Yarın N8 Alıyorum... Fikir ve Önerileriniz...

Sponsorlu Bağlantılar

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
Yarın N8 Alıyorum... Fikir ve Önerileriniz...
Arkadaşlar uzun bi süre araştırma sonucunda N8 almaya kesin karar verdim yarın sabah ilk işim yetkili bi satıcıdan N8 almak... 5800 kullanıcısıyım 1.5 yıldır. Bu telefonun artık içini dışını çözdüm hack, port, vs vs. Ama N8 için bi bilgim yok hack vb gibi konularda. N8 aldığımda ilk olarak yapılacak şeyler nelerdir? Bundada unsigned signed olayları varmı? sertifikamı alacağız yine yoksa hack yazılımı varmıdır? bu geceden halletmek istiyorum oyun program vs vs yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

vito andolini

vito andolini

Üye
dostum ondan sonra n8 büyük bi rahatlık kullanımda kitlenmez vs. hayırlı olsun güle güle eskit 12mp kamerası en güzel anlarını çeksn

erkara_64

arkadaşım bütün işleyişler ve sistemler 5800 ile aynı ...yani hackleme-oyun kurma-pro kurma vs..
fakat s3 ile s60v5 kıyaslanmayacak şekilde...hızlı menü gecişleri vs..tamamen dokunmatik işleyiş üzerine hazırlanmış bir sistem..

yani n8 alınca tamamen değişik yöntemler ve yazılımlarla karşılacağım dersen hayal kırıklığına uğrarsın..amacın macera aramak ise diğer platformlara yönebilirsin..

by_oguz

by_oguz

Üye
çok doğru bir tercih yapmışşsın. hayırlı olsun. sana tek tavsiyem sakın hard format atma :)

marsoy

marsoy

Üye
hayrlı olsun seçim doğru

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. En son 1.5 yıl önce 5800 için sertfika almıştım opda dan, şimdi nasıldır bu sistem? sertifika almaya gerek var mı? Hack varmı? Almak gerekiyorsa nereden nasıl alacağız acaba ?

dostum ondan sonra n8 büyük bi rahatlık kullanımda kitlenmez vs. hayırlı olsun güle güle eskit 12mp kamerası en güzel anlarını çeksn

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için...

arkadaşım bütün işleyişler ve sistemler 5800 ile aynı ...yani hackleme-oyun kurma-pro kurma vs..
fakat s3 ile s60v5 kıyaslanmayacak şekilde...hızlı menü gecişleri vs..tamamen dokunmatik işleyiş üzerine hazırlanmış bir sistem..

yani n8 alınca tamamen değişik yöntemler ve yazılımlarla karşılacağım dersen hayal kırıklığına uğrarsın..amacın macera aramak ise diğer platformlara yönebilirsin..

Ben symbianı gerçekten çok seviyorum, zaten hayatımda nokiadan başka telefon tercih etmedim. Tek kullandığım Nokia'nın Java olarak 6288 idi. geri kalan hep symbian. İsteğim hız, 12 mp, hd oyunlar, stabilite

çok doğru bir tercih yapmışşsın. hayırlı olsun. sana tek tavsiyem sakın hard format atma :)

Neden Hardformat atmayım ? :) Dahili hafıza olduğu için herşey uçar o yüzden mi :)

hayrlı olsun seçim doğru
Teşekkür ederim ;)

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
hayırlı olsun

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
oncelikle hayrli olsun dostm :oke:

tabkide dostm bunda da sertfika muhabbti var..sertfklatmadgin surece signed olan oyun veya programlari yukleyelbirsin :) eger beklemem diorsan OPDA'dan alirisn sertfkani ben sertfka almadim nolr nolmaz diye telefona gozum gbi bakiorum cnku naslsa oyunlar ve programlar kirilcak hacklencek yani unsigned olan oyun ve programlar signed olcak :) o yuzden bekliorum spiderman mesla imzasizdi(unsigned) oyunu kirdlar imzali(signed) oldu mis gbi oynuorum :islik

erkara_64

hard format atarsan cihazın içinde gömülü gelen bazı programlar siliniyor ve tekrar kurman sıkıntı yaratabiliyor..o yüzden hard format atma dedi sanırım arkadaş..

Uruloki

Uruloki

Üye
hayılı olsun 4 aydı kullanıyorum çokta memnunum inş sorunlu seri gelmez şans işi tabi

by_oguz

by_oguz

Üye
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. En son 1.5 yıl önce 5800 için sertfika almıştım opda dan, şimdi nasıldır bu sistem? sertifika almaya gerek var mı? Hack varmı? Almak gerekiyorsa nereden nasıl alacağız acaba ?

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için...

Ben symbianı gerçekten çok seviyorum, zaten hayatımda nokiadan başka telefon tercih etmedim. Tek kullandığım Nokia'nın Java olarak 6288 idi. geri kalan hep symbian. İsteğim hız, 12 mp, hd oyunlar, stabilite

Neden Hardformat atmayım ? :) Dahili hafıza olduğu için herşey uçar o yüzden mi :)

Teşekkür ederim ;)
hard format atcan, ondan sonra ovi çalışmıyor şu çalışmıyor diyecen :) sonra yok flashıdı yok güncellemesiydi uğraşacan. ondan dolayı hard format atma dedim. forumda (özellikle benim :) ) bu konu yüzünden çok kişinin canının yandığını görüyoruz. ben şahsen şuan bile memnunum, tavsiyede ederim almanı. signed olayına gelince pro lar ve oyunlar yavaş yavaş signed yapılıyor hiç dert etme, şimdi mevcut olanlarla idare et. tekrardan hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullan ...

suat1111

suat1111

Üye
10 10 luk tel dir iyi karar

kolera87

Üye
5800 daki abanmatik ekrana alışmışsındır. N8 e de abanmaya kalkma zira n8in ekranı çok hassas hissetmatik gibi ha bu arada ekranı çizilir diye falan korkma gorilla glass ekrana sahip

maktama

maktama

Üye
Arkadaşlar uzun bi süre araştırma sonucunda N8 almaya kesin karar verdim yarın sabah ilk işim yetkili bi satıcıdan N8 almak... 5800 kullanıcısıyım 1.5 yıldır. Bu telefonun artık içini dışını çözdüm hack, port, vs vs. Ama N8 için bi bilgim yok hack vb gibi konularda. N8 aldığımda ilk olarak yapılacak şeyler nelerdir? Bundada unsigned signed olayları varmı? sertifikamı alacağız yine yoksa hack yazılımı varmıdır? bu geceden halletmek istiyorum oyun program vs vs yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...
5800 için ne geçerliyse n8 için de geçerli. HAck olayını da forumun s^3 sistem modifikasyon ve uygulamaları kısmında bulabilirsin. ilk 1-2 hafta orjinal kullan. sonra istersen hackli fw atma olayına girersin.
hacklemek istemezsen sertifkalayarak kullanabileceğin n8 modları var. ipmart forumlarında "new n8 multiple mods " diye aratırsan bulacaksın. link verip reklam yapmak istemiyorum. Burada da verilmişti ama eski sürümdü sanırım.

bmwengin

bmwengin

Üye
"hafıza dolu çalışan uygulamaları kapatın yeniden deneyin"
"pil boş lütfen şarj edin"
bence alma telefon alacaksan google nexus one al.

demedi deme..

can1our

can1our

Üye
Bende yarın öğlen inş alıyorum N8i.geçen hafta geçirdiğim bi kazadan sonra e 71 im param parça oldu onu 270 Liraya alcak orjinal kap takıp satıcak telefoncu arkadaş.
Ben e71 i hacklemiştim hello0x2 ile. sonrasında güncelleme atamaz oldum. N8 de de bu olur mu hacklemek ne kadar doğru. ve OPDA güvenilir mi ?

erkara_64

arkadaşım sen n8 kullandın mı? ben 28 tane program açtım aynı anda ama nedense hafıza dolu uyarısı almadım...ayrıca şarj boş ne alaka onu hiç anlamadım:) töbe töbe..arkadaşım sen bu arkadaşı kırma içinde kalacak sonra nexus al madem:)

pRime.

pRime.

Üye
arkadaşım sen n8 kullandın mı? ben 28 tane program açtım aynı anda ama nedense hafıza dolu uyarısı almadım...ayrıca şarj boş ne alaka onu hiç anlamadım:) töbe töbe..arkadaşım sen bu arkadaşı kırma içinde kalacak sonra nexus al madem:)

Orda burda okuduklarıyla telefonu kullanmadan boş boş konuşuyolar işte. Kullanmış olsalar bile öyle hatalar alamayacaklarından yine internette okuduklarına sarılırlar.

gitarsist

gitarsist

Üye
hayırlı olsun

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye