellediğinizde,küçük sorunların çoğu kaybolur....

reyyanps

Üye
prd.core.C0o nn adını prd.core.C0r olarak değiştirin demişsiniz ama bu C00 nerdeki ???

• Beğen
kazimekinn

kazimekinn

Üye
yukledim kardesim onceden kurmustum zaten ama tek orda hata verdi yuklemede sikinti olmadi ama epostayi girip kisileri yuklerkn hata veriyor iste...

• Beğen

reyyanps

Üye
core lu olan hangisi peki???

--------------- Ekleme ---------------

yada şunu sorayım core lu ile core suz arasında ne fark var????

• Beğen
hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
yukledim kardesim onceden kurmustum zaten ama tek orda hata verdi yuklemede sikinti olmadi ama epostayi girip kisileri yuklerkn hata veriyor iste...

Bu sorunu halletmeye çalışırım en kısa sürede...

kazimekinn

kazimekinn

Üye
husamettin kardesm gelen mesajlarin saati yanlis gosteriyor mesala 13:25 de gelen mesaj 12:25 gozukuyor bazende normal gozukuyor yani yeni geln msaj orta siralara gidiyor bole olnca. onemli bisy degil eski cwf de boleydi de sadece sormak istedim

• Beğen
hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
husamettin kardesm gelen mesajlarin saati yanlis gosteriyor mesala 13:25 de gelen mesaj 12:25 gozukuyor bazende normal gozukuyor yani yeni geln msaj orta siralara gidiyor bole olnca. onemli bisy degil eski cwf de boleydi de sadece sormak istedim

O sadece senin telefonunda böyle kardeşim sen orjinale dön sonra bunu at düzelir inş... Bizde o sorun yok... :oke:

kazimekinn

kazimekinn

Üye
salla kardesim o zamn onemli degil okadr ama sen messengeri bi halletsen sana o zamn sukranlarimi sunacam :D

• Beğen
kazimekinn

kazimekinn

Üye
hüsam kardeşim 5800 orjinal yarış oyunu global racing thunder fwlerde yok kardeşim bir kaç yerden buldum indirdim onlarda yuklenmiyor.eger sende varsa onun linkni atsana bana bi :D

• Beğen
GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
hüsam kardeşim 5800 orjinal yarış oyunu global racing thunder fwlerde yok kardeşim bir kaç yerden buldum indirdim onlarda yuklenmiyor.eger sende varsa onun linkni atsana bana bi :D

CAN KARDEŞİM C 6 YA GLOBAL RACE OYUNUNU GÖMDÜM AMA OLMUYOR 3 KEZ DENEDİM OLMUYOR SİS DOSYASINI DA KURMAK İSTEYİNCE BU DAHİLİ BİR BİLEŞEN DİYO KISACASI C6 YA O OYUN OLMUYOR :oke:

• Beğen
kazimekinn

kazimekinn

Üye
bende tahmin ettim zaten cünkü bende 2 3 kere denedim hepsinde aynı hata :D saolasın yinede:D kardşim bide bana windows live messenger konusunda yardımcı olabılırmısın bugun yeniden yukşledım fw yi yine olmadı yuklenıyor ama ısılerı yuklerken degişik bir hat averiyor onu nasıl halledebılırız?

--------------- Ekleme ---------------

kişileri yukerken demek istedim :D

• Beğen

Üst Alt