yardımmm lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Crescent-23

Crescent-23

Üye
    Konu Sahibi
yardımmm lütfen
arkadaşlar şimdi benim telefonunum kilit kodunu değiştirdim ama sonrada ne koyduğumu unuttum şimdi açmak istiyorum ama açılmıyor telefon. yardımcı olursanız sevinirim napabilirim düzeltmek için şimdiden teşekkürler.

eQooo

eQooo

Üye
Format atmak sorunu düzeltir...Ama hafıza kartını çıkart da at...:oke:

safakk

safakk

Üye
öncelikle soft format atmanızı öneririm ancak olmazsa hard formatı deneyin daha da olmazsa telefoncularda 5 ytl karşlığı kodu kırdırabilirsiniz:oke:

Crescent-23

Crescent-23

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim ama format işe yaramıyor.Hard da soft da yaramıyo.

safakk

safakk

Üye
arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim ama format işe yaramıyor.Hard da soft da yaramıyo.
ozaman yapcak bişi yok ya kvk ya gitcen kırdırcan yada herhangi bi telefoncuya...
not:telefoncu yaparsa kvk garanti kapsamıdışında kalabilir o nedenle de kvk da yaptırmanı öneririm:oke:

Crescent-23

Crescent-23

Üye
    Konu Sahibi
tamam verdiğin bilgiden dolayı teşekkür ederim :)

deniz-17

deniz-17

Üye
yani bence de kvk daha sağlıklı

AkSiYoN

AkSiYoN

Üye
kvk :)

Crescent-23

Crescent-23

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar:oke:

26oguz26

Üye
site de kilit kırma program mı var onu kullan

turkiminator

turkiminator

Üye
kardesım sız ne sacmalıyorsunuz :@kılıd kodunu bılmeden format atılmıyo neden bahsedıyosunuz eger yardımcı olucaksanız saglıkı yardımcı olun bendede n81 var kılıd kodunu bılmıyorum :@:@

safakk

safakk

Üye
kardesım sız ne sacmalıyorsunuz :@kılıd kodunu bılmeden format atılmıyo neden bahsedıyosunuz eger yardımcı olucaksanız saglıkı yardımcı olun bendede n81 var kılıd kodunu bılmıyorum :@:@
kardeş telefonu aldığından beri kilit kodunu değiştirmediysen kod:12345 ona göre :oke::naughty:

zahid12

zahid12

Üye
kvkden kırdır programmış siteymiş normal telefoncuymuş uğraşma adamlar 2 dk yaparlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt