Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: alperen262014 ve stuxnet

stuxnet

stuxnet

Üye
Evet ikisinide gözlemledim bu rom blekota5e göre daha stabil sarjda gözle görülür bir fark var daha iyi dayanıyor sayfalar arasında geçişte kasma 0 oldukça seri bence tereddütte lalan arkadaşlar bunu kursun tek problemi akilli kaydırma ve duraklatma çalışmıyor zamanla güncelleneceğini düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: burak1553
seronet

seronet

Üye
V2 den memnun kalmamıştım, şimdi v3 ü indiriyorum. İnşallah daha iyi olmuştur.

aliykse

aliykse

Üye
Bluetooth problemini Blekota ya söyledim, ilgileneceğini söylemiş.

• Beğen
aliykse

aliykse

Üye
kardeşim sana zahmet s5 romunu ne zaman güncelleneceginide sorabilirmisin ? ;)
Teşekkürler :)
Bunu sormuşlar ama kesin bir cevap vermemiş. Lolipop kaynaklarına ulaşırsa öyle bişeyler yapacakmış.

bozkurtlu85

Üye
Note 4 romu S5 e göre performans anlamında daha iyi ama şarj süresinde iyi olduğu söylenemez. bana göre %15-20 daha hızlı bitiyo şarjı.

• Beğen
Tepkiler: memoli79

caerisma

Üye
görüntülü konuşma çalışmıyor çözümü var mı

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Aziz04

Aziz04

Üye
Orijinal olmayan romlarda genelde çalışmıyor ama biri seni ararsa çalışır
Değişik değişik işler işte :)
Ama ses yok :)
Buda değişik birşey
Bunun İçin Modem deniyorum az kaldı bulmama..!

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: morki05

ekrem3461

Üye
Sa arkadaşlar Note 3 romunda kulaklıktan az ses geliyor son ses olsa bile sorunun çözümü nedir bir fikriniz var mı acaba ? Blekota yetkilisine ulaştırırsanız sevinirim sırf bu yuzden romdan vazgeçmek istemiyorum açıkçası ben

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Sa arkadaşlar Note 3 romunda kulaklıktan az ses geliyor son ses olsa bile sorunun çözümü nedir bir fikriniz var mı acaba ? Blekota yetkilisine ulaştırırsanız sevinirim sırf bu yuzden romdan vazgeçmek istemiyorum açıkçası ben
Note 3 romu derken note 4ü kastediyorsanız boeffla kernelin uygulamasında ses ayarları yapılabiliyor.

bozkurtlu85

Üye
Anker 2200 mah ile batarya sonuçlarım.

• Beğen
ezezel

ezezel

Üye
arkadaşlar öncelikle rom v3 olmasına rağmen gayet stabil ve güzel çalışıyor. Ufak tefek hatalar haricinde sorunsuz çalışıyor. Tüm ekran arama yapmak isterseniz verdiğim linkteki dosyayı flaşlayabilirsiniz blekotanın xda daki sayfasında gördüm ben kurdum çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani ve burak1553
-Oruc

-Oruc

Üye
Dostlar s3 e bende atacagim ama imei veya geri donusu olmayan bir yola girermi telefon bu yuzden yuklemek istemiyorum aydinlatirsanis sevinirim tesekkurler

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Dostlar s3 e bende atacagim ama imei veya geri donusu olmayan bir yola girermi telefon bu yuzden yuklemek istemiyorum aydinlatirsanis sevinirim tesekkurler
Telefon rootluysa k tool programını telefona indirip backup efs yaparsınız telefonun hafızasına efs.img ve efs.tar diye 2 dosya gelecek bunları hafıza kartında saklarsınız
Eğer rom yükledikten sonra hat giderse kernel ve modemi flashlarsın.
İmei numarası 0049 olursa efs dosyasını flashlarsın.

hhararli

hhararli

Üye
arkadaşlar öncelikle rom v3 olmasına rağmen gayet stabil ve güzel çalışıyor. Ufak tefek hatalar haricinde sorunsuz çalışıyor. Tüm ekran arama yapmak isterseniz verdiğim linkteki dosyayı flaşlayabilirsiniz blekotanın xda daki sayfasında gördüm ben kurdum çalışıyor.
Kardesim tum ekran arama demissin ama anlayamadim ss atma sansin var mi acaba

• Beğen
Tepkiler: ekremesiroglu
mertarslang

mertarslang

Üye
Merhaba kardeşim yaklaşık 1 aydır kullanıyorum romu çok iyi öncelikle romu geliştiren XDA Foruma ve romu paylaşan @1553 kardeşime çok teşekkür ederim. Yalnız v3 'ü yüklerken tekrardan kurulum yaptık ve resetlendi telefon her neyse. Blekota Note4 lollipop güncellemesi alır mı ?

Üst Alt