PhyscoDevil
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bence Öğrenciyle ... gecmek icin yapıolarBit pire falan oluyor diye yasak devlet okullarında diye biliyorum ben ...
Hangi devirde yaşıyorsak artık
bizde anadolu teknik iz ama hoca sınıfta sacları bile kesioanadolu teknik oldugumuz için karışmıyorlar fazla bize
bizde anadolu teknik iz ama hoca sınıfta sacları bile kesio
Biz de Anadolu Tekniğiz Ceketsız giremiyoruz
Istanbul un en iyi Anadolu teknik lisesi, Borusan Atl bilir herkes
Ben de bu sene liseye başladım.Bizim bir hoca var törenden sonra kapılara dikilip bizi gözetliyor.Kimin saçı uzun ise,ilk önce saçını çekiyor daha sonra ise tekme tokat dalıyor. Malum benimde uzun pek kestiresim yok. Hergün korkuyla içeri giriyorum ama şu ana kadar pek sorun yaşamadım.
Çok sinir bir hoca,onun yüzünden liseden nefret ettim.Her şeye bağrıyor.Okulumuza ara sıra kaymakam geliyor.Ah bi onu birisine şiddet uygularken yakalasa...
ceket kravat olmadan bizide almıyorlar.beyaz önlüklerimiz var onlarda yanımızdamı diye kontrol ediyorlar
evet biliyorum okulunugayet güzel.
--------------- Ekleme ---------------
tekmemi ? tokatmı ?
passiv€ aggressiv€;2838925' Alıntı:Yahu herkez de şikayetciymiş bu durumdanherkez gibi bende şikayetciyim tabii.Uzun saçın zararları neler? Zararı yok ki kıllık olsun diye yapıyorlar. Bizim okulda kapıya dikiliyor hocalar tek tek öğrencilere bakıyorlar saç sakal kılık kıyafet...Mutlaka bi kusur bulcaklar. En sağlıklı çözümü ilk derse girmeyip 2.derse girceksin.
Çok sinir bir hoca,onun yüzünden liseden nefret ettim.Her şeye bağrıyor.Okulumuza ara sıra kaymakam geliyor.Ah bi onu birisine şiddet uygularken yakalasa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?