[YARDIM]Symbian Belle İçin DVR Kamera İzleme Uygulaması ?

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
[YARDIM]Symbian Belle İçin DVR Kamera İzleme Uygulaması ?
Merhaba,

Nokia C6-01 Model Cihazım Var,Cihazımdan Gayet Memnunum Bu Konuyla İlgili Saçma Sapan Birşeyler Yazmayın !

Cihazımda Her türlü uygulamayı kullanıyorum fakat dün dükkanımıza dvr video kamera kurduk,aldığımız yerdeki yetkililer iphone 4s ve 4 e kurulabildiğini symbian cihazlar için desteğin bulunmadığını söylediler,bende Mağazadan MEye Diye Bir Uygulama indirdim ayarlarıda yaptım fakat connecting diyor sonra logining diyor ama 1 saat bekliyorum hiç bir şekilde bağlanmıyor acaba bu konuda düzgün bir uygulama önerisinde bulunabilecek olan var mı ?

• Beğen
Tepkiler: OCREYIZ ve stalker67

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Hiç Kimse Yorum Yazmamış :S

• Beğen
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
öyle bir uygulama varmıymış symbian için

• Beğen
Tepkiler: stalker67
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Merhaba,

Nokia C6-01 Model Cihazım Var,Cihazımdan Gayet Memnunum Bu Konuyla İlgili Saçma Sapan Birşeyler Yazmayın !

Cihazımda Her türlü uygulamayı kullanıyorum fakat dün dükkanımıza dvr video kamera kurduk,aldığımız yerdeki yetkililer iphone 4s ve 4 e kurulabildiğini symbian cihazlar için desteğin bulunmadığını söylediler,bende Mağazadan MEye Diye Bir Uygulama indirdim ayarlarıda yaptım fakat connecting diyor sonra logining diyor ama 1 saat bekliyorum hiç bir şekilde bağlanmıyor acaba bu konuda düzgün bir uygulama önerisinde bulunabilecek olan var mı ?

ip numarasını gırıp şifrelemeyı yaptıysan birde wifiden girmeyi dene

• Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

ip numarasını gırıp şifrelemeyı yaptıysan birde wifiden girmeyi dene

herşeyi deniyorum sonuç aynı connecting diyor sonra logining diyor logining de takılı kalıyor sabaha kadar beklettim telefonu :D

ama bağlandığı kesin çünkü connection failed demiyor :D

• Beğen
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
wifi ilemı yaptin şebeke ınternetı ilemi

---------- Eklendi @ 16:16:59 ---------- Yazıldı @ 16:15:52 ----------

ayrıca hangı ip numarasını girıyosun

• Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
dışarıdan girerken sabit ip mi giriyorum içeriden girerken(wifiden) 192 ile başlayanı giriyorum sonuç hep aynı :S

• Beğen
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
uygulamanın açıklamasındakı ıp yı denedın mi

• Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
şuanda deniyorum connecting diyor daha bir tepki vermedi :D

---------- Eklendi @ 17:50:34 ---------- Yazıldı @ 17:47:03 ----------

uygulamanın açıklamasındaki ip ye hiç girmiyor :S yine bizim dükkanınkinde logining diyordu :D

• Beğen
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Wıfıyı ve internetı dukkanda denedın dımı

• Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
sonuçlar hep aynı fakat kameraları taktırdığımız abi modemden telefonlar için port açılması gerektiğini söyledi,port açmayı kendisinin bilmediğini de ekledi acaba modeme ne tür ayarlar yapılması gerekir ?

• Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
ipCamera Swipe 3D 'diye bir program varmış işe yarıyormuş ama mağazada ücretli google'dan aradım bulamadım acaba elinde olan arkadaşımız varsa paylaşabilir mi ?

Tavsiye Eden ;

• Beğen
Tepkiler: OCREYIZ
mehmetali16

mehmetali16

Üye
Merhaba,

evet adam doğru söylüyor
benim evde de dvr kayıt cihazı var n8 de kameraları izleyemiyorum güvenlik cahazları kamareları tamiri yapan birine sordum hiç uğraşma al bi 350-400 tl ye android telefon rahat rahat izle dedi şu an ben dağda bayırda n8 de çat pat cepten izleyebiliyorum sanırım stream özelliği pek iyi değil çünkü tv izlerkende görüntülerde birbirine girme kısmi donma veya resim renk gölgelemesi vs. oluyor n8 bu sorunu gidermesi gerekiyor ama youtubeden download türü videoları hd kalitesinde gayet başarılı bir şekilde izliyorum sana bir program vereyim bir dene isteresen
program adı "HBplayer player"
aşağıda linkte dvr ip kamera uygulama programları var bunlar bir dene istersen

- - - Eklendi - - -

bunlara ek olarak şunu da belirteyim
-statik ip numaran olması gerekir
-modemden dvr kayıt cihazının kullandığı portların açık olması gerekiyor
-dvr kayıt cihazının modeme bağlı olması gerekiyor
-cepten izlerken cep dvr programının kullandığı bağlantı türü ile telefonun bağlandığı ağ aynı olması eşleşmesi gerekebiliyor
-lan ağ dan veya wifi den izleyeceksen local ip ile bağlanman gerekiyor bu şekilde izleyebilirsin
-dvr cihazının bağlı olduğu wifi veya lan ağ ile dışarıdan giriş yaptığın statik ip numarası ile izleyemezsin
-dışarıdan izleyebilmen için ya mobil internetin olacak yada dışarıdan başka bir yerden lan ağ veya kafede wifi ile girersen izleyebilirsin
saygılar

plus31

Üye
geç bir cvp oldu ama o programı kullandı modemden yanlış hatırlamıyorsam 15561 portunu acman gerekiyor açık olmadığı için bağlantı kuramıyorsun

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar cihazımı sattım ve galaxy s2 aldım,bu konunun şimdiye kadar kilitlenmiş olması gerekirdi adminlerimizin gözünden kaçmış :)

yorum yazanlar için teşekkür ederim :oke:

Üst Alt