Yazılım Güncelleme Sonrası Dili Türkçe Yapmak - Dilin İngilizce Olmasına Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

mekanik

Üye
eline sağlık kardeşim...

XoTzA

Üye
arkadaslar benım telefonum 5800 xm soyle bı sıkıntım var telefonumun v40 yapmak ıstıyorum fakat bı turlu yapamıyorum..NSS de kurdum orda buyutece bastıgımda hıc 1sey olmuyo arıyo gıbı oluyo fakat telefonu gormuyo..Ne yapmam gerek lutfen yardım edın..

aslan006

Üye
çok sağol kardeş 5610 a yaptım oldu...

muratsim67

Üye
arkadaşlar ben nemesisi yükledim ama read e bastığımda solt altta read error yazıyor bunu daha ayrıntılı anlatırmısınız.bide nemesise drivermı yüklemek gerek acaba.eğer öyleyse nasıl yükleyebilirim.

ÖmüR

Üye
Nemesis AÇılışta Hata Veriyor...

Bu Konu İle İlgilenecek Kimse Yokmu...

muratsim67

Üye
arkadaşlar ben 6500 slide V09.04 sürümüne güncelledim telefonu ve nemesis 38.15 versiyonunu indirdim ama scan dediğimde scan for product Error! diyor ve sonuç alamıyorum.haliyle telefon hala ingizlice.farklı bir yolu varsa veya nemesisin eski versiyonlarını felanmı kullanmamız lazım? en kısa zamanda yardımlarınızı bekliyorum...şimdiden teşekkürler...

bendede aynı sorun var lutfen arkadaşı bi yardım ettt

mahirsss

Üye
selam 6500 v10.30 yükledim PRODUCT CODE u nedir bilen varmıdır

--------------- Ekleme ---------------

bendede aynı sorun var lutfen arkadaşı bi yardım ettt

pc suite bağlantısını seçme usb tak hiç bir işlem yapma sonra nss çalıştır oluyor

pc suite bağlantısını seçme usb tak hiç bir işlem yapma sonra nss çalıştır oluyor

ziwo35

Üye
Bu sitede bize yardımcı olmakla görevli olan bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum çok işimi gördü yazılım hakkında yazdıklarınız... :oke:

nurcuuuu

Üye

silver123

Üye
nemesise giriyorum error veriyor

ch4yl4q

Üye
arkadaşlar ben rm-240 indirdim(telefonum 6500s) fakat nasıl güncelleyecem telefona onu bilgisayarda duruyor dosya sonra ne yapacam???

kedicik12321

kedicik12321

Üye
olum size dedim abuk sabuk açık saçık şeyler çıkıo sitenizi mahkemeye verecem yeter haa

:bann::bann::vur:sopa::eheolum size dedim abuk sabuk açık saçık şeyler çıkıo sitenizi mahkemeye verecem yeter haa

slk gfb qnur

mehmet44444

Üye
arkadaşllar n73 RM-133 telefonuma bir sürü kod girdim türkçe yapmak için fakat olmadı.yardımcı olursanız sevinirim yoksa servise göndermek zorunda kalcam...teşklerrrr
kardeş türkçe kodu 0529603 bu sitede yanlış yazıyor doğrusu bu kolay gelsin.

mavikar318

mavikar318

Üye
buyuksun kardes

fatihyazan

Üye
ya bnde 6630 kullanıcısıyım yazılımını guncelledım -- guncellemez olaydım :s
ıng tel dedıgınız porgramları denıyorum bnde soyle bı hata werıyo 0x734ceec8 adresndeki yönerge, 0x0000001c bellek basvurdu.Bellek read olamadı ... dıyo :S:S

denizmunzur

Üye
XX bi forumda kendi anlatımımla bu şekilde açmıştım konuyu:)
Ayrıca bir MHTML dosyası ekliyorum bu dosya açtığım konunun resmidir bir çok telefon modelinin kodunu bu dosyada bulabilirsiniz. Dosya 1mb altıdır. Puan için yüklediğim sanılmasın diye eklemek istedim.
Kodların bulunduğu dosya:

Arkadaşlar yurtdışından telefon aldınız. Telefonun dilinde Türkçe yok. Gidip 40dolar + KDV verip Türkçeleştirecek miyiz??? Cevap tabii ki hayır! Telefonunuzun product code’unu değiştirerek. Nokia nın kendi yayınladığı update’i varsa kendiniz Türkçeleştirebilirsiniz. 5 dakika önce kendi N95 8GB Edition’ımı bu yolla Türkçeleştirdim. Sorunsuz çalışmaktadır.

Öncelikle indirmemiz gereken 2 program var ve telefonumuza uyumlu Nokia usb kablosunun bulunması ve PC ye kurulmuş olması gerekmektedir.

Programlar:
<a href="http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaSoftwareUpdaterSetup_tr.exe">Nokia Software Updater</a>

Nemesis Service Suite

Programları kurduktan sonra unutmamamız gereken şey. Telefonumuz Genel Profil konumunda olmalı ve kesinlikle içerisinde simkart bulunmalı. Update işlemi sırasında telefonun bağlantısının kesinlikle kesilmemesi gerekli. Kesilmesi durumunda telefonunuza ciddi zararlar vermeniz olası bir ihtimaldir.

Öncelikle telefonu usb kabloya bağlayıp Nemesis Programını çalıştırıyoruz!
Programı açtıkdan sonra sağ üst köşedeki Büyüteç ikonuna tıklayacağız.
Program içerisinde yazılar gözükmeye başlayınca “sol üstteki Phone Info sekmesine” tıklıyoruz.
Program içerisinde imei kodumuzun olduğu bir ekran çıkacaktır. Bu bölümde sağda bulunan bölümden. “Product Code” seçeneğindeki kutucuğa tick koyuoruz. Enable yapıyoruz o bölümü. Hemen alttaki read tuşunu tıklayınca telefonumuzun product code unu göreceğiz. Ve telefonumuzun modelinin Türkiye kodunu buraya yazarak Alttaki Write sekmesine tıklıyoruz. İşlemin gerçekleştiğini kontrol etmek için tekrar READ’e basarak yeni kodumuzun görünüp görünmediğini kontrol ediyoruz.
Nemesis programı ile işimiz bitti. Bundan sonra tek yapacağınız iş Nokia software updater’ı açarak yeni versyonu telefonumuza yüklemek. Product code değiştiği için başka dilde update yapmış olsanız bile en baştan versyon kurulacaktır. Yani örnek vermek gereekirse 1.2.3 veryonlu ise telefonunuz ve ingilizce ise en üst sürüm de 1.2.3 ise siz 1.2.3 olan sürümün Türkçe içeren paketini yüklemiş olacaksınız. Versiyon yüklemeden önce varsa hafıza kartı şifrenizi ve telefon rehberi vs gibi içerikleri yedeklemeyi unutmayın. Bunuda Nokia PC suit yardımı ile kolayca yapabilirsiniz.
Product codeların listelerini buldukça ekleyeceğim. Telefonunda bu yöntemi denemek isteyen mesaj atar ise o modellerin kodlarını daha hızlı temin etmeye çalışabilirim.

Ayrıca xx model bir telefonunuz var ve aynı telefonun xx internet edition yada xx music editon'ı var piyasada. Sizde xx internet editıon yada xx muzik edition kodunu telefona girerek hem telefonunuzu türkçeleştirebilir hem xx internet editiion yada xx music edition'a döndürebilirsiniz telefonunuzu.

arkadaşım çok çok teşekkür ederim,dediklerini bire bir yaptım telefon türkçe oldu (65 00 slide).
nemesis programı ilk başta bende de hata verdi ama hiçbir şey yapmadım.neler yapabilirim diye forumda okumaya devam ederken aradan 15 dk kadar bir zaman geçti,tekrar deneyince oldu.yardımcı olduğunuz için sonsuz teşekkürler...

hakikattt

Üye
ya kardeş nemesis programında dediğini yapıyorum error diyo pofffffffffffffffffffff

memed493

memed493

Üye
6300 için vrmı acaba ?

harun şara

Üye
kolay gelsin bende nokia e71 var yurtdışından aldım türkçeydi dili fakat yeni yazılım yükledim dili ingilizce oldu bir türlü türkçeye çeviremedim nasıl olacak birde e71 dil kodunu bulabilirmiyiz acilllllll yardımmmmmm

Üst Alt