@mesut0114 sence eneylim bu ayarları dostumbeofleyi acinca esag kosede cesitli kismina tik ustte zaten sistem optimazyonlari ooff olcak
sarjz cihazin sarjz akimi 1200 yeterli usb den baglanti kismini cok yukseltmeye gerek yok ordaki degere 50 arttiman yeterli
z ram toplam bellek 600 iyi
swappines 60
modullerde exfat acik sadece
protokol tutanagi ikiside acik
benim s3 te bu degerlerde ve gayaet iyi
yanliz dikkat etmen gereken bi hususta islemciyi 1700 kusur minimum 200 e alinca pegasus modu ama altaki diger aayarlari rastgele kurcalarsan teli yeniden formatlaman gereke bilir bu ayarlar bendeki s3 te boyle ve simdilik memnunum tesekurler
Cihazın şarj akımı ile oynamak istemiyorum.@mesut0114 sence eneylim bu ayarları dostum

Cihazın şarj akımı ile oynamak istemiyorum.
Düzensiz şarj olma akabinde batarya da problem yaratabilir . bu benim düşüncem . .
Aziz in söylediği ayarları kullanıyorum . memnun değilim
4.4.4 te şarj sorunu hal olmayacak sanırım .
Ben lollipop bekliyorum . mart nisan da note 2 ye gelecek .
Çözüm olmazsa telefonu satacağım![]()
@mesut0114 sence eneylim bu ayarları dostumbeofleyi acinca esag kosede cesitli kismina tik ustte zaten sistem optimazyonlari ooff olcak
sarjz cihazin sarjz akimi 1200 yeterli usb den baglanti kismini cok yukseltmeye gerek yok ordaki degere 50 arttiman yeterli
swappines 60
yanliz dikkat etmen gereken bi hususta islemciyi 1700 kusur minimum 200 e alinca pegasus modu ama altaki diger aayarlari rastgele kurcalarsan teli yeniden formatlaman gereke bilir bu ayarlar bendeki s3 te boyle ve simdilik memnunum tesekurler
bende ok var düzensiz şarj etme şarja takıyorum 20 dakika sonra çıkartıyorum bitmeye yakın bi daha takıyorum 99 da çıkarıyorumCihazın şarj akımı ile oynamak istemiyorum.
Düzensiz şarj olma akabinde batarya da problem yaratabilir . bu benim düşüncem . .
Aziz in söylediği ayarları kullanıyorum . memnun değilim
4.4.4 te şarj sorunu hal olmayacak sanırım .
Ben lollipop bekliyorum . mart nisan da note 2 ye gelecek .
Çözüm olmazsa telefonu satacağım![]()

şarj nasıl sende bu ayarlardan sonrabeofleyi acinca esag kosede cesitli kismina tik ustte zaten sistem optimazyonlari ooff olcak
swappines 60
Görüntülü konuşma 4.4.4 romlarda tam çalşmıyor sen birini arayamazsın başkası seni arar ama bu seferde ses gidip gelmezarkadaşlar şu konudan bana yardımcı oolabilir miiniz ? Yardım - Samsung rom ile görüntülü konuşma - MaxiCep
demek istediğimi anlamadınız galiba.. romu ilk kurduğum da görüntülü konuşma sıkıntısız oluyordu arıyordum aranıyordum defalarca kez denedim.. ilk kurulumda olmuştu sonra ne değişti bunu merak ediyorum..Görüntülü konuşma 4.4.4 romlarda tam çalşmıyor sen birini arayamazsın başkası seni arar ama bu seferde ses gidip gelmez
ilk kurulum yaptığında eski rom dosyalarını silmemiş olabilirsindemek istediğimi anlamadınız galiba.. romu ilk kurduğum da görüntülü konuşma sıkıntısız oluyordu arıyordum aranıyordum defalarca kez denedim.. ilk kurulumda olmuştu sonra ne değişti bunu merak ediyorum..
Azizin ayarlarını uyguladın mı yoksa orjinal ayar mı var 7.5 in?Suan 4.4.4 un şarjından cok memnunum boeffla 7.5 var. Calisan servislerden gereksiz uygulamalari kaldirdim. Greenify ile whatsap haric tum uygulamalari uyutuyorum. Eposta servisi uyutulamiyor diye epostayi kaldirdin outlook kurdum onu uyutuyorum. Aksama kadar sarj %75in altina dusmuyor 2 gunu rahat cikariyorum
azizin ayarları zaten oluyo onda otomatik değişmiyor ben azizin ayarlarını yaptım üstüne o arkadaşın dediği ayarları yaptım bakalım ne olacakAzizin ayarlarını uyguladın mı yoksa orjinal ayar mı var 7.5 in?

Beğenmediysen yükleyecek çok rom vararkadaşlar kameradaki sesli komut olayları çalışıyordu kamerayı kapattım açtım şimdi çalışmıyor rom her dakika sorun çıkartmaya başladı
en stabil çalışan romu önerir misin ?Beğenmediysen yükleyecek çok rom var
en stabil çalışan romu önerir misin ?
valla bende her dakika sorun değil aksine her dakika daha iyiye gidiyor v2 den beri kullanıyorum hiç sorun sıkıntı yaşamadımarkadaşlar kameradaki sesli komut olayları çalışıyordu kamerayı kapattım açtım şimdi çalışmıyor rom her dakika sorun çıkartmaya başladı
kamerayı sesle kontrol edebiliyor musun ? ayarları nerede ben mi bulamadım acabavalla bende her dakika sorun değil aksine her dakika daha iyiye gidiyor v2 den beri kullanıyorum hiç sorun sıkıntı yaşamadım
Sorunsuz rom istiyorsan strock 4.3 romuna dönen stabil çalışan romu önerir misin ?
keşke bilmediğim şeyler söylesenSorunsuz rom istiyorsan strock 4.3 romuna dön
sabahtan beri boşa mesaj sayısı kasıyorsun.