Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168

byl82

Kapalı Hesap
4.5 yükledim gayet güzel bir sıkıntı yok şu anda

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar romu attım fakat herşeyi yükledikten sonra fark ettim galeri uygulamasını seçmeyi unutmuşum, tekrar yüklemek istemiyorum sil baştan zahmetli oluyor.
Şimdi bu yazılıma uyarlanmış galeri uygulamasını yüklemem gerekiyor, içindeki galeri dosyasını ziplenmiş olarak hazırlayan olursa sevinirim, yada hali hazırda varsa bu romda çalışacak bir galeri yardımcı olurmusunuz.
S3 Galerry strock galeri buyrun note 4 galeri bulamadım:

by.atalay

by.atalay

Üye
Link saglam denedim tek tiklama ile indi...

Neyse alternatif olarak bu linke de ekledim

Ha bu oldu işte kardeşim tşkler işimi gördüm halloldu çok saol :)

Samsung Galaxy SIII ile gönderildi...

shankss

Üye
Arkadaslar v4.5 te telefon kilitli iken de sarj gidiyor normalde gitmezdi. Son surumde sarj su gibi gidiyor sizde de oyle mi acaba

Tyrann

Tyrann

Üye
Arkadaslar v4.5 te telefon kilitli iken de sarj gidiyor normalde gitmezdi. Son surumde sarj su gibi gidiyor sizde de oyle mi acaba
Evet ama biraz var.Onun için güç tasarrufu modunu sürekli açık kullanırsan etkisi olabilir.

stuxnet

stuxnet

Üye
Arkadaşlar whatsapp grubumuzdan birbirimize aktif destek veriyoruz katılmak isteyen arkadaşlar özelden numaralarını göndersinler ayrıca maxicep'ide boşlamıyoruz :)

shankss

Üye
Evet ama biraz var.Onun için güç tasarrufu modunu sürekli açık kullanırsan etkisi olabilir.
Guc tasarrufu zaten hep acik bende.. yine de eski surumlere gore sarj fazla gidiyor

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye

ekran süresi gayet iyi bu romda.bazi tweakler yapsam 7 saate kadar gider

helppo

helppo

Üye
Peki hangi kernel stabil arkadaslar

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Türkiyede bir ilk desem ;)

• Beğen
Tepkiler: baskahmet

shankss

Üye
Arkadaslar benm tek sorunum var sadece. Bir programda iken ana menuye dondugumde takilma oluyor ana menu gec aciliyor. Cozum icin ne yapmam lazm

uzman47

uzman47

Üye
Arkadaslar benm tek sorunum var sadece. Bir programda iken ana menuye dondugumde takilma oluyor ana menu gec aciliyor. Cozum icin ne yapmam lazm
Orta tuş yerine geri tusunu kullan.

uzman47

uzman47

Üye
Ramin 1 gb olmasi ve klasik s3 tw sorunu yapacak pek birsey yok malesef :(

Üst Alt