serdar431
Üye
butamam senin kullandığın rom ney
butamam senin kullandığın rom ney
birşey sorcam 5.0 s5 yada note 4 rom varmı
var ama cm romlari varbirşey sorcam 5.0 s5 yada note 4 rom varmı
İmei yedeği alirsan sorun olmazarkadaşlar 4.1.2 bir s3 var xxelkc numaralı türkiye numarası değil bu...buna ben 4.3 türkiye romu atsam imei uçar mı?
arkadaşlar 4.1.2 bir s3 var xxelkc numaralı türkiye numarası değil bu...buna ben 4.3 türkiye romu atsam imei uçar mı?
bence 4.1.2 de kal s3 icin en guzel rom 4.1.2 idiarkadaşlar 4.1.2 bir s3 var xxelkc numaralı türkiye numarası değil bu...buna ben 4.3 türkiye romu atsam imei uçar mı?
arkadaşlar 4.1.2 bir s3 var xxelkc numaralı türkiye numarası değil bu...buna ben 4.3 türkiye romu atsam imei uçar mı?
nasıl alacam cihaz arkadaşımın benimkinde ki 4.3'ü görünce o da istedi...imei si uçmaması lazım roma baktım poland çıkıyor rom numarası..İmei yedeği alirsan sorun olmaz
kendisi istedi benimkinde 4.3 var. onu görünce o da istedibence 4.1.2 de kal s3 icin en guzel rom 4.1.2 idi
Bu rom android 4.4.4 android 4.3 değilnasıl alacam cihaz arkadaşımın benimkinde ki 4.3'ü görünce o da istedi...imei si uçmaması lazım roma baktım poland çıkıyor rom numarası..
kendisi istedi benimkinde 4.3 var. onu görünce o da istedi
Görüntülü arama akıllı duraklatma ve akıllı kaydırma çalışmıyorWifi hotspot falan çalışıyo mu eksikler nelerdir acaba
ben su an dönebilsem hic durmam 4.1.2 ye donerim s3 un en iyi verim aldigim sürümü 4.1.2 di. ama malesef donemiyorum denemedigim yontem kalmadi dönünce imei gidiyor.nasıl alacam cihaz arkadaşımın benimkinde ki 4.3'ü görünce o da istedi...imei si uçmaması lazım roma baktım poland çıkıyor rom numarası..
kendisi istedi benimkinde 4.3 var. onu görünce o da istedi
yok bende 4.3 stock yüklü onu görünce istedi ekstra özellikler geliyorya 4.1.2 nin üstüne...bide cihaz orjinal rootlu falan değil başka çaresi yok mu?Bu rom android 4.4.4 android 4.3 değil
İmei yedeği telefon rootluysa k tool programıyla alabiliyordun galiba
Görüntülü arama akıllı duraklatma ve akıllı kaydırma çalışmıyor
4.1.2 yükledikten sonra imei yedeğini flashlasan olmuyor mu?ben su an dönebilsem hic durmam 4.1.2 ye donerim s3 un en iyi verim aldigim sürümü 4.1.2 di. ama malesef donemiyorum denemedigim yontem kalmadi dönünce imei gidiyor.
Garantisi var mıyok bende 4.3 stock yüklü onu görünce istedi ekstra özellikler geliyorya 4.1.2 nin üstüne...bide cihaz orjinal rootlu falan değil başka çaresi yok mu?
efs yedegimi malesef 4.3 ken aldim bilincsizce 4.3 e gectim efs yedegimi almadan geri yuklesemde fayda etmiyor.4.1.2 yükledikten sonra imei yedeğini flashlasan olmuyor mu?
yok,cihaz ithalatçı garantili almıştı imei orjinalse uçmaz diye duydum orjinal olduğunu nerden öğrenecem?4.1.2 yükledikten sonra imei yedeğini flashlasan olmuyor mu?
Garantisi var mı
Rom yükleyince garanti gidebilir ama orijinal 4.3 romu odinden yüklersen gitmez diye biliyorumyok,cihaz ithalatçı garantili almıştı imei orjinalse uçmaz diye duydum orjinal olduğunu nerden öğrenecem?
burdan sorgulayınca ne çıkması lazım uçmaması içinRom yükleyince garanti gidebilir ama orijinal 4.3 romu odinden yüklersen gitmez diye biliyorum
İmeiyi buradan sorgulayabilirsin:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Telefonun imeisinin uçup uçmayacağını anlayamazsın rom yüklemedenburdan sorgulayınca ne çıkması lazım uçmaması için![]()
çok mu iyi 4.1.2ben döneyimmi ya 4.1.2ye![]()

ben bu romu yüklemiyecem telefonda şuan 4.1.2 stock polonya romu var ve ben bu telefona stock türkiye 4.3 yükleyecem odinden.. o zaman uçar mı?Telefonun imeisinin uçup uçmayacağını anlayamazsın rom yüklemeden
Sen bu romu yükleyeceksen garanti gider diye biliyorum