yatarken nokia yı hatsız moda alsak radyasyon yaymaya devam eder mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fb_ugur07

fb_ugur07

Üye
    Konu Sahibi
yatarken nokia yı hatsız moda alsak radyasyon yaymaya devam eder mi ?
Sonuçta telefon radyasyon yayan bir alet ve bizim bunu yatarken vücudumuza yakın tutmamamız için heryerde bas bas bağırıyorlar, ben yatarken müzik dinleyen birisiyim, telefonumu hatsız moda alıyorum ve telefon sabaha kadar yatağın içinde kalıyor. Acaba hatsız mod da radyasyon vermeyi keser mi ? yada radyasyon gücünde bir azalma olur mu ? şimdiden teşekkürler.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Radyasyon gücünde iyi bir azalma olur ancak kesinlikle tamamen bitmez.

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca Wifi ve Bluetooth modları da kapalı olursa daha iyi olur.

Hooligan™

Hooligan™

Üye
İyi fikir

fb_ugur07

fb_ugur07

Üye
    Konu Sahibi
Batman sağol genelde kendi wireless ıma bağlı olarak kalıyordu bazen radyoda açık kalabiliyor buda ozaman radyasyon artırabilir. Sağol ilgin için :D

Holigan sağol uzun zamandır yapıyodum ben bunu :D

Kusura bakmayın telden operadan giriyorum alıntı yapamadım eksik tarafları olan bi browser henüz.

safakk

safakk

Üye
arkadaşlar telefonun radyasyon yayması gibi bir durum yok cep telefonları mikro dalga yayar bu da insana bir zarar vermez zaten telefon yanınızda olsun olmasın kablosuz modemin başka bir telefonun bluetoothu nun, radyo istasyonlarının yada bir baz istasyonunun kapsama alanında ister istemez bulunuyorsunuz bu da demek oluyor ki telefon pek de bir şey fark etmiyor
Bu dalgalar sağlık açısından vücüdun üreme organı ve beyini etkiler bu bölgelerden telefon gibi cihazlar yada laptoplar biraz mesafeli olduğu sürece sorun olmaz
Ayrıca radyasyon nükleer şeylerde atomun parçalanması sonucu olur eğer telefonunuz atom parçalamıyor yada uranyum zenginleştirmiyorsa radyasyon yaymaz :)
Son olarak hatsız modda hiç bir şekilde bir manyetik dalga yaymaz eğer yaysaydı uçaklarda kullanıma kesinlikle izin verilmezdi

ca_sus

Üye
kardeş hatsıza alana kadar kapat ne farkederki kapalı dursun daha iyi

Samsun55''

Samsun55''

Üye
almaz sanırım..

bende bazen uçak modunda kullanıyorum :D

onderche

Üye
safakk arakdaşımız güzel bir yorum yapmış teşekkürler:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt