Uygulama yardımmm :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

biology

Üye
    Konu Sahibi
yardımmm :)
s.a Arkadaşlar ben bu ocak ayında telefon alıcam fakat artık araştırmaktan beynım döndü :) ama hala karar veremedım bişey sorucam galaxy s3 de bir sürü problemler varmış doğrumu aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum donma hat çekmeme kapanıp açılma vs gibi şeyler duydum ?

bilaldemir34

bilaldemir34

Üye
Bende dusunuyodum ama ios la S3
Karsilastirmislar ios daha iyimis

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Kim karsilatirmis?
Ben s3 kullanıyorum rotlu ve rom yukledim harika çalışıyor

• Beğen
Tepkiler: flyx

emre_131540

Üye
Bende s3 kullaniyorm gayet hizli ve guzel ayrica jb ye yukselttim gta3 nova gbi oyunlar oynuyorm hic bir sorun yok arada bir cok hafif kasiliyo ama sorun olmuyor.

furkey

Üye
s.a Arkadaşlar ben bu ocak ayında telefon alıcam fakat artık araştırmaktan beynım döndü :) ama hala karar veremedım bişey sorucam galaxy s3 de bir sürü problemler varmış doğrumu aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum donma hat çekmeme kapanıp açılma vs gibi şeyler duydum ?

hurafelere inanmayın lütfen...

- - - Eklendi - - -

Bende dusunuyodum ama ios la S3
Karsilastirmislar ios daha iyimis

ciddi manada merak ettim kim karşılaştırmış harbiden?

samtrat

samtrat

Üye
Ben galaxy mini kullanıyorum telefon normal minilerden çok farklı oldu. Android olsun ölüsü bile yeter.

flyx

flyx

Üye
neresi karşılaştırmış link verebilir misiniz? iphone kullanıcıları sırf en üstte dursunlar ve kendilerine leke sürdürmesinler diye atıp tutuyorlar. kaç tane iphone kullanan eşim dostum var benim cihazı görünce JB'li bayılıyorlar. kaç kişi takas etmek istedi. iphone 6 bile verseniz vazgeçmem dedim..

Ali58_58

Ali58_58

Üye
beni dinlersen note 2 al s3ten kat ve kat üstün baya başarılı bi telefon ve büyük felanda değil note 2 varken s3 almak akıl işi bile değil

furkey

Üye
beni dinlersen note 2 al s3ten kat ve kat üstün baya başarılı bi telefon ve büyük felanda değil note 2 varken s3 almak akıl işi bile değil

Kat be kat derken? S3 le note 2 performansını cok rahat yakalayabiliyorum. Ve aslında bana göre çok büyük 5.5 inch sz değil sonuçta. Hani banane sen nasıl düşünüyorsan düşün dersen eğer senin yaptığın gibi öznel yorum yapıyorum ki yanlışıni anla...

Ali58_58

Ali58_58

Üye
kardeşim s3ü ben tarihe geçircem 4 çekirdekle kasmalar yaşıyanbi telefondu 1 gb ram baştan hata şimdi tabi düzelttiler aralarındaki farkta 200 mhz işlemci hızı ve aralarında 1 gb ram farkı var bir pc içinde telefon içinde önemli özellikler ekranın büyük olması kalemi ve s3ten daha çok eklenmiş yeni özellikler ve para fiyatının az olmasıda cabası ama bişey diyemem tabi sizin kararınız s3 hoşunuza girmişse onu alın ama hayal kırıklığına uğramayın

- - - Eklendi - - -

ha bide note 2 de devası bi batarya var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt