Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168
hocam şarj durumu nasıl ekran süresi olarak 4.4.2 e göre qs 4.4.2 kullanıyorum
Daha bugun kurdum kardesim ama sarji suanlik iyi gidiyor ama qs ile kiyaslama yapamam adam king
Ama eger android 4.4.4e geciceksen kesin bu romun dene derim

Daha bugun kurdum kardesim ama sarji suanlik iyi gidiyor ama qs ile kiyaslama yapamam adam king
Ama eger android 4.4.4e geciceksen kesin bu romun dene derim
hocam ben ekran süresi olarak 4 saat gibi süre alıyorum.ben şarj için geçeceğim stabilite ve şarj konusunda qs 4.4.2 artıları ne olabilir ?
şimdiden sağol hocam

hocam ben ekran süresi olarak 4 saat gibi süre alıyorum.ben şarj için geçeceğim stabilite ve şarj konusunda qs 4.4.2 artıları ne olabilir ?
şimdiden sağol hocam
Bu kullandigim rom note4 tabanli oldugundan Stabilite olarak qs daha stabildir.Sarji süresi iyi bence yuzde70deyken flasladm romu 2saat Mobil veri ve muzik acik internette dolastim sarji suan 53

Tepkiler: funny_halil

arama kayıt olayını blekota S5 romun v11 güncellemesinde çözdü. bu daha v4 de. bende o kayıt muhabbettinden şikayetçiyim ama ilerki güncellemelerde mutlaka düzeltilecek

hhararli

Üye
piyasadaki telefonlar para biriktirerek alınacak cihaz değiller tam karear veriyosun alacam diyosun üst modeli çıkıyor s3 for ever patlayana kadar devam hakkını verelim ömrü bitsin güncelleme yok diye telefon değiştirilmez

Tepkiler: KubilayBzk ve nediyelimyani
Bu romun EKSİKSİZ bir rom olmasını aylarca beklemek yerine QS yüklemenizi bu final olduğunda sıkıntısız olduğunda anca bunu yüklemenizi tavsiye ederim

Tepkiler: kartal2378
Bence 10 numara room ne eksik me fazla ta. Tadında ayrıca boffle config cidden ise yariyor kurmay varsa room um kendi room unu kullanmayan varsa tavsiyem

Konu Sahibi
Sen de haklısın ama kimine s3 yeter kimine yetmez uygulamadan masaüstüne dönerken kasıyor ve çok ısınıyor
Mesela asus zenfone 2 henüz çıkmadı ama güzel telefon olacak gibi

Tepkiler: hhararli

hhararli

Üye
Sen de haklısın ama kimine s3 yeter kimine yetmez uygulamadan masaüstüne dönerken kasıyor ve çok ısınıyor
Mesela asus zenfone 2 henüz çıkmadı ama güzel telefon olacak gibi
ısınma değilde dediğin gibi uygulamadan menüye geçerken kasma değil de geç geliyo ekran 4 5 saniye bana yetiyo valla

Tepkiler: nediyelimyani ve burak1553
    Konu Sahibi
Konuyu beğendikten sonra sorarsanız daha çabuk cevaplayasım geliyor

Tepkiler: nediyelimyani

Tyrann

Üye
Bu Boefla kernel ne işe yarıyor ?

tdd46

Üye
Beyler ben ekran süresi olarak 2.30 zu zor görüyorum. Batarya ömrünü doldurdu herhalde. Deji batarya mi alsam orjinal mi ?

Konu Sahibi
Imei sorunum yok ama şarj yada kasmalarla ilgili iyileştirme yapabilirse yükleyeceğim.
Bir dene şarj konusunda etkisi olabilir
Whatsappta arama özelliği gelen var mı ?
Beni arkadaşımın aramasına rağmen gelmedi

Tepkiler: Tyrann

hhararli

Üye
benim tek sıkıntım romla ilgili mesele uygulamadasın işin bitti çıkacaksın home tuşuna basıyosun çıktığın zaman uygulamalar menüsü 3 5 saniye geç geliyo ve bu sinir bozuyor açıkcası sırf bu yüzden bile rom değişebilirim