Nokia X6 güncellemede bağlantı kesildi lütfen acil yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ati_x_

Üye
    Konu Sahibi
Nokia X6 güncellemede bağlantı kesildi lütfen acil yardım!
Merhaba arkadaşlar. Bende Nokia x6-00 16gb var cihaz sürümümde RM-559 cihaz sw sürümü: V 12.0.091 yazıyor. Telefon üzerinden wireless tan güncellemeyi denedim telefon güncel dedi. Nokia software updater'dan denedim ondada telefonunuz güncel dedi ama burda ve çeşitli sitelerde 30'lu versiyonlardan söz ediliyor. telefonum orjinal hiç hack'lemedim. Telefon çok yavaş ve bu beni deli ediyor. nokia software updater'dan telefonda yüklü olan 12.0.091 yazılımını tekrar kurmamı istedi software updater. Bazı hatalar var telefonunuzda dedi. bende kurmaya başladım biraz önce bikaç kere telefon kapanıp tekrar açıldı bunun normal olduğu yazıyordu ama son kapanmadan sonra usb bağlantısı koptu ve telefonunuzun usb bağlantısını kesin tekrar bağlayın ve güncellemeye devam etmek için tamam'a basın yazıyor. ama naparsam yapıyım güncellemeye devam etmiyor. Telefon kaldı öylece Alttaki yeşil, kırmızı ve beyaz menü tuşunun üçü de yanıyor şuan ve öylece duruyor. Lütfen acil yardım edin...

Arkadaşlar bataryayı çıkarıp taktım telefon normal açıldı bi sorun yok ama cihaz sürümümü RM-559 sw V 12.0.091'den daha yukarıya yükseltemiyorum. Bu sorunun çözümüne yardımcı olursanız sevinirim.
 


By_Casparov

By_Casparov

Üye
o zaman tek çare v32 nin orjinal dosyalarını indirip flashlamak hacıı
 

ati_x_

Üye
    Konu Sahibi
o zaman tek çare v32 nin orjinal dosyalarını indirip flashlamak hacıı

bu dediğini yaptığımda telefon hacklenmiş olurmu yoksa orjinal olarak kalırmı gene? Birde bu işlemi nasıl yapıcam hiç bilmiyorum o konuda yardımcı olurmusun :)
 
oleytoo

oleytoo

Üye
orjinal dosyları atarsan telefonun orjinal kalır fakat internetten bi cfw indirip atarsan hacklenmiş olur telefonun
 
By_Casparov

By_Casparov

Üye
dostum mesajda ne dedim.. Orjinal yazılımı yükleyeceksin ilk olarak navifirm diye bir programa ve türkçe bir jaf programına ihtiyacın var.. tel hacklenmiyo orjinal yeni sürüm dosyalarını yükleyeceğiz

----------Eklendi @ 18:48:18 ---------- Yazıldı @ 18:43:28 ----------

kurulu değilsede nokıa ovi suite programını da kurman gerek
 

ati_x_

Üye
    Konu Sahibi
Nokia ovi suite şuan yüklü bilgisayarımda. Navifirmi de forumda şu linkten buldum.
http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...-v1-4-son-guncelleme-15-09-2011-a-458239.html
bu işimi görürmü yoksa sen farklı bi link verebilirmisin? bu konulardan pek anlamadığım için jaf falan neler olduğunu bilmiyorum onların linklerini vererek neler yapacağımı anlatırsan çok sevinirim :)

burdan da jaf buldum
http://www.maxicep.com/modifikasyon...pkey_emulator_v-5-resimli-anlatim-465784.html
bu navifirm ve jaf işimi görürmü? bunları kurduğumda eksik kalan bişey varmı ve nasıl yüklüycem yazılımı?
 
By_Casparov

By_Casparov

Üye
tammdır dostum bunlar işimizi görür.. Bana özelden numaranı gönder bnde gönderip arayıp da konuşalım?
 

ati_x_

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar satranç nickli arkadaşımız sayesinde telefona v32 yazılımı kurdum ve sorunsuz çalışıyor. Ancak başlarda jaf programında RM-559 Nokia X6-00 modeli telefon modeli listesinde yoktu. alttaki dosyayı indirerek içinden çıkan jaf_nok4models.ini dosyasını jaf ı kurduğunuz klasöre yapıştırıp varolan dosyayla değiştirdiğimde telefonumu gördü. benzer sorun yaşayan arkadaşlar bu linkten dosyayı indirip jaf ile telefonunu flashlayabilir.

Çok teşekkürler satranç :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt