Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yardımmm lütfen
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Crescent-23
Üye
Konu Sahibi
yardımmm lütfen
arkadaşlar şimdi benim telefonunum kilit kodunu değiştirdim ama sonrada ne koyduğumu unuttum şimdi açmak istiyorum ama açılmıyor telefon. yardımcı olursanız sevinirim napabilirim düzeltmek için şimdiden teşekkürler.
eQooo
Üye
Format atmak sorunu düzeltir...Ama hafıza kartını çıkart da at...
safakk
Üye
öncelikle soft format atmanızı öneririm ancak olmazsa hard formatı deneyin daha da olmazsa telefoncularda 5 ytl karşlığı kodu kırdırabilirsiniz
Crescent-23
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim ama format işe yaramıyor.Hard da soft da yaramıyo.
ozaman yapcak bişi yok ya kvk ya gitcen kırdırcan yada herhangi bi telefoncuya...
not:telefoncu yaparsa kvk garanti kapsamıdışında kalabilir o nedenle de kvk da yaptırmanı öneririm
kardesım sız ne sacmalıyorsunuz kılıd kodunu bılmeden format atılmıyo neden bahsedıyosunuz eger yardımcı olucaksanız saglıkı yardımcı olun bendede n81 var kılıd kodunu bılmıyorum
kardesım sız ne sacmalıyorsunuz kılıd kodunu bılmeden format atılmıyo neden bahsedıyosunuz eger yardımcı olucaksanız saglıkı yardımcı olun bendede n81 var kılıd kodunu bılmıyorum