nokia 6710 güncelleme sorunu lütfen yardım ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

thunder_yaso

Üye
    Konu Sahibi
nokia 6710 güncelleme sorunu lütfen yardım ???
arkadaşlar nokia 6710 telefonu yeni aldım ve sürüm güncellemesi yapmak istiyorum pc suite programında indirmeye hazırlanıyor die ekran geliyo ve bayağı bekliyo. bir de sürüm yüklememin amacı telefon kendi kendine fotolarda zoom yapıo geri alıyo bu sorunu da gidermek için güncelleme düşünüyorum lütfen yardım edin. bu konularda biraz acemiyim hhç yapmadım çünkü. şimdiden teşekkürler.

neo1036

Üye
arkadaşım telefonun ayarlarından hareket sensörünü kapat zoom problemi ortadan kalkar, nokia pc suiti internetten indir, pcye bağlayınca zaten bi kaç dakika içinde güncelleme yapıyor. Navigasyon özzeliğini tümleşik gps yap, bağlantı ayarınıda gsm yap, hem sarjı uzun gider hemde konuşma kalitesi artar.

ozozaslan

Üye
cihaz yöneticisine geç güncellemeği yap ama 2009 versiyonu daha iyi guncelleme derim

neo1036

Üye
cihaz yöneticisine geç güncellemeği yap ama 2009 versiyonu daha iyi guncelleme derim

aynen katılıyorum, ancak yinede güncelleme yapacaksan güncelllemeden sonra telefonu fabrika ayarlarına çevir. Yoksa telefon kilitlenir. Ancak fabrika ayarlarına dön dedikten sonra sorunsuz kullanmaya başlarsın

thunder_yaso

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşlar sağolun :D:D:D

muslumkocak

Üye
aynı sorun bize de de vardı bi arkadaşımda var 6710 bende çok aradım çözüm ama türkçe olarak hiç bir yerde yok servise gönderenlerin yorumlarını okudum ama malesef nokia da da bir çözüm yok kimi donanımsal diyor ama bence yazılımsal çünkü sadece fotoğraflar kamera ve web te yapıyor. AMA NEYSEKİ Bİ YERDE BİR ÇÖZÜM BULDUM. magicKey diye bir program sertifikalayıp kuruyorsunuz orda anlatıldığı gibi ayarları yapıyorsunuz. Yİnede sıkıntı olursa yardımcı olmaya çalışırım. Bizim cihaz şuan gayet sıkıntısız çalışıyor nazar değmesin :) gerçekten makina şuan çok süper oldu eskiden illallah ettirip bin pişman etmişti bizi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt