yardım lazım.!

Sponsorlu Bağlantılar

katiladam35

Üye
    Konu Sahibi
yardım lazım.!
merhaba forum sakinleri 2000tlye sadece kasa toplamak istiyorum parçalar vatan computerden alınacak boş kasa ram işlemci ıvır zıvır a 2000 tlye kadar bütcem var bilgisayar bilişim okuyorum 11.sınıfa geçtim photoshop web tasarım gibi işler yapacağım ama programlar hakkında kesin bilgim yok bu bilgisayar beni uzun süre götürmeli ama istediklerimi yapmalı sadece 2000 tl bir kasa için baya iyi bir bütçe sanıyorum ama siz illa derseniz bütcede az bi oynama faha olabilir şimdiden yardımlarınız için teşekkürler (bu arada oyunda oynarım ara sıra ondan kasmadan idare etse süper olur :))

delimatkap

delimatkap

Üye
= bu siteden istediğin parçalırı seçersin seçtin parçalar birbiri ile uyumlu olmama sorunuda yok :oke:

bide aşağıdaki parçalara bak ekran kartı oyunları yüksek seviyede şunlar hariç=[battlefield 3-far cry 3 - max payne 3 - metro 2033] bunları orta seviyede oynarsın diğer kalan oyunlarda sıkıntı olmaz sana tavsiyem bilgisayarına 64 bit format atman böylece ram'in hepsini görür daha çok programı bir arada açarsın ve sıfır donma yapar zaten şimdiki oyunlarda ram'de önemli faktör olmaya başladı işlemci ise i7 3.50 ghz şimdi yeni çıkan oyunlarda sorun yaratmayacaktır diye düşünüyorum kasa ise gayet yeterli

RawBoy

RawBoy

Üye
Böyle bir pc toplasam fena olmazdı :D :ehe

RawBoy

RawBoy

Üye
dostum adam 2000 bin tl diyor işlemci INTEL i7 3970X Extreme 3.50 GHz daha iyi olur
yok arkadaş için demedim zaten kendim için dedim tam bir oyun bilgisayarı olur yaptığım özellikler :) bende intel i3 var onu kullanıyorum gayet hızlı gta 4 falan orta derecede normal bi şekilde oynuyorum acer travelmate 5742G ;)

delimatkap

delimatkap

Üye
yok arkadaş için demedim zaten kendim için dedim tam bir oyun bilgisayarı olur yaptığım özellikler :) bende intel i3 var onu kullanıyorum gayet hızlı gta 4 falan orta derecede normal bi şekilde oynuyorum acer travelmate 5742G ;)
arkadaş için bence bunlar ideal

yanlıi anlamışım ama kendin için istiyorsan amd işlemci para etmez en iyisi intel sende i3 kullanıyorsun bence i3 amd fx8 e kafa tutabilir bende i5 3570 3.40 kullanıyorum sen işlemciyi değiştirmeyi düşünürsen bütçene uygunsa dediğim gibi i7 3970X Extreme çok iyi 6-7 yıl idare eder bence

katiladam35

Üye
    Konu Sahibi
bilişim 11im bu beni rahat 6 7 sene götürürmü ? Yanıtlar için sağolun raw boy topladığın pc güzelmiş :D

- - - Eklendi - - -

ha unutmadan götürmez diyosanız bütceyi ne kadar daha arttırıyım ? Not:8000 çok :D

RawBoy

RawBoy

Üye
bilişim 11im bu beni rahat 6 7 sene götürürmü ? Yanıtlar için sağolun raw boy topladığın pc güzelmiş :D

- - - Eklendi - - -

ha unutmadan götürmez diyosanız bütceyi ne kadar daha arttırıyım ? Not:8000 çok :D

Bence laptop al dayanklı bişiy olsun üniyede götürürsün illahaki masaüstü diyorsan hepsi buradada toplama pcler var güzel 1.500 tlye sana idare edi ek bi pc bulursun :D

- - - Eklendi - - -

laptop istersen bunu öneririm
masaüstü istersendee bunu seçim sana kalmış :D