Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yemek Zevkleriniz Nelerdir_?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HuMuRGaN
Üye
Konu Sahibi
Yemek Zevkleriniz Nelerdir_?
ben pilav ve kuru fasulyeyi severim
brokoli den nefret ederim bööö
spook
Üye
bende hiç yemek sevmem atıştırırım sadece
Haberci
Üye
Ben bundan çook seneler önce Bamya Pırasa lahana karnıbahar türü sebzeler yemezdim ama şimdi severek yiyiyorum çok da faydalı yiyecekler.Bence sizde miğdenizi mahrum etmeyiniz bu tür sebzelerden.
impavidus
Üye
Ben de kısa zaman öncesine kadar çok yemek seçerdim.Ama artık ne bulursam onu yiyorum.Hatta fazlasıyla yiyorum.
HuMuRGaN
Üye
Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(Haberci @ Feb 15 2006, 05:13 PM) [post=279397]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Ben bundan çook seneler önce Bamya Pırasa lahana karnıbahar türü sebzeler yemezdim ama şimdi severek yiyiyorum çok da faydalı yiyecekler.Bence sizde miğdenizi mahrum etmeyiniz bu tür sebzelerden.
[/b][/quote]
ya haklısın aslında yararlarını saymakla bitmezde...
çok pis kokuyolar ya, bizim kraliçe illa yiyelim diye yapıyo ama bööğğ çok pis kokuyolar. hele o karnıbahar yok mu alimallah
RockFord Fosgate
Üye
makarna,kıymalı lazanya,soom balığı,çipura,karides,kalamar,soslu salatalar ,pizzaa,güveç,fırında etli patates,kuru fasulye,pilav en cok sevdıgım yemeklerdırr!!
ChavRash
Emekli Yönetici
Acısı bol olsun ne olursa olsun.
gunaydins
Üye
yaw ALLAH ne verdiyse yiyoruz.
yemekler arasında ayrıcalık yaptığım yemek yoktur.
crazy_amigo06
Üye
hiç bişeyi ayırt etmeden yerim cok yememe ragmen bi turlu kilo alamam ama en cooook sevdigim mantı dolma çig kofte
irun
Üye
helal lokma olsun yeter...
yerımmm
mAd_girL
Üye
mantıı
__Midas__
Üye
acısı bol köfteye hiçbirzaman hayır demem...
deli_emre61
Üye
valla ben pek yemek yemem obur olmak istememde ondan burada bi mesaj var anlıyana
Silinen Üye 153
Kapalı Hesap
RockFord Fosgate İle Zevklerimiz Ayrı
Pırasa,Bamya,Kereviz Hariç Hersey Uyar
jewel_ma21
Üye
en sevdigim yemek kuru fasulye+pilav+tursu+kola 'dir
yaptigim yemekler;mantar sote,kuru fasulye,pilav,pirasa,makarna salatasi,kabak yemegi,hazir corba ve tavuk,kirmizi et bu ikisi basit zaten
Silinen Üye 153
Kapalı Hesap
Abi Ahçımısın ??
Maaşallah sana
turgay89
Üye
<div class='quotetop'>(jewel_ma20 @ Feb 15 2006, 10:10 PM) [post=279600]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
yaptigim yemekler;mantar sote,kuru fasulye,pilav,pirasa,makarna salatasi,kabak yemegi,hazir corba ve tavuk,kirmizi et bu ikisi basit zaten
[/b][/quote]
hocam kuru+pilav+tursu tamam da kola gitmezki orda hadi ayran falan neyse.. bu arada baya hamaratmısın..
NeedLeFLuff
Üye
walla ben yemek seçmem ne bulsam yerim
yemek uldun yiyecen , dayak buldun kaçacan felsefe bu
jewel_ma21
Üye
<div class='quotetop'>(turgay89 @ Feb 15 2006, 10:15 PM) [post=279605]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(jewel_ma20 @ Feb 15 2006, 10:10 PM) [post=279600]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
hocam kuru+pilav+tursu tamam da kola gitmezki orda hadi ayran falan neyse.. bu arada baya hamaratmısın..
[/b][/quote]
kardes kolayi zaten tursunun ustune icmicen arada bi yudumlican
yemekleri yapmayi uni'de ogrendim.yani ders olarak degil
evde kaliodum 2 sene boyunca ogrendik iste
simdi evde annem bazen yap dio ama yapmiom
deli_emre61
Üye
ben yemek çok secerim ama hazır yemek oldumu dayamam yerim!!!