yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tnyglle

Üye
    Konu Sahibi
yardım lütfen
S.a arkadaşlar c6-01 kullanıyorum telefon kafayı yedi kapatıp açarken nokia yazısı yanıp sönüyor açılmıyor açılması için 5 dk uğraşıyorum arada sırada geçişlerde çok kasıyor tel kendi kendine kapanıyor açılıyor hafıza kartı disk yazma tamamlanamıyor diyor kartı biçimlendirdim yine aynı sorun devam ediyor hafıza kartını bazen okumuyor lütfen yardım edermisiniz

adanalı1

adanalı1

Üye
Cihaz sağlam bi yazılım ıstıyor kardesım . Ya yazılım at yada hard format.

Hard format ... Telefon kapalı ıken Menu,Ses kısma,kamera tuşlarına açma kapama tusu ıle basılı tutup. nokıa yazısı gelene kadar bekle kardesım . senden ulke bolge secımı ıstedıgınde.format basarılı demektır .

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Flash at telefona

tnyglle

Üye
    Konu Sahibi
flash atacağım tamam arkadaşlar sağolun ilk defa atacağım yardım için bu konu üzerinde devam edebilirmiyim

ANIL

ANIL

Admin
tabi edebilirsin yardımcı oluruz...

tnyglle

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim phoenix 2011 şuan iniyor telefon 2.el alalı 2 hafta oldu telefonu hackledikten sonra böyle bir sorunla karşılaştım

leqo35

leqo35

Üye
bu konudan rahatça yapabilirsi

tnyglle

Üye
    Konu Sahibi
navifirm den telefonu buldum releases kısmından 24.1 mi 25.7 yi mi seçeceğim

aliosman166

aliosman166

Üye
aynı sorun bende de olmuştu end cleaner, mobile cleaner ve sol kilit tuşu programlarını sildim düzelti hangisi bilmiyorum ama bu programlardan birisi sorun yapıyor sen de bu programlar varsa kaldır bi de öyle dene..

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
navifirm den telefonu buldum releases kısmından 24.1 mi 25.7 yi mi seçeceğim

111.030.0609 u indir ve flash at

- - - Eklendi - - -

özel mesaj atamıyorum sana o yüzden buradan yazıyorum. Benim söylemiş olduğum symbian belle'dir senin sordukların symbian anna yazılımı'dır.

tnyglle

Üye
    Konu Sahibi
tamam hocam navifirmden indirdiğiniz dosyayı C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-596 buraya kopyalayın diyor bende öyle bir dosya yok ki hayrına teamwiever dan atabilecek var mı çok sevaba girmiş olursunuz lütfen :)

hakan_710

hakan_710

Üye
sen c6-01 kullandığına göre RM-718 klasörüne atacaksın tüm dosyaları. Klasörler mevcut değil ise sen oluştur. Yazım hatası yapma yoksa hata alırsın

hizan

hizan

Üye
arkadaşım özeline bak yardımcı olayım.

tnyglle

Üye
    Konu Sahibi
@hizan abi yardımcı oldun Allah razı olsun sorunum çözüldü.

http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...elleme-08-07-2012-small-bug-fixes-661336.html şunu yükleyin bence

Yardımcı olan herkese çok teşekkürler

- - - Eklendi - - -

tekrar tel kapanmaya başladı hafıza kartını görmemeye başladı telefonu açarken uğraştırıyor hard format atmadım atayım mı üstte verdiğim linkten flash attı @hizan

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kardeşim sana tavsiyem hafıza kartını biçimlendir ve tekrar flash at.

tnyglle

Üye
    Konu Sahibi
hakan_710

hakan_710

Üye
abi sorun hafıza kartında galiba hafıza kartını çıkarıp denedim sorunsuz çok hızlı telefon 0 hata ne yapacağız

yapman gerekenleri özel mesaj ile attım dediklerimi yap sorunun büyük ihtimal hallolacak. Sorun devam ederse bir çaresini buluruz merak etme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt