enterneoll
Üye
abi yağmurun altında s3'de kullanılıyor
hiç korkmadan kullanıyorum ama bence sadece su geçirmiyo diye alınmaz ayrıca ben her iddasına varım yakında asphalt 8 ve modern combat 5 çıkıcak onları s3'den daha kötü oynatıcak görürsünüz bu yılı zor çıkarır xperia z aynısını xperia s diye bir telefonu vardı bir ara s3'e rakip gösteriliyordu ne oldu şimdi ismini bilen yok sony çabuk gözden düşüyor 
hiç korkmadan kullanıyorum ama bence sadece su geçirmiyo diye alınmaz ayrıca ben her iddasına varım yakında asphalt 8 ve modern combat 5 çıkıcak onları s3'den daha kötü oynatıcak görürsünüz bu yılı zor çıkarır xperia z aynısını xperia s diye bir telefonu vardı bir ara s3'e rakip gösteriliyordu ne oldu şimdi ismini bilen yok sony çabuk gözden düşüyor 
yoksa iPhone'a yöneleceğim 
ip5 çiziliyor diğe htc one çizilecek diğe birşey yok htc one ın dökümünde kullanılan ekstra metallerle daha dayanıklı yapılabilinir buda aliminyum oda aliminyum diye kıyaslama yapılmaz aliminyumunda çeşitleri var Kısacası daha fazla uzatmayıp sana videolu kanıt sunayım ezber bu gibi bir mantıkla yorumlama yapmamanı öneririm.