Yatırımcılar, Windows Phone'dan Endişeli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oktaygezgin

oktaygezgin

Üye
windows nokia alanlar bile cok pisman satiyorlar telefonlari androide donuyorlar windowsa bulasan bir dahami asla diye tovbe ediyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
windows nokia alanlar bile cok pisman satiyorlar telefonlari androide donuyorlar windowsa bulasan bir dahami asla diye tovbe ediyor

Böyle konuşmanız birkere yanlış,Genel'lerseniz yanlış bilgi olur ihtiyacına göre alanlar neyi karşıladıgını bilerek alır ama benimde windows'lu cihazım olsun diye alırsanız pişman olursunuz tabiki ihtiyacınıza bakmadan alırsanız.

tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
PC de mac alicak para yok ama mobil de asla Microsoft ürünü kullanmam

fingerback5

fingerback5

Üye
Windows phone %7'lik pazar payına sahipken siz daha karda felan diyosunuz.Millet android mi ios mu diyor WP'yi sormuyolar bile.Hatta şuan android içinde seçim var o derece ilerledi.Sorular şu yönde : One mı S4 mü Xperia Z mi? Nokia işletim sistemi beceremiyor olay bu kadar basit uygulama desen o da yok.Çok mu stabil hayır.Kullanıcılar da doğal olarak diğer sistemlere yönelecekler.Aynı paraya niye daha azını almak istesin ki?

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Windows phone %7'lik pazar payına sahipken siz daha karda felan diyosunuz.Millet android mi ios mu diyor WP'yi sormuyolar bile.Hatta şuan android içinde seçim var o derece ilerledi.Sorular şu yönde : One mı S4 mü Xperia Z mi? Nokia işletim sistemi beceremiyor olay bu kadar basit uygulama desen o da yok.Çok mu stabil hayır.Kullanıcılar da doğal olarak diğer sistemlere yönelecekler.Aynı paraya niye daha azını almak istesin ki?

Lumia satışları ile o pazar payı arttı zaten. Çok mu stabil demişsin sonra hayır demişsin. Sen hiç L920 kullandın mı? Ben bu sayfadaki bütün karşılaştırmalarda L920nin adını görebiliyorum. Ayrıca Nokia işletim sistemi işini beceremiyor diyorsun da, WP Microsoft ürünü. Nokia değil onu ne yapacağız?

fingerback5

fingerback5

Üye

Lumia satışları ile o pazar payı arttı zaten. Çok mu stabil demişsin sonra hayır demişsin. Sen hiç L920 kullandın mı? Ben bu sayfadaki bütün karşılaştırmalarda L920nin adını görebiliyorum. Ayrıca Nokia işletim sistemi işini beceremiyor diyorsun da, WP Microsoft ürünü. Nokia değil onu ne yapacağız?

920 değil fakat 820 kullandım.Sistem normal kullanımda gayet iyi çalışıyor fakat oyundan çıktıktan hemen sonra veya biraz üstüne çok gidildiğinde yani seri geçişler yapıldığında takılmaya başlıyor.920 hakkında bir fikrim yok o ayrı.Genel olarak konuşmuştum yani nokia yapıyor anlamında değil kullanacağı sistemleri bilmiyor.WP nin üzerinde nokianın da düzenlemeleri var diye biliyorum.Ayrıca arayüz bana itici geliyor efektler felan hoş ama çok sık ve dar geliyor bana.

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
920 değil fakat 820 kullandım.Sistem normal kullanımda gayet iyi çalışıyor fakat oyundan çıktıktan hemen sonra veya biraz üstüne çok gidildiğinde yani seri geçişler yapıldığında takılmaya başlıyor.920 hakkında bir fikrim yok o ayrı.Genel olarak konuşmuştum yani nokia yapıyor anlamında değil kullanacağı sistemleri bilmiyor.WP nin üzerinde nokianın da düzenlemeleri var diye biliyorum.Ayrıca arayüz bana itici geliyor efektler felan hoş ama çok sık ve dar geliyor bana.

Bazı konularda haklısın. Ara yüz bir yere kadar eğlenceli geliyor. Ben zamanla daha iyi bir telefon olacağını düşünüyorum. Fakat ne zaman bilemeyeceğim. Ara yüz konusuna tekrar bir dip not: Gelecek olan majör güncelleme ara yüzde değişiklik olacağını söylüyor.

kurd-0

Üye
Tel nedir bilmeyen firmalar bile nokiayı solladı

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Tel nedir bilmeyen firmalar bile nokiayı solladı

Bu bir yarış hep nokia galip gelecek degil! Kimbilir ilerde şu anda lider olan firmaların adı bile anılmayacak biliyormusunuz?

• Beğen
Tepkiler: MrTech
MrTech

MrTech

Üye
Bazilariniz cok akilli

darkleader

darkleader

Üye
Yorumum tartışma çıkaracak diye silinmiş ama hiç de tartışmaya girecek birşey söylememiştim.Nokia yı eleştirmek suç demekki

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap

Galaxy ace kullanip bana android stabil degil deme.benim wonder bile birkac duzenleme ile yag gibi calisiyor.neymis efendim nokia stabilligi ile unluymus.androide gecse illallah getirirmis.hakkaten daha fazla konusup batma.

Nokia androide geçmez. Çünki onun 1 ... olmadigini biliyor! Javadan gelismis bir sistem meegoyu da wp ni de symbiani da JAVAYI BILE GEÇEMEZ!!! Java destekli telefonda 1 gb ram, 1ghz hiz ve gelismis magaza olursa androidi 1 ... saymazlar! Android = java.

- - - Eklendi - - -

:off:

KKIVANCC

KKIVANCC

Üye
Çok güçlü sistemler hazırlayarak Android'i biraz olsun rahatlatma çabası mı ? - HAYIR !

Çok stabil dediğiniz İOS sonuna kadar sizi kısıtlayan ve neredeyse herşeyiyle bana para harca diyen bir sistem mi ? - HAYIR

Çok düşük donanımlı gözükse de çok stabil ve çok iyi optimize edilmiş WP mi ? - Belki

Şimdiki sistemlere göre aşırı derecede düşük donanım ve bir o kadar iyi optimize edilmiş S^3 mü ? - EVET

Her şey donanım değildir bilmem anlata bildim mi ? O kadar çok bilginiz var ki hala gerçekleri söyleyemiyorsunuz ve gerçeklerden kaçıyorsunuz ben bundan sonra ne olursa olsun telefonumu değiştirirsem WP işletim sistemli bir telefona geçicem geleceği yok diyenlere biraz bekleyin zamanında Android'i de biliyoruz. Ama şimdi ne olduğunu da görüyoruz.

tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
Çok güçlü sistemler hazırlayarak Android'i biraz olsun rahatlatma çabası mı ? - HAYIR !

Çok stabil dediğiniz İOS sonuna kadar sizi kısıtlayan ve neredeyse herşeyiyle bana para harca diyen bir sistem mi ? - HAYIR

Çok düşük donanımlı gözükse de çok stabil ve çok iyi optimize edilmiş WP mi ? - Belki

Şimdiki sistemlere göre aşırı derecede düşük donanım ve bir o kadar iyi optimize edilmiş S^3 mü ? - EVET

Her şey donanım değildir bilmem anlata bildim mi ? O kadar çok bilginiz var ki hala gerçekleri söyleyemiyorsunuz ve gerçeklerden kaçıyorsunuz ben bundan sonra ne olursa olsun telefonumu değiştirirsem WP işletim sistemli bir telefona geçicem geleceği yok diyenlere biraz bekleyin zamanında Android'i de biliyoruz. Ama şimdi ne olduğunu da görüyoruz.
haberin olsun wp iosdan çok daha kapalı ve tamamen microsofta para kazandırma amaçlı. Ve android zaten rahattır nexus4 i5 den hızlı androidi yavaşlatan firmaların kendi romları. android 512 ramden sonra tam hız çalışır

kurd-0

Üye
Bunun nedeni akıllılık edip telefonlarını Android işletim sistemine sahip telefonları üretmeleri.

Bakın huawei zte bunların adını modemlerle vs ile duyduk ama şimdi onlar pazardan pay kapmaya çalışan şirketler oldular piyasa android gibi açık bir sisteme ihtiyacı vardı samsung sony lg htc yeniden doğdular sanki huawei zte gibi firmalar bile birden çok sistem kullanıyor ama nokia gibi bir dev wp zorunlu yakışmıyor androidi sevdim ben ama nokiada gönlümüzde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt