Yardım lütfen Nokia 7610 Konusunda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibrahimilci

ibrahimilci

Üye
    Konu Sahibi
Yardım lütfen Nokia 7610 Konusunda
telefonum 7610 ve alalı 2 ay falan oluyor ama bi sorun cıktı cektigim ve pc den telefona attıgım resimleri acmıyor....:agla

Diyorki galleri özellik desteklemiyor pc den attıgım fotolar hadi desteklemiyor desem ama cektigim fotoları da acmıyor bilmiyorum neden oldu bu :bilmem:

ama fotorafları Duvar kagıdı olarak kullanabiliyorum Sorun ne Deli Olcam :vur

Bana Yardım Ederseniz Cok sevinirim Şimdiden Sagolun Sİzi Seviyorum !! :naughty::naughty:

Nazy

Nazy

Üye
telefon rehberinizin ve önemli bilgilerinizin yedeğini alıp
telefonunuza format atın

Telefona format atmak için ( sistemi baştan kurmak )Ana numara çevirme ekranında iken *#7370# yi tuslayın, sorulan soruya "evet" cevabı verin ve telefonunuzun rom u silinecek, yeniden işletim sistemi kurulacak ve herşey sıfır olacak. Tüm sorunlar vs . gitmiş olacak ..

Eğer Sorun Hala Devam Ederse Aşağıdaki Format Yolunu Deneyin
Telefon Kapalıyken
* + 3 + yes tuslarına basılı tutarak, telefonunuzun açma tuslarına basın ( yani 4 tus aynı anda basılı olmus olmalı açılırken), tamamen silecek sistemi, bu da en son yapmanız gereken yol olmalı, tüm problemler, donanımsal değilse, halledilmiş olur ..

Hala Düzelmediyse Telfonunuzu Teknik Servise Götürmeniz Gerekebilir

ibrahimilci

ibrahimilci

Üye
    Konu Sahibi
tamam denicem sagolun bilgilendirdiniz için

leiche

leiche

Emekli Yönetici
yeniyse hiç uğraşma garantili nede olsa ver garantiye en sağlamı.
garanti yoksa format tek çözüm gibi gözüküyor

Nazy

Nazy

Üye
yeniyse hiç uğraşma garantili nede olsa ver garantiye en sağlamı.
garanti yoksa format tek çözüm gibi gözüküyor
Arkadaşıma Katılıyorum Eğer Garantisi Devam Ediyorsa Servis İyi Bir Yol Olabilir
ama 7610 çıkalı uzun bir zaman oldu garantisinin hala devam etmesi imkansız gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt