crazy_mac
Üye
Xperia Z kamera lensi temizleme ve batarya değişimi
merhaba arkadaşlar çıktığında almıştım yani 2 seneden fazla oluyor Xperia Z kullanıyorum. Arka kameranın lensinin önü aşırı derecede tozlandı, fotoğraf çekilmiyor, zaten kronik siyah leke sorunu var üstüne bir de buğulu gibi oldu ekran. nasıl tozlandı derseniz bence kulaklık girişinin açık kalmasıyla bir alakası var, Temizlenir diye tahmin ediyorum. Ayriyeten bataryası felaket kötüleşmeye başladı, onu da değiştirmek istiyorum. Bunları istanbulda kısa sürede nasıl hallettirebilirim. Bildiğiniz bir yer var mı haftaya tatile gideceğim için kısa sürede halletmem lazım. En azından şu batarya olmasa bile kameranın önünü temizlemem gerekiyor.
Aslında açıp kendim de yapabilirim gibi geldi videolar izledim ama ekipmanı yapıştırıcısı ıvır zıvırı yok elimde, tecrübeli birinin ellerine bıraksam daha iyi ve hızlı olur gibi. Teşekkürler.
Aslında açıp kendim de yapabilirim gibi geldi videolar izledim ama ekipmanı yapıştırıcısı ıvır zıvırı yok elimde, tecrübeli birinin ellerine bıraksam daha iyi ve hızlı olur gibi. Teşekkürler.