Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yazılım Güncelleme Sonrası Dili Türkçe Yapmak - Dilin İngilizce Olmasına Çözüm
slm arkadaslar ben yurtdısında yaşıyorum dubai malı bi nokıa n97 aldım ama dili ingilizce türkçe nasıl yapabilirim.4 aydır ingilizce kullanıyorum yardımcı olursanız sevinirim
firatliv
Üye
konuyu guncelleyebilirmiyiz
zafirabjk
Üye
Nemesis programı ölmüş dosya bulunamıyor :S
ugur_utlu
Üye
n95 e versiyon yükledim ingilizce oldu nsl türkce yapabilirim
elida07
Üye
arkadaslar ben n73 ün product. kodunu deıstırdım guncelleme yenılensın dıe yenı versıon buldu updater yukledım ama telde turkce dıl yok nasıl duzeltebılırm bı bılgınız warmı ?
milli_sporcu36
Üye
cook teşekkürlerrrr
esed-98
Üye
arkadaş bir türlü türkçe yapamıyom nemessis programı çalışmıymu write basıyom hiç bir şey olmuyor bu nasıl iş ya nerde hata yapıyom yardım edin
alfanzo_4444
Üye
evet bende denedim kod doğru
SEÇİM
Üye
teşekürler arkadaşlar
spy18
Üye
nemesis linki calişmiyor modar yenileye bilir mi yada konu sahibi
dolunay1979
Üye
6720 türkçe kodları olan varmı varsa nasıl türkçe yapıyoruz
ustalar bende de n 95 8gb var son versiyonu yükledimm türkçe gitti nemesisten türkçe kodunu giriyorum software upgrater çalışmıyo yanlızca TEL in arkadaki codu girdiğim de yüklüyo yazılımı o daA TÜRKÇE YE dönmüyorr acill yardımm
???
ustalar bende de n 95 8gb var son versiyonu yükledimm türkçe gitti nemesisten türkçe kodunu giriyorum software upgrater çalışmıyo yanlızca TEL in arkadaki codu girdiğim de yüklüyo yazılımı o daA TÜRKÇE YE dönmüyorr acill yardımm
???