meyrock
Üye
Teşekkürler dost. Birşey bulunca dostlarda faydalasin istediğim için burada paylaşıyorum.senin ayarlar yapılı kardeşim tüm cevaplarını takip ediyorum çok iyi şeyler paylaşıyorsun özellikle 1 önceki sayfadaki system ui çok iyi
Merhaba. Açılışta gelen ram miktarı ile süregelen zamanda da aynı doğrultuda kalması stabil bir rom ve stabil bir lmk ayarı olmasının işaretidir zaten.Birebir aynı ayarlar daha açılışta 570-590 mb arası ram!!! Neyi yanlış yapıyorum??????
Dostum bende daha yeni boeffla karnel flaslayarak senin lmk ayarlarını yaptım bide bu karnelle kullanmak istedim peki şarja faydası var mı bu ayarların hic bahsi geçmemiş sorayım dedim? V4.5 kendi karneliyle gelen şarjı içiyor resmen 3000mah orjinal batarya kullanmama rağmen.Teşekkürler dost. Birşey bulunca dostlarda faydalasin istediğim için burada paylaşıyorum.
Merhaba. Açılışta gelen ram miktarı ile süregelen zamanda da aynı doğrultuda kalması stabil bir rom ve stabil bir lmk ayarı olmasının işaretidir zaten.
Daha da aşağı seviyelerde seyir etmesi gerekmez...
Bu adam bunu hep yapıyor. Yani blekota.Romun gelişimi durmuş hepimize geçmiş olsun.Artık güncelleme gelmeyecekmiş.
Lmk ayarlarının Şarja etkisi var mı bunu bilecek bilgiye sahip değilim ama bildiğim birşey var ki boeffla ayarları ile cpu ince ayarlarını kullanarak şarjdan tasarruf edebilirsiniz.Dostum bende daha yeni boeffla karnel flaslayarak senin lmk ayarlarını yaptım bide bu karnelle kullanmak istedim peki şarja faydası var mı bu ayarların hic bahsi geçmemiş sorayım dedim? V4.5 kendi karneliyle gelen şarjı içiyor resmen 3000mah orjinal batarya kullanmama rağmen.
Samsung Galaxy SIII ile gönderildi...
Xda'dan baktım adamın romu 77900 kere indirilmiş.İndirme linkine link kısaltma adf.ly gibi birşey eklese paranın kralını kazanır.Yani ya kafası çalışmıyor yada insanları uğraştırmak istemiyor.Bu adam bunu hep yapıyor. Yani blekota.
Önce pc im eskidi yenilemem gerek bu yüzden bağış almaya bi bahane buldu.
Herhalde istediği Geri dönüşleri alamayınca da geliştirmeyi durduruyorum dedi.
Yani bağış alması hakkıdır emek harcıyor; ama böyle kelime oyunları yaparak olayı dramatize ederek bağış alabilme derdine girmesi etik değil.
Açık açık emeğimi bu şekilde karşılıyor geçim sağlıyorum diye açıklama yapabilir...
Ya da yasak olduğu içinXda'dan baktım adamın romu 77900 kere indirilmiş.İndirme linkine link kısaltma adf.ly gibi birşey eklese paranın kralını kazanır.Yani ya kafası çalışmıyor yada insanları uğraştırmak istemiyor.
Wipe yaptın mı ?Şarjı sömürüyor resmen, arkadaşlar bi el atın lütfen
Yaptım arkadaşımYa da yasak olduğu için
Wipe yaptın mı ?
Bu ve benzeri romlarda görüntü araması yokturArkadaşlar bu rom da görüntülü arama özelliği varmıydı yoksa bende mi oldu görüntülü arama yaptım görüntü var ama sadece ses yok
Benim Boeffla lmk ayarlarını kullanabilirsin, tabii ki boeffla kernel flaşlamışsan...
Galaxy S3 i9300 - GALAXY S3 I9300 BLEKOTA Note 4 Super Lite V4.5 ANDROİD 4.4.4 (26.05.2014) Lollipop apps °•○●YENİ●○•° | Sayfa 123 - MaxiCep
tekrardan benim ayarlar bide *#0228# yapıp butona bas ekran kapanıp tekrar ekran gelene kadar dokunma stok romda kullanıyordum işe yarıyordu buradada dene derim benYaptım arkadaşım
Bu ve benzeri romlarda görüntü araması yoktur
Bunu flaşla recovery'denArkadaşlar 5*5 nasıl yaparız?
Teşekkür ederim arkadaşımBunu flaşla recovery'den
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
benide annem aradı bende yok biliyordum v 4.5 te var arkadaşlar görüntülü arama ama ses gitmiyorda gelmiyorda sadece görüntüBende yok diye biliyorum ama görüşme yaptım sadece karşılıklı ses yoktu
AOSP custom romlar ve bütün orijinal Android tabanlı custom romlarda görüntülü arama çalışmaz.benide annem aradı bende yok biliyordum v 4.5 te var arkadaşlar görüntülü arama ama ses gitmiyorda gelmiyorda sadece görüntü
arkadaşlar çalışan note 2 kamera buldum ek olarak videoda yavaş ve hızlı çekme özellikleri var
resimler:
link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kurulum:cwm den flashlayın
Yavaş çekim görüntüleri:Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?