erkane007
Üye
Daha bugun kurdum kardesim ama sarji suanlik iyi gidiyor ama qs ile kiyaslama yapamam adam kinghocam şarj durumu nasıl ekran süresi olarak 4.4.2 e göre qs 4.4.2 kullanıyorum
hocam ben ekran süresi olarak 4 saat gibi süre alıyorum.ben şarj için geçeceğim stabilite ve şarj konusunda qs 4.4.2 artıları ne olabilir ?Daha bugun kurdum kardesim ama sarji suanlik iyi gidiyor ama qs ile kiyaslama yapamam adam king
Ama eger android 4.4.4e geciceksen kesin bu romun dene derim
Bu kullandigim rom note4 tabanli oldugundan Stabilite olarak qs daha stabildir.Sarji süresi iyi bence yuzde70deyken flasladm romu 2saat Mobil veri ve muzik acik internette dolastim sarji suan 53hocam ben ekran süresi olarak 4 saat gibi süre alıyorum.ben şarj için geçeceğim stabilite ve şarj konusunda qs 4.4.2 artıları ne olabilir ?
şimdiden sağol hocam
tamam hocam teşekkür ederimBu kullandigim rom note4 tabanli oldugundan Stabilite olarak qs daha stabildir.Sarji süresi iyi bence yuzde70deyken flasladm romu 2saat Mobil veri ve muzik acik internette dolastim sarji suan 53
V4'te iki sorun vardı benim hoşuma gitmeyen. Birincisi görüntülü konuşma sorunu yani video arama yapılamıyordu. İkincisi ise, konuşma esnasında kayıt yaparken görüşme bittikten sonra hâlâ kayıt devam ediyordu. Eğer görüşme bitmeden kaydı durdurursak ne âlâ. Aksi halde kaydı sonlandırmak için ikinci bir arama yamak gerekiyor ki kaydı durdur tuşu görünebilsin.
Peki V4.1'de durum nedir arkadaşlar. Cevap yazarsanız memnun oluruz. Teşekkürler.
piyasadaki telefonlar para biriktirerek alınacak cihaz değiller tam karear veriyosun alacam diyosun üst modeli çıkıyor s3 for everBenim anladığım kadarıyla önce s6 temalı rom gelecek sonra note 2 ye lollipop gelirse ondan portlanıp yapılacak Note 2 yede android 5 ten sonrası gelmez bence
Yavaş yavaş para biriktirin derim
İstanbulda yaşayanlar için ucuz telefon satan bir yer var linkte verebilirim
Sen de haklısın ama kimine s3 yeter kimine yetmez uygulamadan masaüstüne dönerken kasıyor ve çok ısınıyorpiyasadaki telefonlar para biriktirerek alınacak cihaz değiller tam karear veriyosun alacam diyosun üst modeli çıkıyor s3 for everpatlayana kadar devam hakkını verelim ömrü bitsin güncelleme yok diye telefon değiştirilmez
ısınma değilde dediğin gibi uygulamadan menüye geçerken kasma değil de geç geliyo ekran 4 5 saniye bana yetiyo vallaSen de haklısın ama kimine s3 yeter kimine yetmez uygulamadan masaüstüne dönerken kasıyor ve çok ısınıyor
Mesela asus zenfone 2 henüz çıkmadı ama güzel telefon olacak gibi
wi-fi ye bağlanmıyor
Klon imeise hattı getiriyor doğru ayarları bilirsen uygulamasını kullanarak başka şeylerde yapabilirsinBu Boefla kernel ne işe yarıyor ?
Imei sorunum yok ama şarj yada kasmalarla ilgili iyileştirme yapabilirse yükleyeceğim.Klon imeise hattı getiriyor doğru ayarları bilirsen uygulamasını kullanarak başka şeylerde yapabilirsin
Bir dene şarj konusunda etkisi olabilirImei sorunum yok ama şarj yada kasmalarla ilgili iyileştirme yapabilirse yükleyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?