Yazılım Güncelleme Sonrası Dili Türkçe Yapmak - Dilin İngilizce Olmasına Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

hakikattt

Üye
yalan be denenler bu nemesise bi cewap bile weremiyosunuzzzzz errror da ne oluyo

uuzay

Üye
birde bnm telefon en guncel surume sahip diyor ve sadece cık secenegi duruyor. buna ne yapmam lazım illa yeni surumunun cıkmasını mı beklicem tekrar kuramıyoz mu?
bendede aynısı oldu sürüm güncel diyor çık var sadece ne yapmalıyız yeni sürümü ne zaman çıkar Allah bilir

taha.ozer

Üye
n95 8gb kullanıyorum. telefonu update ettim v.31.0.15e. tr dil seçeneği gitti. daha sonra nemesisle dil kodunu değiştirdim. tekrar nokia software updater la güncelleme yapmak istedim. v.35.0 çıktı.girdiğim dil kodu:0550370. güncelle dediğimde yaklaşk 100mb boyutundaki dosyayı indiriyo. 15dk. kaldı diyo ve orda telefonun ekranı kapanıyor(ışığı devamlı yanan boş ekran) ve bilgisayarla telin bağlantısı kesiliyo. windows 7 kullanıyorum bu sırada windowsun aygıt yükleyicisi devreye giriyo ve "aygıt yazılımı yüklenemedi aygıt tanınmadı" hatasını veriyo. yükleme böylece kesiliyo. 1haftadır deniyorum sonuç aynı. update edemiyorum artık telimi. hatta hard format denedim o da olmuyor artık. n gage oyunları bile indiremiyorum lütfen yardımcı olun 1haftadır bu yüzden kafayı yedim

ebruiel

Üye
ya ben güncelleme yapıyorum şu an ama uzun bi süredir ilerlemiyo hiç aynı yerde duruyo.hata falan da vermedi ama korkmaya başladım.bikaç saat daha ilerlemezse mecburen kabloyu çekmek zorunda kalcm ama telefonunuza ciddik hasar erirsiniz yazıyo korkuyorum :S

furkancananfurk

Üye
bu yazılımı nereye yazcaz

ahmettt024

ahmettt024

Üye
kardeş hersey için teşekkürler ama bende 6630 rm-1 var bu nemesis i yükledim pro telefonu görmüyo bu iş nasıl olacak acaba

mikoş

Üye
arkadaşlar bende n73 ü İ.E yükselttim dil ingilizce oldu türkçe dil kodunu aldım bundada Software Updater programı telefonun sürümünde hata veriyor. Lütfen yardım edin çook açil.

kafkas_arslani

kafkas_arslani

Üye
söylenenleri aynen uyguluyorum ama programda sag alt tarafta error yazıyo arama yapınca napmam lazım?

darende

Üye
szfffffffffffff

mehmet_188

Üye
çok sağol kardeşim çok işime yaradı :oke:

blldgsn

Üye
n 95 güncelledim dili nasıl tr yapabilirim şimdiden teşekürler

ismailsnp

Üye
arkadaslar bende n97 var yazılımm ykledım ıngılızce oldu nasıl turkceye cevıre bılırım 3 gunden berı kafayı sıyırcam

kelleci064

Üye
arkadaslar nokıa n 95 telefon aldım surum 10 .... dı sürüm yukledm 31... oldu ama türkce dili yoq oldu napacammm :S nolursunnuz cewap yazzınn

metabolise

Üye
s.a arkadaşoım mrb ben yapamıyorum aklım basmadı , uzaktan yardım programı var bende ve bana yardım adermisin eğer edersen sevinirim acil . msn adresim [email protected] lütfen arkadaşım .

adefree

Üye
merhaba, benim telefonum 6300. bir hata ettim yazılımı güncelledim tel. ing. oldu nasıl Türkçeleştireceğim acaba bilgisi olan var mı?

osmaniyemin

Üye
5310 türkçe dil paket kodunu nasıl girebilirim.

mansur16

Üye
telefonum 6500 slide yzılımını 9.40 a yükselttim fakat dil ayarlarında türkçe yok ve mesaj yazarken japonca harfler cıkıyo . bunu nasıl düzeltebililirim . lütfen bilen varsa sölesşn :dry:

sokos

Üye
çok teşekkür ederim ellerine ve emeğine sağlık arkadaşım sayende tel dili türkçe oldu

berkan1903

Üye
n81 en son guncellestırmesını yaptım fakat burdan butun kodlara baktım bulamadım kardeş lutfen bılen varsa solıye bılırmı acıl??:hmmm

burakkaba

Üye
arkdaşlar ben babamın n 73 ünü güncelledim daha sonra telefonu türkçe yapamadım ve bu yazıları okudum aynen yaptım ama tekrar güncelleştrme aşamasına geldiğimde zaten telefonun sürümü güncel diyor telefon ingizlizce olarak kaldı lütfen yardım edermisiniz çok zor durumdayım

Üst Alt