Yazılı Xperia Z ve S4 karşılaştırmam

Sponsorlu Bağlantılar

enterneoll

enterneoll

Üye
    Konu Sahibi
abi yağmurun altında s3'de kullanılıyor :D hiç korkmadan kullanıyorum ama bence sadece su geçirmiyo diye alınmaz ayrıca ben her iddasına varım yakında asphalt 8 ve modern combat 5 çıkıcak onları s3'den daha kötü oynatıcak görürsünüz bu yılı zor çıkarır xperia z aynısını xperia s diye bir telefonu vardı bir ara s3'e rakip gösteriliyordu ne oldu şimdi ismini bilen yok sony çabuk gözden düşüyor :(

Türe

Türe

Üye
abi yağmurun altında s3'de kullanılıyor :D hiç korkmadan kullanıyorum ama bence sadece su geçirmiyo diye alınmaz ayrıca ben her iddasına varım yakında asphalt 8 ve modern combat 5 çıkıcak onları s3'den daha kötü oynatıcak görürsünüz bu yılı zor çıkarır xperia z aynısını xperia s diye bir telefonu vardı bir ara s3'e rakip gösteriliyordu ne oldu şimdi ismini bilen yok sony çabuk gözden düşüyor :(

1080p desteği gelirse s3 den çok daha iyi oynatabilir

fingerback5

fingerback5

Üye
S4deki donanımı şöyle bir htc one kasasına koyup beats audioyuda çaksalar dadından yinmez.Ama yok illa bir yeri eksik telefon yapacak.1.9 ghz islemci 2gb ram var ama plastik çay bardağıyla eşdeğer malzeme var :D

• Beğen
Tepkiler: Xelord ve TheMadness
enterneoll

enterneoll

Üye
    Konu Sahibi
S4deki donanımı şöyle bir htc one kasasına koyup beats audioyuda çaksalar dadından yinmez.Ama yok illa bir yeri eksik telefon yapacak.1.9 ghz islemci 2gb ram var ama plastik çay bardağıyla eşdeğer malzeme var :D
ben alüminyum kasa istemem hem çabuk ısınıyor hemde çabuk çiziliyor ayrıca düşünce eğilme gibi bi durum duydum 1-2 yabancı sitede bilemiyorum artık ben sadece s4'ü biraz daha kaygan olmayan yapıda one x'in malzemesi gibi olsun isterdim

avcitalip

avcitalip

Üye
1080p Ekranı doğru düzgün kaldırabilen telefon yok mu yahu ? :allalla: yoksa iPhone'a yöneleceğim :evet:

Türe

Türe

Üye

ben alüminyum kasa istemem hem çabuk ısınıyor hemde çabuk çiziliyor ayrıca düşünce eğilme gibi bi durum duydum 1-2 yabancı sitede bilemiyorum artık ben sadece s4'ü biraz daha kaygan olmayan yapıda one x'in malzemesi gibi olsun isterdim

Çabuk isinmiyor , isiyi cabuk attigi icin sen öyle hissediyorsun

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
enterneoll

enterneoll

Üye
    Konu Sahibi
1080p Ekranı doğru düzgün kaldırabilen telefon yok mu yahu ? :allalla: yoksa iPhone'a yöneleceğim :evet:

şu an en performanslı çalışan s4

Çabuk isinmiyor , isiyi cabuk attigi icin sen öyle hissediyorsun

ama kullanınca one daha hızlı ısınıyor ve bir süreden sonra performans düşüyor bunu denedim kesinlikle ısınma sorunu var fotoğraf çekerken ısındı elimde sana o kadar söylüyorum hiç birisinde telefonu karalamak için söylemiyorum yanlış anlamayın

partyhard

Üye
O kasadan çok snapdragonun sorunu

MrExpert

MrExpert

Üye

Alminyum ısıya daha dayanıklıdır daha geç ısınır araştırabilirsin. sen bunları nerden çıkarıyorsun anlamadım aliminyum un özelliklerini araştırmanı tavsiye ederim ayrıca 2kat fırınlanmış aliminyum çelikten daha sağlam ve çok daha hafif olur. N8 de alminyum kasa ama bir çok çelik kasa telefondan daha sağlam.

enterneoll

enterneoll

Üye
    Konu Sahibi

Alminyum ısıya daha dayanıklıdır daha geç ısınır araştırabilirsin. sen bunları nerden çıkarıyorsun anlamadım aliminyum un özelliklerini araştırmanı tavsiye ederim ayrıca 2kat fırınlanmış aliminyum çelikten daha sağlam ve çok daha hafif olur. N8 de alminyum kasa ama bir çok çelik kasa telefondan daha sağlam.

eğilme olayını sadece duydum ama çizilme olayı kesin ama kesin çünkü aynısı iphone 5'te kesinlikle var ve ısınma sorunu belki kasaylada alakası olabilir

muharrem19811

Üye
Ben experia z den galaxy s4 geçiş yapan biri olarak yorum yapıyorum... ben kesinlikle fotoğrafta galaxy ile yarışamaz. Hız konusundada aynı şekilde. Yani bir nfs oyununda takılma yaşıyordum galaxy de bu olmadı... açıkçası sade sağlamlık konusunda ön planda experia benimde işim dolayısıyla gerek görmedim.. tabi herkesin düşüncesi farklı olabilir benim görmediğim bir artisını gören bir arkadaş varsa kusura bakmasın iyi forumlar

By_Casparov

By_Casparov

Üye
xperia z = en kötü en akıllı telefon.. bana göre. yolda bulsam satıp parasıyla baska bişey alırım.

fingerback5

fingerback5

Üye

Aliminyum ısınma konusunda daha iyi.Evet çabuk ısınır ama çabuk soğur.Ayrıca plastik ısıyı işlemcinin orada tutar devamlı ve orayı yorar.Metal telefonun her yerine dağıdır htc oneında yüzey alanı geniş olduğundan ısınması zaman alacaktır.Eğileceğini sanmıyorum çünkü içi boş felan değil prizma şeklinde aliminyum eğmek için kırmak gerek.Ama rahatca ezilebilir.Ben iphone 5in orta bölümündeki malzemeyi seviyorum.Sağlam ve mücevher gibi duruyor.

• Beğen
Tepkiler: Xelord
Xelord

Xelord

Üye

Şuan için aslında hepsi sıkıntılı ama qualcomm 800 gelince işler değişecek bence =)

- - - Eklendi - - -

S3'ün daha iyi olma ihtimali yok bence güncellemelerle filan hallolur oyunlara da 1080p desteği yok daha doğru düzgün, ha s4'e rakip olması gerekiyordu düşük kaldı o ayrı konu.

- - - Eklendi - - -

zaten bundan sonra çıkanlar 1080p destekler ama xperia z'nin gpusu düşük

nexus4le htc one la aynı gpu var?

partyhard

Üye
s4ün gpu çok sağlam ama oyunlar daha uyumlu değil 720p bile daha tam oturmadı

MrExpert

MrExpert

Üye

eğilme olayını sadece duydum ama çizilme olayı kesin ama kesin çünkü aynısı iphone 5'te kesinlikle var ve ısınma sorunu belki kasaylada alakası olabilir

Yine ezberden konuşuyorsun :ah ip5 çiziliyor diğe htc one çizilecek diğe birşey yok htc one ın dökümünde kullanılan ekstra metallerle daha dayanıklı yapılabilinir buda aliminyum oda aliminyum diye kıyaslama yapılmaz aliminyumunda çeşitleri var Kısacası daha fazla uzatmayıp sana videolu kanıt sunayım ezber bu gibi bir mantıkla yorumlama yapmamanı öneririm.

Videoyu 1080p kalitesinde sonuna kadar izle...

[video=youtube;VVNI9Kflqw4]http://www.youtube.com/watch?v=VVNI9Kflqw4[/video]

enterneoll

enterneoll

Üye
    Konu Sahibi
Şuan için aslında hepsi sıkıntılı ama qualcomm 800 gelince işler değişecek bence =)- - - Eklendi - - -S3'ün daha iyi olma ihtimali yok bence güncellemelerle filan hallolur oyunlara da 1080p desteği yok daha doğru düzgün, ha s4'e rakip olması gerekiyordu düşük kaldı o ayrı konu.- - - Eklendi - - -nexus4le htc one la aynı gpu var?
nexus ile htc one aynı gpu yu kullanıyor ama birisi 1280x720p(nexus) diğeri 1920x1080p(one) tabi ki htc'de daha düşük performans gösteriyor

sinan627

sinan627

Üye

ismini bilen yok mu kardeşim ben Xperia s kullanıyorum gayette memnunum s3 e Her türlü rakip tasarım kamera görseli pixel yoğunlugu s3 e. göre çok çok iyi ama pil konusunda s3 daha cimri büyük oyunlarda s3 ün 4 çekirdekli mimarisi çalışmaya başladığın da hız farku ortaya çıkıyor onun haricinde xperia s normal kullanımda daha hızlı kardeşim de s3 var uzun uzun karşılaştırdım iki teli de bunları söylerken de objektif olduğumu belirtmeliyim

enterneoll

enterneoll

Üye
    Konu Sahibi
ismini bilen yok mu kardeşim ben Xperia s kullanıyorum gayette memnunum s3 e Her türlü rakip tasarım kamera görseli pixel yoğunlugu s3 e. göre çok çok iyi ama pil konusunda s3 daha cimri büyük oyunlarda s3 ün 4 çekirdekli mimarisi çalışmaya başladığın da hız farku ortaya çıkıyor onun haricinde xperia s normal kullanımda daha hızlı kardeşim de s3 var uzun uzun karşılaştırdım iki teli de bunları söylerken de objektif olduğumu belirtmeliyim
şu an sokakta sorsan çoğunlukla s3 bilinir fakat xperia s dedinmi kaç tane cevap alırsın. ve s3'ün ekranı siyah renkler ve renk doygunluğu olarak xperia'nın çok üstünde

• Beğen
Tepkiler: fingerback5