S3 Galerry strock galeri buyrun note 4 galeri bulamadım:Arkadaşlar romu attım fakat herşeyi yükledikten sonra fark ettim galeri uygulamasını seçmeyi unutmuşum, tekrar yüklemek istemiyorum sil baştan zahmetli oluyor.
Şimdi bu yazılıma uyarlanmış galeri uygulamasını yüklemem gerekiyor, içindeki galeri dosyasını ziplenmiş olarak hazırlayan olursa sevinirim, yada hali hazırda varsa bu romda çalışacak bir galeri yardımcı olurmusunuz.
Ha bu oldu işte kardeşim tşkler işimi gördüm halloldu çok saolLink saglam denedim tek tiklama ile indi...
Neyse alternatif olarak bu linke de ekledim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Evet ama biraz var.Onun için güç tasarrufu modunu sürekli açık kullanırsan etkisi olabilir.Arkadaslar v4.5 te telefon kilitli iken de sarj gidiyor normalde gitmezdi. Son surumde sarj su gibi gidiyor sizde de oyle mi acaba
Guc tasarrufu zaten hep acik bende.. yine de eski surumlere gore sarj fazla gidiyorEvet ama biraz var.Onun için güç tasarrufu modunu sürekli açık kullanırsan etkisi olabilir.
Saniyeyide iyi tutturmuşsun
ekran süresi gayet iyi bu romda.bazi tweakler yapsam 7 saate kadar gider

boeflla bencePeki hangi kernel stabil arkadaslar
Hayırlı olsunTürkiyede bir ilk desem

Sağol ama benim değil bi akraban japonyadan getirtti note 4 bana yetiyorHayırlı olsun![]()
Orta tuş yerine geri tusunu kullan.Arkadaslar benm tek sorunum var sadece. Bir programda iken ana menuye dondugumde takilma oluyor ana menu gec aciliyor. Cozum icin ne yapmam lazm
Geri tusuna basinca da boyle oluyor. Telde de oyle agir uygulamalar da yok hani olsa bisey demem de.Orta tuş yerine geri tusunu kullan.
Alternatif olarak nova launcher kurabilirsinGeri tusuna basinca da boyle oluyor. Telde de oyle agir uygulamalar da yok hani olsa bisey demem de.
Ben de öyle yapıyorum sorun kalmadıAlternatif olarak nova launcher kurabilirsin