yaz tatilinda ne yapmayı planlıyorsunuzzz...........

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XMEN_43

XMEN_43

Üye
    Konu Sahibi
yaz tatilinda ne yapmayı planlıyorsunuzzz...........
evet yaz tatiilide geldii öğranciler için
yaz tatilinde ne yapmayı düşünüyorsunuzzzzz

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Gece sabahlamayı ve sabahta uyumayı düşünüyorum ve yapıyorumda :ehe

leiche

leiche

Emekli Yönetici
eskiden yaz aylarını çok severdim
şimdi sadece ailemi göreceğim için seviniyorum (sevmiyorum seviniyorum)

bide şu kpss sınavımız var ona hazırlanacam :ehe

canturgay

canturgay

Üye
çalışıyorum ne yapacamm...:(
ağustos sonu eylül başı gibi .güneye gitmeyi planlıyorum..dur bakalım ne olacak...

mservank

mservank

Üye
dersane olduğunu ve artık son sınıf olduğum için ders çalışmayı planlıyorum(inşallah)
boş zamanlarda internet(tabi kapanmazsa),bisiklet ...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
5 yerden gelen iş teklifini değerlendiriyorum. Karar versem onlara başlayacağım.

4-6 Temmuz İzmir,
6-13 Temmuz Bodrum'dayım. Sonrası ekime kadar çalışıcaz. :)

iremm

iremm

Üye
Karadeniz turu yapabilirim kenelerden dolayı turlar iptal ediliyormuş ama bakıcaz artık ordan memleket Malatya :pro: e tabi deniz güneş olmadan olmz 1 haftalık falan da öyle bi kaçamak yapabilirim :coold: yani inşallah tatilim güzel geçicek şimdilik evdeyim temmuzda başlıycam gezmeye :oley :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
5 yerden gelen iş teklifini değerlendiriyorum. Karar versem onlara başlayacağım.

4-6 Temmuz İzmir,
6-13 Temmuz Bodrum'dayım. Sonrası ekime kadar çalışıcaz. :)

Maşallah ın varmış be ülke olarak işsizlik sorunu varken ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Arkadaşlar 5 teklif olması çalışacağım anlamına gelmez. Ülkede iş yok lafına katılmıyorum. Ülkede iş var, ama mesleki manada değil amelelik manasında iş var.

En basitinden aklıma gelenleri yazayım: (Bana gelen teklifler)

Asgari ücret + yol (7 Lira) + Yemek (7 Lira) + sigorta + prim
Asgari ücret + sigorta

Çalışma saatleri 9'ar saat, 1 saat yemek arası var. Birisi migrosta reyon görevlisi veya bir başka deyişle koli taşıma ameleliği. Diğeri ofis malzemeleri satan bir yerde satış temsilciliği.

Aslında satış temsilciliği güzeldi ama mesafe çok uzak bana hergün toplamda 4 saat gidiş dönüş yol olacak benim için. Dolayısıyla bunu reddettim.

Migrosu zaten direk reddettim.

Nereden buluyorsun derseniz de, kariyer.net'te cv'im mevcut 1.5 yıldır. 35 tane yere başvuru yaptım. 5 olumlu dönüş ama ben reddettim, yol yüzünden veya ücret yüzünden, 5'te mülakata çağırılıp kabul edilmedik.

Diğer 25'inden henüz ses yok. Ülkede iş var ama vasıfsız elemana düşük ücrete iş var. ;)

researcher

Üye
Dediklerine katilmakla birlikte vasifsiz isci istanbul gibi buyuk yerlerde araniyor...kucuk yerlerde onu bile arayan yok.... :(:(

Neyse konuyu dagitmayayim....

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
bişey yaptığımız yok evde oturuyoz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt