Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yasak Sitelere Giriş 1.2
Sponsorlu Bağlantılar
denizerkan33
Üye
nasıl çalıştığını da anlatsanız ii olurduu önce programı tıklıyoz sonra dns tıklıyorz
daha sonra explore açtığımda yine meb engeli diyoor
kullanmı anlatsaınz
Nedved
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
MEB için tasarlanmadı.
kubracan06
Üye
thanks ama bende işe yaramadı
masal_prensi
Üye
emeğinize sağlık
ben deneyim sonra yorumumu yapacam
windows 7 kullanıyorum nasıl bir netice verir bilmiyorum
darkmess
Üye
Kardeşim Allah razı olsun ne zamandır youtube a giremiyordum.İlaç gibi şak diye girdi.Çok teşekkür ederim emeğine sağlık.
Nedved
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Sağol kardeşim senden de razı olsun.
mustix68
Üye
dostum ellerine saglık ama dns degistirmekten baska bişey yapmıyo onu ben elimlede yapıyorum zaten aynı numaralar internette gezmekte ayrıca dns degistirmek meb engellinde işe yaramıyor.. yinede tskler.. ne diyelim yapcak bişey yok
Nedved
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Dostum MEB için çözüm yok, olsa bile inan yapmazdım.Ben teşekkür ederim.
vuslat212121
Üye
Mükemmelsin
mangdaşire
Üye
teşekkürler
Nedved
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Sağolun dostlar.
michol
Üye
yemin ediyorum sen harika bişeysin saol kardeş allah razı olsun oley oley oleyyyy!!!
lastikci35
Üye
veysel bey,
programı kurdum fakat çalşmadı, ayrıntlı bilgi verirseniz sevinirim
Nedved
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Abdullah bey,
Hangi işletim sisteminde çalıştırdınız ve nasıl bir hata verdi? Belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırım.
kerem2018
Üye
Teşekkürler eline sağlık ancak yotube'a yine girmiyor. aracı site ile giriyorum. Başka bir çözümü var mı acaba ?
Nedved
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Eğer yönetici hesabında oturum açmadıysanız, sağ tıklayıp Administrator hesabı ile çalıştırın.
explorerman
Üye
kardeş sana helal olsun harbiden.çok sade pratik ve güzel bi program.eline sağlık.
Nedved
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Sağol kardeşim.
firstboy
Üye
saol hacı basarılarının devamını dilerim...
--------------- Ekleme ---------------
helal olsun ya sana çalıştı ha )
web58
Üye
aga emegıne saglık gusell olmussta olmadı bende yukluyorum deıgıstırıyor ama acılmıyorrr