Yarın N8 Alıyorum... Fikir ve Önerileriniz...

Sponsorlu Bağlantılar

headhunTeR71

Üye
Kardeş sen kararını vermişsin fakat ben yinede yazıyım alacak olanlar bilgilensin, sana da hayırlı olsun...
Ben cihazı alalı 2 ay oldu gayet memnunum. Hafıza dolu gibisinden bir hatayı hiç almadım -en ağır şartlarda çalıştırmama rağmen-. Şu anda telin yazılımlarının hepsi yedekleme de yaptığım bir hatadan dolayı birbirine girdi hala bir problem yok. Arkadaşı pil boş sarj edin uyarısını eleştirmiş komik geldi. Ama istenilirse yakında rompatcherin s^3 sürümüyle bu uyarı kökten kaldırılabilinir.
Tek korkum vardı; telin altı kısmı kırılan arkadaşları görünce acaba bu kadar basit bir malzeme mi diye düşündüm. Fakat sert bir düşüş gördü -ki hemen hemen nokia nın o meşhur dayanıklılık testi gibiydi- ona rağmen hiçbir problem olmadı ki yerden aldığımda çalışır durumdaydı.
Ekranın ve kasanın çizilme-mesi olayına gelirsek; kasa oldukça sert bir şekilde duvarla temas etti (sıkıştı) yan tarafında ufak bir çizik meydana geldi.
Ekranı ise 3 haftadır jelatinsiz kullanıyorum. Telefon cebimde normal şartlar altında şu ana kadar en ufak bir çizilme meydana gelmedi. -her gün parlatıp parlatım bakıyorum ışıl ışıl :)-