Benim anladığım kadarıyla önce s6 temalı rom gelecek sonra note 2 ye lollipop gelirse ondan portlanıp yapılacak Note 2 yede android 5 ten sonrası gelmez bencereyizden mesaj ar hdd ne ise ondan alacağı zaman lollipoplu s6 romu yapacakmış

romu yukledigin gibi recoveryden yukleyeceksin kerneliBeyler bana bu rom icin kernel lazim boffle kernel linki verirmisiniz bide nasil yuklicem falan yardim edermisiniz kenel i daha once hic degismedim
4.1 kullaniyorum bu arada
ilk sayfada yer alan boeffla condig apk kurman gerekSonra baska bir sey yapmama gerek var mi ?
uygulamayi ac root iznini ver. sonra ceaitli sekmesine gel oradan zram kapali duruma getir sonra degerini 800 e cikar sonra tekrar acik konuma getir bubub haricinde birsey yapmana gerek yokOnuda kurdum
Simdi napmam lazim. ?
Link alabilir miyiz hocamBenim anladığım kadarıyla önce s6 temalı rom gelecek sonra note 2 ye lollipop gelirse ondan portlanıp yapılacak Note 2 yede android 5 ten sonrası gelmez bence
Yavaş yavaş para biriktirin derim
İstanbulda yaşayanlar için ucuz telefon satan bir yer var linkte verebilirim
default kalsin sorun degilPeki profil olarak ne secicem. ?
Özelden attımLink
Link alabilir miyiz hocam
burak kardeşim neresi orası ben istanbulda yaşıyorumBenim anladığım kadarıyla önce s6 temalı rom gelecek sonra note 2 ye lollipop gelirse ondan portlanıp yapılacak Note 2 yede android 5 ten sonrası gelmez bence
Yavaş yavaş para biriktirin derim
İstanbulda yaşayanlar için ucuz telefon satan bir yer var linkte verebilirim
hocam şarj durumu nasıl ekran süresi olarak 4.4.2 e göre qs 4.4.2 kullanıyorumBug in 6tane rom denedim bnce nik60in note4 android444 romun 1tek kanatlari eksik rom akiyor 4.4.2lerdn bile hizli sayilabilir birde grenify kursam neler olur bilmem vaktim olsa konu acardim deneyen arkadasalrdan biri konusunu acabilir gercekden gordugum en hizli 4.4.4![]()