@burak1553 bu romun original 5x5 touchwiz launcheri lazım.Link atabilir misin ?Simdiden tesekkürler.
Sorunun nedenini bilmiyorum uygulama yöneticisinden google playe tıklayıp veriyi silin belki düzelirevet yedek alıp temizledim
teşekkürler sorun düzeldiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
4×5:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sorunun nedenini bilmiyorum uygulama yöneticisinden google playe tıklayıp veriyi silin belki düzelir
Kerneli kurdum, üstüne boeffla config'i kurdum.Ayarlar menüsü hızlandı,facebooktaki kasmalar gitti,ram 400-450 mb seyrediyor.Kısacası telefon uçuyor.Teşekkürler @burak1553.Bu arada ram şişiyorsa bu uygulamayı deneyin, romun kendi temizleyicisinden daha iyi ram boşaltıyor.

KUllandim kardeşim bayağı hoşuma gitti gercekden ise yarar sağolasın@hhararli bir çeşit ram temizleyici, farklı fonksiyonları da var.

Bu rom ya da cyanogenmod 12 olabilir görüntülü arama istiyorsan qs yada blekota s5ya her romda anladığım kadarıyla ufak tefek sıkıntılar var da. Benim isteğim özelleştirme, fonksiyonel ve şık tasarım. Şarjda falan gözüm yok. Az çok da güncel olsun, eskimemiş. Ne önerirsiniz? Cyanogenmod iyi midir? Blekota devam mı ? Başka bir rom mu?
Cyanogenden pek anlamam qs rom güzel hafif s5 strock rom karışımı daha çok stabllik ve şarj içinpeki hocam son olarak qs mi cyanogenmod mu bir kıyaslama istesem. qs'in sıkıntıları var mı? Cyanogenmodda bildirim çubuğunu değiştiremedim fazla, ayarları az gibi geldi. Aynı şekilde rehber görünümü falan da hoşuma gitmedi. Bunları değiştirme ayarları var da ben mi bulamadım bilemiyorum.
arkadaşlar arama yaparken tam ekran olması için uygulamayı MEGA dan paylaşı mısınız?