Yazılım Güncelleme Sonrası Dili Türkçe Yapmak - Dilin İngilizce Olmasına Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

jackel_by

jackel_by

Üye
telefonumu V 7.21 E GUNCELLEDIM VE TR YAPAMADIM YAPABILEN ARKLAR MSN DEN EKLEYIN YARDIMCI OLUN :)
[email protected]

macco

macco

Üye
emegıne saglık hocam

deniz5040

Üye
error diyor arkadaşlr teli grmuyor bi çözm yokkmu

wildcovboy

Üye
ortada bişey yok emeğine sağlık diosunuz...

--------------- Ekleme ---------------

hani çözüm nerde?

Fakirullah_21

Fakirullah_21

Üye
arkadaşlar bi konuda yardım istiyorum:
6500 slide için hem türkçe hem ingilizce hemde arapça olan dil paketi lazım. Yardımcı olursanınz çok sevinirim.
şimdiden teşekkürler..

palann58

palann58

Üye
arkadaşım çok iii diyorsun ben son yazılımı attım ingilizce oldu sonra dediğin işi yaptım yanlız telefon güncellemio kendini program zaten telefonunuz güncel bi sonraki yazılımı bekleyin dio bu yöntem olmuyor

murat karabulut

Üye
arkadaşlar ben yeni üyeyim ve telefonumu dün akşam güncelledim fakat dili ingilizce ol du nss programını önermişsiniz bu programa kodu yazıyorum işlem bittikten sonra kapatıp tekrar açıyorum fakat code değişmiyor işlemi doğru yaptığıma da eminim ama değişmiyooooo:acil yardımlarınızı bekliyorum:telefon 6300

--------------- Ekleme ---------------

6300 code varmı sizde acaba yazarsanız sevinirim

63urfalı

63urfalı

Üye
tşk

orhanefeorhan

Üye
bnde de aynı sorun var v35.0.001 güncel diyo aynı sürüm yüklensinmi diyo dil kodunu deyiştirmeme ramen aynı sonucu veriyo bi yardım etseniz.simdiden tskr ederim yardımlarınız icin

firat-nefret

Üye
spas bre (teşekkürler kardeşim) çok işime yaradı..

mnqq

Üye
5800 ım var v52 yukledim dili ingilizce oldu bu konuda yeniyim yardımcı olurmusunuz nasıl turkce yapıcam burdaki kodlar ne işe yarıyor? benim telefon code:0573860 nasıl turkce yaparım?,

abdil42

Üye
eyvallah kardeş tek seferde hallettim dil problemini emeğine sağlık yalnız birde benim batarya problemim var aynı bataryayı farklı telefon da günlerce kullanmama rağmen n70 de 24 saat bile kullanamıyorum bir de ona çözüm önerebilirmisin şimdiden teşekkürler..............

s_e_f_A

s_e_f_A

Üye
:oke::oke:TEŞEKKÜRLER KARDEŞŞŞ:oke::oke:

mur@

mur@

Üye
kardeş çok saolya gerçekten çok teşekkğr ederim evry body maxicep forewer :pro:

erkan2344

Üye
N95-1 düz model için türkçe kodu nedir? bi kaç kodu uyguladım sadece 4 dil vardı halen ingilizce yardımcı olursanız çok memnun olurum bu arada en son N95-1_RM-159_EURO_35.0.002_v8.0 versiyonunu yükledim türkçe yapabilirmıyım format sonrası böyle oldu ...ayrıntılı olarak yazarsanız memnun olurum şimdiden bu konuda bilgi sahibi olup yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler ..

coshan

Üye
arkadaşlar n95 8 gb v35.0.001 yazılımını yükledim dil ingilizce oldu türkçe nasıl yapabilirim

malkooklam

malkooklam

Üye
E6-00 ıcın ne yapacagız burada hep eskı modeller var arkadaslar,

emre_inani

Üye
n96 kodu yok n95 yüklesem sorun çıkarmı

S.E.S.

Üye
6120 classic birde bnm telefon en guncel surume sahip diyor ve sadece cık secenegi duruyor. buna ne yapmam lazım illa yeni surumunun cıkmasını mı beklicem tekrar kuramıyoz mu? NASIL Yapcaz arkadaşlar telfoncuya götürdüm oda yapamadı bi önerisi olan var mı ?? çok zor durumdayım :S türkçe dil nasıl yapcam böle

tek_bjk

Üye
sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oyeeeeeeeeeeeeeeeeeee hele şükür yaptımmmmm teşekkürler:yuru:yuru:yuru

----------Eklendi @ 17:55:23 ---------- Yazıldı @ 17:45:03 ----------

'0534845' telfnm N95 bu kodu yükledm türkçe dil olarak. oldu türkçe

Üst Alt