o romda stabil deilBu Lolipop güncellemesini bu kadar sabırsızlıkla beklemeyin bence
Merak ediyorsanız android 5i cyanogenmod 12 deneyin isterseniz
Martın sonu nisanın başlarında note 2 den ancak portlanır diye düşünüyorum ben
kardeşimNote 2 den android 5 portlanınca çok stabil olmayacak stabil olması zaman alır qs rom final sürümünü daha 1 ay önce bitirdi note 2 ye 4.4.2 geldikten aylar sonra final verdio romda stabil deilkardeşim
Güncellemeden sonra sorun yaşayan arkadaşlarım var mı ?
Estağfurullah kardeşim benim başımın üstünde yerin var yardım etmeyi seviyorumYok dostum sorun ben guncellmeyi kurdum kullanıyorum zamaninda az basini sisirmedim guven bana sen öğrettin bu isleri bana daha da stabil halde su anda room
stabilite açısından iyiyse şimdi flashlıcam zaten kendi düzenlediğim rom forumda da paylaşıcam 1 hafta sonra ufak tefek ayarlarla daha stabil ve şarj acısından daha iyi tavsiyelerimi güzel yorumun için teşekkür ederim 
Buldumoption altında koymuş blekota.
Detaylı anlatır mısın dostumSanırım bilmiyorsun zaten kendin değiştirebiliyorsun. Ben hep stock romdaki gibi kullandım tuşları. Bak Root Explorer indir içine gir. Usr tıkla açılan klasörlerden key layout seç daha sonra kl dosyasını aç hangi tuşu değiştirmek istiyorsan düzenle
Pc başında olmadığım için link atamadım ama zaten bulmuşsunuz sanırım.V3.1 güncellemesinden sonra menu tusu eski haline gelsin isteyenler bunu flashlayabilirLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ya tabikide zaman alacak bütün taişların yerine oturması için ama başlangıç sorunsuz olur diye düşünüyorum hayırlısı yaNote 2 den android 5 portlanınca çok stabil olmayacak stabil olması zaman alır qs rom final sürümünü daha 1 ay önce bitirdi note 2 ye 4.4.2 geldikten aylar sonra final verdi

veya xda blekotanın sayfasına gir ordada flaşlayacağın linki vermiş zaten ordan da indirip flaşlayabilirsinSanırım bilmiyorsun zaten kendin değiştirebiliyorsun. Ben hep stock romdaki gibi kullandım tuşları. Bak Root Explorer indir içine gir. Usr tıkla açılan klasörlerden key layout seç daha sonra kl dosyasını aç hangi tuşu değiştirmek istiyorsan düzenle
veya xda blekotanın sayfasına gir ordada flaşlayacağın linki vermiş zaten ordan da indirip flaşlayabilirsin