Yardım Mmc sorunu ( önemli )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ars287duff

Üye
    Konu Sahibi
Yardım Mmc sorunu ( önemli )
Merhabalar,
sorunum şu 6630 telefonumun üzerindeki orjinal kartın üzerindeki resimler bir anda kayboldu ve görünmüyorlar. Resimler benim için çok çok önemliydi ve bir başka yedegi yoktu (yedekleme imkanım olmamıştı)
bu olaydan sonra kartı formatlamadım ve üzerine bir şey yazmamaya çalıştım. Ne yapabilirim geri dönüşüm programları var ama hagisini nasıl kullanmalıyımm bilmiyorum. Karta yani üzerindeki resimlere kalıcı bir zarar vermek istemediğimden lüften kendinden emin olan arkadaşlar öneride bulunsun.
şimdiden teşekkür ederim.

LionHeart

LionHeart

Üye
kart çalışıyor mu hala? Böyle birşeyin olabilmesi için kartın bozulması ve telefonun kartı görmemesi gerekir.(Şu anda bu sorunu yaşıyorum ve telim serviste) Eğer kart bozulmamışsa fazla ilginç bi dorum. Geri getirilebileceğini sanmıyorum açıkçası. Geçmiş olsun.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
"Menü > Seçenekler > Hafıza > Hafıza kartı"na gel ve hafıza kartındaki kaç MB boş yer olduğuna bir bak. Yine orada hangi bölümde kaç MB dosya olduğu yazar. Galeri bölümü fazla yer kaplıyorsa resimler silinmemiştir. Eğer fazla yer yoksa silinmiştir..

Ayrı bir yol olarak;

PC Suite aracılığıyla telefona bağlan "Hafıza kartı > Galeri > İmages veya resimlerin bulunduğu klasör"e gel , eğer resimler oradaysa mutlaka görükür. Görükmüyorsa silinmiştir.. Yok resimler görükürse yedeklerini al ve hafıza kartını formatla..

gunesliay

Üye
arkadaşım mmc kartlarda olsa yada herhangi bir hafıza kartında istenmeden silinmiş olsa fortlanmış dahi olsa verileri kurtara bilirsin, bbenim başımdan geçtiği için biliyim ,
veri kurtarma programları var biliyosunduır en basit olanı sane tavsiye edeceğim ,
pci_filerecovery ve pci_us_smartrecovery gibi prgpramlardır enson ben bunları kullanmıştım siteleri türkce ama program almanca ve inglizce ,
denemeni tavsiye ederim ....
bilgiler paylaştıkça değer kazanır...

ars287duff

Üye
    Konu Sahibi
gunesliay' Alıntı:
arkadaşım mmc kartlarda olsa yada herhangi bir hafıza kartında istenmeden silinmiş olsa fortlanmış dahi olsa verileri kurtara bilirsin, bbenim başımdan geçtiği için biliyim ,
veri kurtarma programları var biliyosunduır en basit olanı sane tavsiye edeceğim ,
pci_filerecovery ve pci_us_smartrecovery gibi prgpramlardır enson ben bunları kullanmıştım siteleri türkce ama program almanca ve inglizce ,
denemeni tavsiye ederim ....
bilgiler paylaştıkça değer kazanır...

tamam bende böyle bişey istiyorum ama kart telefonumda ve bu tip programlar hard diskteki verileri kurtarıyor ben telefondaki kartı bluetooth aracılıgıyla nasıl kurtarabilirim yada cardreader mı almma lazım. bu konuyu biraz daha açabilirmisiniz ???

Zero

Zero

Üye
Kurtarma programlarını Card Reader olmadan kullanmak pek mümkün değil..
Pc suite yardımıyla mevcut dosyaları (kısmen bozukta olsa) PC'ye aktarmayı deneyebilirsin, Belkide telefonda bir sorun oluşmuştur..

eltu

eltu

Üye
lem sonra çekmişin zaten formatı üstüne sen soğuk su iç

ars287duff

Üye
    Konu Sahibi
eltu' Alıntı:
lem sonra çekmişin zaten formatı üstüne sen soğuk su iç

ben formatla ilgili bi şey yazdığımı sanmıyorum sen istersen bir daha oku yazdıklarımı.
Saygılar.

ozer_ozturk1984

Üye
sendeki soruna benzer birşey benimde başıma geldi.mesajlardan ayarlar var.kullanılan hafızayı değiştirmiş olma ihtimalin var.onu tekrar hafıza kartına çevir eski haline döner.fotolarda zaten orda duruyodur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt