Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168
alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
ayarlardaki cihaz hakkındaya girince blekota note 4 lite yazısıni kaldırmak mümkün mü arkadaşlar ?

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
Boeffla config ayarlarini söyler misiniz

hhararli

hhararli

Üye
beofleyi acinca esag kosede cesitli kismina tik ustte zaten sistem optimazyonlari ooff olcak
sarjz cihazin sarjz akimi 1200 yeterli usb den baglanti kismini cok yukseltmeye gerek yok ordaki degere 50 arttiman yeterli
z ram toplam bellek 600 iyi

swappines 60
modullerde exfat acik sadece
protokol tutanagi ikiside acik
benim s3 te bu degerlerde ve gayaet iyi
yanliz dikkat etmen gereken bi hususta islemciyi 1700 kusur minimum 200 e alinca pegasus modu ama altaki diger aayarlari rastgele kurcalarsan teli yeniden formatlaman gereke bilir bu ayarlar bendeki s3 te boyle ve simdilik memnunum tesekurler
@mesut0114 sence eneylim bu ayarları dostum

• Beğen
Tepkiler: mesut0114

ciwano0114

Üye
Cihazın şarj akımı ile oynamak istemiyorum.

Düzensiz şarj olma akabinde batarya da problem yaratabilir . bu benim düşüncem . .

Aziz in söylediği ayarları kullanıyorum . memnun değilim :)
4.4.4 te şarj sorunu hal olmayacak sanırım .
Ben lollipop bekliyorum . mart nisan da note 2 ye gelecek .
Çözüm olmazsa telefonu satacağım :)

ekremesiroglu

Üye

Düzensiz şarj olma akabinde batarya da problem yaratabilir . bu benim düşüncem . .

Suan 4.4.4 un şarjından cok memnunum boeffla 7.5 var. Calisan servislerden gereksiz uygulamalari kaldirdim. Greenify ile whatsap haric tum uygulamalari uyutuyorum. Eposta servisi uyutulamiyor diye epostayi kaldirdin outlook kurdum onu uyutuyorum. Aksama kadar sarj %75in altina dusmuyor 2 gunu rahat cikariyorum

• Beğen
Tepkiler: mesut0114 ve nediyelimyani
hhararli

hhararli

Üye
beofleyi acinca esag kosede cesitli kismina tik ustte zaten sistem optimazyonlari ooff olcak
sarjz cihazin sarjz akimi 1200 yeterli usb den baglanti kismini cok yukseltmeye gerek yok ordaki degere 50 arttiman yeterli

swappines 60
yanliz dikkat etmen gereken bi hususta islemciyi 1700 kusur minimum 200 e alinca pegasus modu ama altaki diger aayarlari rastgele kurcalarsan teli yeniden formatlaman gereke bilir bu ayarlar bendeki s3 te boyle ve simdilik memnunum tesekurler

bende ok var düzensiz şarj etme şarja takıyorum 20 dakika sonra çıkartıyorum bitmeye yakın bi daha takıyorum 99 da çıkarıyorum :D
bende memnun değilim şarjdan azizin önerilerini kurdum ama bi deniyecem galiba ya en fazla bozarım karneli siler tekrar yüklerim :D

swappines 60
şarj nasıl sende bu ayarlardan sonra

• Beğen

melikcan07

Üye
Görüntülü konuşma 4.4.4 romlarda tam çalşmıyor sen birini arayamazsın başkası seni arar ama bu seferde ses gidip gelmez
demek istediğimi anlamadınız galiba.. romu ilk kurduğum da görüntülü konuşma sıkıntısız oluyordu arıyordum aranıyordum defalarca kez denedim.. ilk kurulumda olmuştu sonra ne değişti bunu merak ediyorum..

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
demek istediğimi anlamadınız galiba.. romu ilk kurduğum da görüntülü konuşma sıkıntısız oluyordu arıyordum aranıyordum defalarca kez denedim.. ilk kurulumda olmuştu sonra ne değişti bunu merak ediyorum..
ilk kurulum yaptığında eski rom dosyalarını silmemiş olabilirsin

ciwano0114

Üye
Suan 4.4.4 un şarjından cok memnunum boeffla 7.5 var. Calisan servislerden gereksiz uygulamalari kaldirdim. Greenify ile whatsap haric tum uygulamalari uyutuyorum. Eposta servisi uyutulamiyor diye epostayi kaldirdin outlook kurdum onu uyutuyorum. Aksama kadar sarj %75in altina dusmuyor 2 gunu rahat cikariyorum
Azizin ayarlarını uyguladın mı yoksa orjinal ayar mı var 7.5 in?

• Beğen
Tepkiler: hhararli
hhararli

hhararli

Üye
Azizin ayarlarını uyguladın mı yoksa orjinal ayar mı var 7.5 in?
azizin ayarları zaten oluyo onda otomatik değişmiyor ben azizin ayarlarını yaptım üstüne o arkadaşın dediği ayarları yaptım bakalım ne olacak :D

• Beğen

melikcan07

Üye
arkadaşlar kameradaki sesli komut olayları çalışıyordu kamerayı kapattım açtım şimdi çalışmıyor rom her dakika sorun çıkartmaya başladı

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar kameradaki sesli komut olayları çalışıyordu kamerayı kapattım açtım şimdi çalışmıyor rom her dakika sorun çıkartmaya başladı
Beğenmediysen yükleyecek çok rom var

• Beğen
hhararli

hhararli

Üye
valla bende her dakika sorun değil aksine her dakika daha iyiye gidiyor v2 den beri kullanıyorum hiç sorun sıkıntı yaşamadım

melikcan07

Üye
valla bende her dakika sorun değil aksine her dakika daha iyiye gidiyor v2 den beri kullanıyorum hiç sorun sıkıntı yaşamadım
kamerayı sesle kontrol edebiliyor musun ? ayarları nerede ben mi bulamadım acaba

Üst Alt