Dafny Üye PhyscoDevil' Alıntı: öyle diyelimde hastaneye yetişemeyelim dimi? Genişletmek için tıkla ... diyemiyosun işte sorun o
PhyscoDevil' Alıntı: öyle diyelimde hastaneye yetişemeyelim dimi? Genişletmek için tıkla ... diyemiyosun işte sorun o
PhyscoDevil Üye Konu Sahibi benim okulda güvencem var bi hocalar bir şey ettiği zaman müdür baş yardımcısına gider sorunu hallederim.Artık birşey diyemiyorlar o adamı cekeceklerine ölürler daha iyi
benim okulda güvencem var bi hocalar bir şey ettiği zaman müdür baş yardımcısına gider sorunu hallederim.Artık birşey diyemiyorlar o adamı cekeceklerine ölürler daha iyi
'Davut Üye Benim saçlar hep kısa... Ayda bir saçları 3 numaraya vurduruyorum... Herkes kısayken Güzel diyor zaten çalıştığım yerde izin vermiyor...
Benim saçlar hep kısa... Ayda bir saçları 3 numaraya vurduruyorum... Herkes kısayken Güzel diyor zaten çalıştığım yerde izin vermiyor...
PhyscoDevil Üye Konu Sahibi Marchegiani' Alıntı: Artık bu sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... ne güzel ya ben simdi kendimi özürlü gibi hissediyorum
Marchegiani' Alıntı: Artık bu sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... ne güzel ya ben simdi kendimi özürlü gibi hissediyorum
ism@il 54 Üye PhyscoDevil' Alıntı: ne güzel ya ben simdi kendimi özürlü gibi hissediyorum Genişletmek için tıkla ...
PhyscoDevil' Alıntı: ne güzel ya ben simdi kendimi özürlü gibi hissediyorum Genişletmek için tıkla ...