Yazılı Xperia Z ve S4 karşılaştırmam

Sponsorlu Bağlantılar

By_Casparov

By_Casparov

Üye
konu dışına çıktı :kotu:

vegatablo

vegatablo

Üye
xperia s s3 ten iyi olamaz benim sinif arkadasimda var hem s3 hem s2 ile denedim s2 bile real racing 3 ve nba 2k13 de daha iyi oynatti

Xelord

Xelord

Üye

şu an sokakta sorsan çoğunlukla s3 bilinir fakat xperia s dedinmi kaç tane cevap alırsın. ve s3'ün ekranı siyah renkler ve renk doygunluğu olarak xperia'nın çok üstünde

Amoled ekran sayesinde evet, canlı duruyor ama biraz yalancı canlılık fotoğraf üzerinde anlatayım, s2 ile çektiğim resim bende ki ray'e göre daha canlı daha parlık duruyordu, turuncu bir cisim çekmiştim, ama gereğinden fazla turuncuydu yani cismin kendisinden daha renkli duruyordu ekranda.
Sokakta Xperia Stense S3'ün bilinmesi S3ün iyi olduğun anlamına gelmez, ben s daha iyi demiyorum ama daha çok satan daha iyi ki daha çok satıyor diye bir şeye inanmıyorum. Satış politikası, Samsung daha başarılı malını satmak konusunda.

- - - Eklendi - - -

nexus ile htc one aynı gpu yu kullanıyor ama birisi 1280x720p(nexus) diğeri 1920x1080p(one) tabi ki htc'de daha düşük performans gösteriyor

Onu biliyorum zaten, düşük gpu demişsin ondan dedim.

enterneoll

enterneoll

Üye
    Konu Sahibi

Amoled ekran sayesinde evet, canlı duruyor ama biraz yalancı canlılık fotoğraf üzerinde anlatayım, s2 ile çektiğim resim bende ki ray'e göre daha canlı daha parlık duruyordu, turuncu bir cisim çekmiştim, ama gereğinden fazla turuncuydu yani cismin kendisinden daha renkli duruyordu ekranda.
Sokakta Xperia Stense S3'ün bilinmesi S3ün iyi olduğun anlamına gelmez, ben s daha iyi demiyorum ama daha çok satan daha iyi ki daha çok satıyor diye bir şeye inanmıyorum. Satış politikası, Samsung daha başarılı malını satmak konusunda.

- - - Eklendi - - -

Onu biliyorum zaten, düşük gpu demişsin ondan dedim.

ekran ayarlarından seçeneklerden o renkleri ayarlayıp gerçekçi yapabilirsin ama ekran kesinlikle daha hoş gözüküyor en azından bana göre ve konuyu saptırmayalım ve gpu konusunda düşükderken güce göre aynı gpu ama verdiği güç farklı çünkü çözünürlük farklı

foreverthe

foreverthe

Üye
Ben şahsen Xperia Z, Htc One ve S4 arasında kalsam Htc One alırdım ama aklıma şöyle bir soruda var Htc Butterfly S mi ne çıktı ve dehşet bir şey hele ki bataryası

blacktalon

blacktalon

Üye
xperia z şekil olarak daha iyi ama s4 daha iyi olmalı xperia z çıkınca umutlar havada kaldı biraz